Çok doğal bi geçinemıyoruz kıskanıyoruz seniMoral kalmadı canım çok laf yedim keşke yazmasaydım
Moral kalmadı canım çok laf yedim keşke yazmasaydım
Yok gerçekten aklıma kıskanıyorlar kıskansınlar gibi bir şey gelmedi sadece belki iyileri de okumak isteyen olur diye düşünmüştüm demek ki biraz saçmalamışım olsun sildim zaten :)Çok doğal bi geçinemıyoruz kıskanıyoruz seni
Nazar değdircen görcen kendıne ..
Konunu taşırlar gelince ..
Allah ağzınızın tadını bozmasın
Silmeseydin keşke ama içerik silmek yasak cnm ya.@Mune konuyu yanlış yere açmışım sanırım zaten sildim yazdıklarımı da konuyu kapatır mısın rica etsem ? Teşekkür ederim
Silmeyeydin keşke . Yasak ya ben şaka yapıyorum kıskanma olayını .Yok gerçekten aklıma kıskanıyorlar kıskansınlar gibi bir şey gelmedi sadece belki iyileri de okumak isteyen olur diye düşünmüştüm demek ki biraz saçmalamışım olsun sildim zaten :)
Çok teşekkür ederim canım beni anladığına çok sevindim :) bi an çok saçma bir şey mi yaptım acaba diye düşünmeye başladım gerçektenHer konuya diyecek birşey buluyorsunuz maşallah. Kadin evlenecek olanlara destek olmak için yazmış, hevesini kursağında birakmasaniz olmazdı. Bdv ye açtıysa nolmus taşınır konusu.. Sacma sapan şeylere yorum yapıyorsunuz da buna mı takıldıniz ? Bazen ciddi ciddi kadının düşmanınin kadın olduğunu düşünüyorum..
Ayrıca Allah bozmasın konu sahibi mutluluğunuzu :) Herkese nasip olsun inşallah
Çok güzel bir duygu gerçekten Allah daim etsin :)Benimkide oyle sukurler olsun. Kendi anneme anlatamadigimi ona anlatirim. Cok anlayisli biriciktir
İnsanların iyi niyetini böyle yerden yere vurmalarina gerçekten sinir olmaya başladım.. Güzel şeyler söylemek bu kadar zor olmamalı. Kalp kırmak çok kolay görüldüğü gibi..Çok teşekkür ederim canım beni anladığına çok sevindim :) bi an çok saçma bir şey mi yaptım acaba diye düşünmeye başladım gerçekten
bir derdim var da dert okursan tabi şükrederek okursun adı üstünde dert buraya dert yazılıyor ben dahil forumun yarısı kv le anne kız gibidir eminim ama konu açıp göze sokmanın mantığı ne onu anlamadım hemde bir derdim var da?Arkadaşlar valla kvlerle ilgili yazıdıklarınızı okudukça dönüp kendi kv me şükürler ediyorum. O benim ikinci annem oldu karşılıklı birbirimizi o kadar seviyoruz ki sırdaşım arkadaşım her şeyim oldu inşallah Allahım ona uzun hayırlı ömürler nasip etsin yeni evlenecekler de korkmasın her kv kötü olacak diye bir şey yok bazıları da benim kv gibi melek oluyorlar. ONU ÇOOOKKKK SEVİYORUM İYİ Kİ VAAAR :) daha dün eşimi aradılar saat 20.30da müsaitseniz geleceğiz diye bende apartopar evi topladım normalde gelmezler mutfakta bulaşık falan vardı şimdi normal bir gelin olsa vay vay baskına geliyorlar gibi düşünebilir ama benim aklımdan bile geçmedi ve iyi ki geçmemiş ellerinde hediyeler gelmişler kp ile oğluna ayakkabı almış eşimin küçük kardeşine bunları da gördük sana çok yakışır deyip aldık diyor geçerken bırakayım dedim diyor. Ben bu kadın için nasıl kötü düşüneyim şimdi :) Bir derdim yok şükür benim bir dermanım var :)
Silmek yasakmış kalsın o yüzden yine de yanlış yere açtığım için kusura bakmayın...
Kayınvalide dolaptaki pamuk olsa kafana düşse kafanı yararArkadaşlar valla kvlerle ilgili yazıdıklarınızı okudukça dönüp kendi kv me şükürler ediyorum. O benim ikinci annem oldu karşılıklı birbirimizi o kadar seviyoruz ki sırdaşım arkadaşım her şeyim oldu inşallah Allahım ona uzun hayırlı ömürler nasip etsin yeni evlenecekler de korkmasın her kv kötü olacak diye bir şey yok bazıları da benim kv gibi melek oluyorlar. ONU ÇOOOKKKK SEVİYORUM İYİ Kİ VAAAR :) daha dün eşimi aradılar saat 20.30da müsaitseniz geleceğiz diye bende apartopar evi topladım normalde gelmezler mutfakta bulaşık falan vardı şimdi normal bir gelin olsa vay vay baskına geliyorlar gibi düşünebilir ama benim aklımdan bile geçmedi ve iyi ki geçmemiş ellerinde hediyeler gelmişler kp ile oğluna ayakkabı almış eşimin küçük kardeşine bunları da gördük sana çok yakışır deyip aldık diyor geçerken bırakayım dedim diyor. Ben bu kadın için nasıl kötü düşüneyim şimdi :) Bir derdim yok şükür benim bir dermanım var :)
Silmek yasakmış kalsın o yüzden yine de yanlış yere açtığım için kusura bakmayın...
Çocuğum daha yok canımçocuk var mi??
çocuk yap o zaman kendini belli eder. herkesin de öleydi kaynanasi melek gibiydi
çocuk olunca dönme dolap gibi oluyor.
benim ilk evlendiğimde kaynanam melek gibiydi çocuk doğdu çok karişmaya başladi bla bla.. yüzünü görmek pek istemiyorum pek de istemiyorum görümcem de dahil... ama yapılan emegi büyük olduğu için bişey demiyorum.
Pardon canım gözüne sokmak istememiştim etiketledim Mune yi bakarsa kaldırır umarımbir derdim var da dert okursan tabi şükrederek okursun adı üstünde dert buraya dert yazılıyor ben dahil forumun yarısı kv le anne kız gibidir eminim ama konu açıp göze sokmanın mantığı ne onu anlamadım hemde bir derdim var da?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?