Canım kayınvalidem

Çok doğal bi geçinemıyoruz kıskanıyoruz seni
Nazar değdircen görcen kendıne ..

Konunu taşırlar gelince ..
Allah ağzınızın tadını bozmasın
Yok gerçekten aklıma kıskanıyorlar kıskansınlar gibi bir şey gelmedi sadece belki iyileri de okumak isteyen olur diye düşünmüştüm demek ki biraz saçmalamışım olsun sildim zaten :)

Yok gerçekten aklıma kıskanıyorlar kıskansınlar gibi bir şey gelmedi sadece belki iyileri de okumak isteyen olur diye düşünmüştüm demek ki biraz saçmalamışım olsun sildim zaten :)
Silmeyeydin keşke . Yasak ya ben şaka yapıyorum kıskanma olayını .
BDV oldugu için hep kötu olaylar okuyoruz.
Sende böyle canım kayınvalidem falan deyınce absürt kaçtı

Sıkma canını

Benimkide oyle sukurler olsun. Kendi anneme anlatamadigimi ona anlatirim. Cok anlayisli biriciktir

Her konuya diyecek birşey buluyorsunuz maşallah. Kadin evlenecek olanlara destek olmak için yazmış, hevesini kursağında birakmasaniz olmazdı. Bdv ye açtıysa nolmus taşınır konusu.. Sacma sapan şeylere yorum yapıyorsunuz da buna mı takıldıniz ? Bazen ciddi ciddi kadının düşmanınin kadın olduğunu düşünüyorum..
Ayrıca Allah bozmasın konu sahibi mutluluğunuzu :) Herkese nasip olsun inşallah

Çok teşekkür ederim canım beni anladığına çok sevindim :) bi an çok saçma bir şey mi yaptım acaba diye düşünmeye başladım gerçekten

Çok teşekkür ederim canım beni anladığına çok sevindim :) bi an çok saçma bir şey mi yaptım acaba diye düşünmeye başladım gerçekten
İnsanların iyi niyetini böyle yerden yere vurmalarina gerçekten sinir olmaya başladım.. Güzel şeyler söylemek bu kadar zor olmamalı. Kalp kırmak çok kolay görüldüğü gibi..

Konu yanlış yere açılmış olabilir hanımlar,konu taşınır olur biter..
Sürekli k.valide dertleri dinliyoruz burada,arkadaşta içinden geçen güzel duygularını paylaşmak istemiş..
Sevinelim ki böyle k.validelerde varmış hala diyebilelim..

bir derdim var da dert okursan tabi şükrederek okursun adı üstünde dert buraya dert yazılıyor ben dahil forumun yarısı kv le anne kız gibidir eminim ama konu açıp göze sokmanın mantığı ne onu anlamadım hemde bir derdim var da?

çocuk var mi??
çocuk yap o zaman kendini belli eder. herkesin de öleydi kaynanasi melek gibiydi
çocuk olunca dönme dolap gibi oluyor.
benim ilk evlendiğimde kaynanam melek gibiydi çocuk doğdu çok karişmaya başladi bla bla.. yüzünü görmek pek istemiyorum pek de istemiyorum görümcem de dahil... ama yapılan emegi büyük olduğu için bişey demiyorum.

Kayınvalide dolaptaki pamuk olsa kafana düşse kafanı yararZamanla anlıcaksın bunun doğanın bir kanunu olduğunu. Hürmetini yap, saygı göster, evinde onu bir prensesmiş gibi hissettir...Ama fazla samimi olmamak gerek sana tavsiye.Çünkü onların dünyaları farklı.

Çocuğum daha yok canım

Pardon canım gözüne sokmak istememiştim etiketledim Mune yi bakarsa kaldırır umarım

Kocasından yakınan üyelerin konusuna gidip kocasını övenlerin duruma dönmüş sizinki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…