Canım kayınvalidem

Hahahah pamuk olsa kafa yarar ne güzel lafmış o

Çocuğum daha yok canım
çocuk olmadan iyi kötü diyemezsin:)
Allah sanada nasip etsin hep böle ol saygıda kusur etme:)
o senin iyiliğini ister. inşallah hep böle devam edin.
benimde iyiydi çocuk doğdu değişti.
yinede saygıda kusur etmiyorum ama çocuktan sora iki üç kere kavga etmişliğim vardir.

Hiç beklemiyorum ben annemden böyle bir hareket ama hayat ne çıkarır bilinmez doğrudur. İnşallah bir evladım olur yaşarım o duyguyu da :) Allah bağışlasın çocuklarınız :)

Hiç beklemiyorum ben annemden böyle bir hareket ama hayat ne çıkarır bilinmez doğrudur. İnşallah bir evladım olur yaşarım o duyguyu da :) Allah bağışlasın çocuklarınız :)
inşallah bebek doğduktan sora kayinvaliden hakkında şikayet gelirse hiç sasirmam:) herkes bu konuyla ilgili solguya çekmez inşallah hani kv melek gibiydi demesinler de.:))

Tek iyi olsun bisey demiyoruz da %10 falan dir gelini ile iyi olan kaynanana.Arkadas ne guzel demis Pamuk olsa kafana dusse baş yarar.Kavinvalide bu sakaya gelmez

Rahmetli kayınvalidemle de benim aram böyleydi. Tam 26 yıllık gelin-kayınvalide olduk. Bir kez ben laf çarpıttım. Bunun dışında hiç bir şey yaşamadık. Zaten bende köpekler gibi pişman oldum.
Kaynım evlenince eltimle 16 yıl yaşadılar. Hiç bir sorun yaşamadılar. Vefat ettiğinde eltim perişan olmuştu.

sizin kv cocuk olunca tam olarak ne yapti, cok merak ettim boyle 180 derece degisti gibilerinden okuyunca...

2 sene sonra görüşelim
Asıl fikirlerini o zaman netlesir
Ha,a aynı şeyle yazarsan inşallah
Hepsi kötü değil tabi

Bende normal anlasiyorum.ayni evde yasiyoruz ufak tefek sorunlar cika biliyor ama yoluna koyulur.her kes farkli bir karakter.yarin bi gun bizde o yaslara gelicez ve nasil kaynana olucagimiz hic belli degil oyuzden sabr gostermeye calisiyorum ben.yoksa coktan dananin kuyrugu kopmustu ))

3 senelik evliyim
Burayı olur kendi kvme şükür ederdim
Ne iyi insan adete bir melek göklerden gelmıs bir melike derdim
Sonra çocuğum oldu herşey tersine döndü suan seytanın çıragı olduğunu düşünüyorum

Çocuğum daha yok canım

Merak etmeyin sırf adı kayınvalide diye bi yerden sonra ille de kötü olacak diye bişey yok.

Benim kv de merhamet dolu iyi kalpli bi insandır. Allah korusun bana bişey olsa bir tek kv'me güvenirim. Çocuğuma canı gibi bakar.

Kalbi güzel olan insanın sıfatı ister kv olsun, ister görümce, ister elti... Bir insan iyi isé iyidir. Kötü ise kötü...

Elbette iyi bir sürü kv var. Ama burada anlatılması pek etik değil. Kötü niyetle açmış olduğunuzu düşünmüyorum, yanlış yere açmışsınız, taşınır hallolur..

Allah mutluluğunuzu daim etsin.

iyi olan insan çocuk olunca yıne ıyıdır. Neden degıssınkı.
3 çocuğum var dedesı babaannesını cok sevmiyorlar onlar da çocuklarımı cok sevıyor. Inan bır dedıgını 2 etmezler.
Dedemız Ankara’da idi her gün aradılar dede ne zaman gelıyorsun dıye. Geldı yenıde sımdıde harı dede parka götür derler hemen gelır götürür.
Çocuk olunca daha çok muhabbet artıyor. Daha çok yardımcı oluyorlar. Daha da ıyı oluyor herşey.

sizin kv cocuk olunca tam olarak ne yapti, cok merak ettim boyle 180 derece degisti gibilerinden okuyunca...
ben çocuğumu emzirmeye çalıştım emmemiyordu hemen mama vermeye çalıştı bende kızdım emmiyor seni dedi o gün benim kızım sarılık geçirdi sonrada sinirlendim ne demek ememiyor diye. kucagimda bile tutturmadilar anne kokusuna alışmasin diye. bide karişmaya başladi söle böle yap diye hele oğluna beni şikayet etmeye başladi neredeyse kaynanam yüzünden biribrimize girecektik. sonra mesafeli oldum yeri geldi mi konuştum. hiç bişey eskisi gibi pamuk başa saramadi yani
ben kaynanami çok severdim kaynanadan daha öte annem gibiydi ama şikayet etmeye başlayinca gerçek yüzü ortaya çikti nasıl eskisi gibi olurum bilemiyorum o iş bitmiş bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…