- 25 Nisan 2011
- 2.941
- 2.103
- 373
- Konu Sahibi Sevimli_panda
-
Neden böyle bir on yargi varki ben cok seviyorum zira ailesi abisi beni de cok sever . kv diycemde simdi laf yapicaklar erkek arkadasimin annesiSiz zaten anlatilanlara göre sekillendirmissiniz kafanızda eltinizi pardon sevgilinin yengesini diycektim ondan dolayi her yaptığı batıyor size
Ben senin yerinde olsam sevgilinizin annesinden korkardim basın çok agircak
Aile zaten istiyor ama suan okuyorum canim sinava hazirlaniyorum bir meslegim olmadan bu ise adim atmak istemiyorum. Ayip bir sey yapmiyorum ki insanlar birbirini tanir ve evlenir yasimiz daha cok genc .tabikode ciddi dusunuyoruzElti deyince evli sandım...takma boşver evlenince düşünürsün şimdiden ne alaka?Srn ilişkine bak niye ailenin içine bu kadar giriyorsun ki?5 yılda bir nişan olabilirdiniz en azından.Sevgililikte bu kadar samimiyeti doğru bulmuyorum ben
Vallahi sasirdim hepiniz gelin misiniz bu kadar ters cevaplar :) ne yani yuzuk oluncami soz hakki sahibi olmam lazimKızlar doğru söylemiş güzelim
Hele işin adı konsun ailen de senin arkanda olacağından sıfatın da gelin olacağından işler farklı olur
He ne olur görüşmezsin olur biter horoz dövüşüne gerek yok
Pardon da acaba neyi kassettiniz annem olmadan gitmem diyerek konu nereye geldi ben ne yapmisim ki gulucuklu yazdim bu linc nyeBeni eşimi tanıdığımda kaç yaşındaydım hatırlamıyorum. Çocuktum. Annesini de tanıyordum mahalleden. Ama biz sevgili olduktan sonra 1 kere bile annem olmadan evlerine gitmedim , hiçbir akrabasıyla samimi olmadım. Kp evlendiğimiz güne kadar benimle Konuşurken ismimin sonuna 'hanım' kelimesini ekledi. Iyi ki de öyle yapmışım ve yüz göz olmamışım. Hala da öyle çok samimi değilim ama hepsini çok seviyorum.
Siz evlenmeden elti derdine düşmüşsünüz. Yok babasının evinde görmedi falan. Ne kadar ayıp şeyler bunlar. Ayrıca o gelini konuşan, sizi de konuşur. Neden Konuşmasın ki ikiniz de el kızısınız sonuçta. Evlendiğinizde Eşit şartlarda olacaksınız.
5 yıl tanımak için epey iyi bir Zaman dilimi diye düşünüyorum ya neyse konu bu değil.Konu senin bu kadar samimi olup elti muhabbetine girmen.Kız da seni takmıyor işte.Sen de umursama ilişkini yaşa dedim sadeceAile zaten istiyor ama suan okuyorum canim sinava hazirlaniyorum bir meslegim olmadan bu ise adim atmak istemiyorum. Ayip bir sey yapmiyorum ki insanlar birbirini tanir ve evlenir yasimiz daha cok genc .tabikode ciddi dusunuyoruz
Tabikide oyle sürede sorun yok ama ben daha baska dusunuyorum baskasi ne der diyerek evlilik olmaz once bir temeli atmak lazim maddi olarakta buna hazir olmak lazim5 yıl tanımak için epey iyi bir Zaman dilimi diye düşünüyorum ya neyse konu bu değil.Konu senin bu kadar samimi olup elti muhabbetine girmen.Kız da seni takmıyor işte.Sen de umursama ilişkini yaşa dedim sadece
Söz nisan zaten olucakti bu yaz ben istemedim universite okuyorum kpssye hazirlaniyorum benim dusuncem bu ailede kabul etti yani olayo nereye getirdiniz yok yedi senede uc kez gormus :) bende de boyle cok seviyorum ve sayiyorum az gorussen neden tanimadin cok gorsen yuz goz oldun diyolar :)He şuda var sen onun eltisi fln değilsin güzelim.belkıde ortada bişey yokken bukadar gelin gibi davranman rahatsız etmiştir kızı sonucta onun ailesi
Pardon da acaba neyi kassettiniz annem olmadan gitmem diyerek konu nereye geldi ben ne yapmisim ki gulucuklu yazdim bu linc nye
Ben 8 senedir evliyim ve cok yüz göz olamnın zararlarını cok yasadım kardeşlerim var evlenme cağinda aman diyorum benim başka şansım yoktu konsumdu eşim çünkü ama uzak olsa bayramda seyranda giderdim ailesini tanımak zorunda değilsin kı canım.sevgilinle birbirinizi tanımanız yeterli.sonrasında aile oldugunuzda oturursunuz tavsiye sadeceSöz nisan zaten olucakti bu yaz ben istemedim universite okuyorum kpssye hazirlaniyorum benim dusuncem bu ailede kabul etti yani olayo nereye getirdiniz yok yedi senede uc kez gormus :) bende de boyle cok seviyorum ve sayiyorum az gorussen neden tanimadin cok gorsen yuz goz oldun diyolar :)
Canım daha sözlenmemişsin, şimdiden didişmeye başlamayın bence, sık görüşme bence kim kv,kp sayğılı olursa o ilk sırada olur ,daha onu tanımıyorsun,e ğer anlattığınız gibiyse ,daha çok yaplaşım yaparsın buraya kV yerinde olmak istemem
Ben galiba yanlis aksettirdim aile annemlerle tanismayi cok istiyor her seferinde dile getiriyorlar ama benim suan durumum musait degil cunku babam istemez ikimizde universite okuyoruz bu yuzdendi ama vay efendim neden elti demisim:) ayrica beni tabiki fisteklemiyorlar sadece kendini ezdirme diyorlar cnku benim uzuldugumu goruyolar kizla ayni yasim ve oda nisan soz olmadan gelip giden biriydi ayni sekilde yani ama bunlari yapmamis gibi davranip laf sokmak mi dogruYani diyorum ki; bu kadar içli dışlı olmaya ne gerek var daha evlenmeden. Sevgilinizle istediğiniz kadar başbaşa görüşün. Ama ailesiyle bu kadar samimiyet çok gereksiz. Çok istiyorsa müstakbel kv evine gitmenizi, mümkünse annenizi de çağırır gidersiniz( benim fikrim). Bizde öyleydi çok da iyi oldu.
Buradaki yorumlar çok abes gelebilir ve anlayamabilirsin. Çünkü henüz bekarsın. Umarım herşey gönlünce olur. Ayrıca okulunu bitirip, işe başlamadan evlenmeme fikrini de taktir ettim.
Ailesi gercrkten cok cok iyiler hic kv seven olmazmi cok tatli her seyi dusunup benim icin simdiden ceyiz yapan bir bayan babasida ayni sekilde asla saygisizlik yapmam karsimdaki kizla nisanliyken tanistik evlenince degisti bunu anlatmaya calisiyorum kendi yaptigi seyleri simdi yapmamis gibi ama sen evli degilsinegetirdigi icin. Anlatmak istedigim buyduBen 8 senedir evliyim ve cok yüz göz olamnın zararlarını cok yasadım kardeşlerim var evlenme cağinda aman diyorum benim başka şansım yoktu konsumdu eşim çünkü ama uzak olsa bayramda seyranda giderdim ailesini tanımak zorunda değilsin kı canım.sevgilinle birbirinizi tanımanız yeterli.sonrasında aile oldugunuzda oturursunuz tavsiye sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?