Canım Kardeşim içimi dağlıyor.Ne yapsam:(

Alla alla neden boyle olduyki esiyle arasinda problemmi var aileniz destek ciksa ona ev alsalar aslinda maddi durumu iyi diyorsunuz.demekki kaldiramadi bu durumu kabullenemedi sevgi bieyere kadar dedikleri bu olsa gerek

Bu satılmayan tarla kaç liraydı ben de bunu merak ettim..Yani satilsa ve ev alınsa diyelim ya sonrası...Anneniz bencilse ve gelinler aksiyse bile gene de el atıp düzeltilebilir bir durum var ortada.Neden anneye ve geline bağlayıp oflaniyorsunuz siz de onlar kadar varsınız.Hatta babanız ve abileriniz de varlar.Anlamlamdiramadim kafamda kusura bakmayin

Rizki veren Allahdir diledigine cok diledigine az verir sukursuzlukte malli eksiltir kardesiniz bolca sukur etsin kendisinden iyi olan insanlarin hayatiyla degilde kendisinden duskun olanlarin hayatini goz onune alsin Yinede Rabim yardimcisi olsun...

Varlık içinde yokluğun ne demek olduğunu bir nebze olsun size yansıtmayan ailenizin tek suçu bu bence nacizade fikrimi hoş görecek olursanız

herşeyi erkek tarafı yapacak diye bir şey yok! Aileniz o kadar lüks içinde ise destek çıkabilirler kardeşinize !

Canim "guneydogu malesef" diye kendin yazdin 1.
2. Fake oldugunu soyleyenler cok da eglenmediler, aksine uzuldukleri icin inandirici gelmedi konun
3. Cebine 3 kurus harclik koyunca elinden geleni yapmis sayilmazsin. Kardes kavrami anlayisimiz farkli seninle. Ben her lokmamda kardesim yiyebildi mi diye dusunuyorum.(Benim dusuncem bu yonde -konu actiysan elestirilere acik olman lazim)
4. (Kendi yorumuma devam ediyorum) Ailedeki tek bencil annen degil gibi gorunuyor. Benim boyle para icinde yasayip bana 3 kurus verince birsey yaptigini sanan ailenin yuzune bakmam.
5. Her turlu cozum onerisine o olmaz annem bencil, bu olmaz kiz cocuguna miras kalmaz tarzi konusacaksan neden konu aciyorsun o da merak konusu.
6. Konuyu dertlesmek icin actiysan duymak istedigini soyliyim ""Amaaann bosver, o gitmis hayatinin hatasini yapmis birine asik olmus siz de olmasi gerektigi gibi baskasiyla evlendirip cezasini vermissiniz oh olsun ona. Sen keyfine bak o hatasinin cezasini cekiyor, ne hali varsa gorsun""

Bende doğuluyum ayrıca konuya inanmadığını söyleyenlerden biriyim. Aylarca abimlerin evinde kira vermeden oturdum.Aylarca babamın emekli maaşı bendeydi. Ablam kendine ne aldiysa aylarca banada aldı... Turkiyenin iki ucundaydik önceden çocuklarımı bahane edip hep maddi destek oldu... Bir şekilde beraber atlattık... Kardeşlik budur,görün bilin konu sahibi...

pardon da gelinler ne hakla cıngar çıkaracak????

bu çok korkunç bi cümle. kardeşinizin durumuna şu anda daha çok üzüldüm. ben olsam hiçbirinizle görüşmem hayatıma bakardım.

konu sahibi iyi niyetli olmasa bunu değil çok başka konular açabilirdi bu kk kadınlar size ne oluyorya konu sahibini bozmak suçlamak altediyim edaları ne geçiyor elinize bu nedir ya çoğu konu böle düşünmeden yorum yapan kırıcı insanlr dolu patavatsızlık uslupsuzluk doğruculuk olmuyor kalp kırmanın günahını öğreninde gelin

Konuya ben de inanmadım. Fake diyemem ama abartı veya eksik birşeyler var.
Eski konularına bakınca az çok anlaşılıyor. Mesela eşinin tayiniyle doğuya gittiğinizi yazmışsın. Yani eşin memur ve sen çalışmadığına göre tek memur maaşıyla geçiniyorsunuz. Durumunuz kötü değil ama dediğin gibi bolluk içinde değilsiniz. Bu noktada tek doğru olan, kardeşine fazla yardımın olamayacağı sanırım.
Ailen ve kızkardeşin İzmir'deymiş. Bu konuda sanki tam tersi gibi algılanıyor. Yani sanki onlar doğuda, sen İzmir'deymişsin gibi. Kardeşin İzmir'de her türlü iş bulabilir diye düşünüyorum. Ailesiyle aynı şehirde, mutlaka gelip gidiyorlardır, eksikleri varsa ailen görüyordur.
Daha önce kardeşinle ilgili başka bir konun var. Orada tam tersi duygular içindesin. Evet kardeş kavgası geçer biter, canciğer olunur ama sanki bu konuyu başka amaçla açmış gibisin. Çözümden ziyade seni kıskanıyor, haketmiş , ailenin suçu filan gibi yorumlar bekliyorsun galiba.

Harika çok büük bi açık yakalamışşınız eşi memursa durumu nasıl iyi olabilir...
Üstelik kendide çalışmıyor yalan yakaladım...

Ewet eşim memur ama maaşıda işide üst düzey...
Artı tek geçim kaynağımız maaş değil artı gelirlerimiz var çok şükür...

Doğru doğuda olan benim bunuda iyi yakalamışsınız ben aksinisöylemedim.

Doğrudur kardeşim beni çok üzdü bir değil bir kaç konuda ama o benim canım ve bunu hiç birşey depiştiremez.

Beni kıskanması seni kıskanıyor yrumları beni mutlumu edicek...

Lütfen yorum yapmış olmak için yapmayın.
Kk nın amacı birbirine destek olmak köstek olmak değil di diye biliyorum...

Başkasının hayatına özenecegine , seçtiği hayata saygı duymasını öğrensin. Para her şey değil. Bu kadar mutsuzsa da bosansin. Böyle insanlar , eşlerinin hayatını da zorlastirir.

Ya da kalkıp çalışsın bir zahmet , çalışmiyorsa ,çok zengin olan ailesi ev alsın kızına. Sonuçta evlendikten sonra üvey evlat olunmuyor.

Öyle bir anlatmissiniz ki , amansız bir hastalığin içinde sandım Allah korusun.

Bir sakin olun, ben size yalan diye bir şey yazmadım. Abartı veya eksik birşeyler var diye yazdım.
Evet abartmışsınız bence, hem kendi durumunuzu hem kardeşinizinkini.
Açık yakalamak neden olsun, siz kendiniz herkesin okuyabileceği konulara yazmışsınız.
Ben sadece durumunuzu özetledim, üzerine kendi yorumumu yazdım.

Ah canım benim anlıyorum seni ben bir zamanlar zor gunler yasarken abimin iyi niyetle soyledigi hersey batardi

Cok sonra anlayabildim iyiligim icin yaptigini eve kapaniyordum o beni dışarı cıkarmak istiyordu ama bana dokunuyordu ben zor durumdayim o beni dışarı cağırıyor diye

Biz aştık atlattık cok hatalı davrandığım oldu hepsini anlattım bir birimizi anladık

Sizede zaman lazım, sabır lazım onu tek bırakmayın hayat şuan onun icin okadar icinden cıkılmaz bir hal almıştırki

O hayat benimdi lafı saçma olmuş.
Eğer ailen gerçekten ayrım yapıyorsa daha da saçmalık.
Ailen erkek kardeşlerine maddi destek oluyorsa, kız kardeşin de evlendi diye dışlanılmamalı ona da yardım etmeliler.

kardesinizin durumu da kotu cok onun yaninda olmaniz cok onemli temiz hava alin beraber sahilde dolasin para olmadan da huzura kavusabileceginizi gosterin ona. surekli sakalar yapin 1 inat eder 2 inat eder en sonunda o da size katilir diye umut ediyorum.

( +1 )

Kusura bakmayın ama kardeşiniz çok fesat
Herkes nasibini yer bu dünyada
O hayat benimdi ne demek

Allah biliyor işte kime verip vermeyeceğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…