Hahahah pamuk olsa kafa yarar ne güzel lafmış oKayınvalide dolaptaki pamuk olsa kafana düşse kafanı yararZamanla anlıcaksın bunun doğanın bir kanunu olduğunu. Hürmetini yap, saygı göster, evinde onu bir prensesmiş gibi hissettir...Ama fazla samimi olmamak gerek sana tavsiye.Çünkü onların dünyaları farklı.
Vay ben ne yaptım ya kaldırın konuyu artık tamam pişman oldumKocasından yakınan üyelerin konusuna gidip kocasını övenlerin duruma dönmüş sizinki.
çocuk olmadan iyi kötü diyemezsin:)Çocuğum daha yok canım
Hiç beklemiyorum ben annemden böyle bir hareket ama hayat ne çıkarır bilinmez doğrudur. İnşallah bir evladım olur yaşarım o duyguyu da :) Allah bağışlasın çocuklarınız :)çocuk olmadan iyi kötü diyemezsin:)
Allah sanada nasip etsin hep böle ol saygıda kusur etme:)
o senin iyiliğini ister. inşallah hep böle devam edin.
benimde iyiydi çocuk doğdu değişti.
yinede saygıda kusur etmiyorum ama çocuktan sora iki üç kere kavga etmişliğim vardir.
inşallah bebek doğduktan sora kayinvaliden hakkında şikayet gelirse hiç sasirmam:) herkes bu konuyla ilgili solguya çekmez inşallah hani kv melek gibiydi demesinler de.:))Hiç beklemiyorum ben annemden böyle bir hareket ama hayat ne çıkarır bilinmez doğrudur. İnşallah bir evladım olur yaşarım o duyguyu da :) Allah bağışlasın çocuklarınız :)
niye kızÇıldırıyorummmm
Kız çaktırma ben tartıya çıldırdım o çıldırmayla kafam gitmiş buraya yazmışımniye kız
Kız çaktırma ben tartıya çıldırdım o çıldırmayla kafam gitmiş buraya yazmışım
sizin kv cocuk olunca tam olarak ne yapti, cok merak ettim boyle 180 derece degisti gibilerinden okuyunca...çocuk olmadan iyi kötü diyemezsin:)
Allah sanada nasip etsin hep böle ol saygıda kusur etme:)
o senin iyiliğini ister. inşallah hep böle devam edin.
benimde iyiydi çocuk doğdu değişti.
yinede saygıda kusur etmiyorum ama çocuktan sora iki üç kere kavga etmişliğim vardir.
Kız çaktırma ben tartıya çıldırdım o çıldırmayla kafam gitmiş buraya yazmışım
Çocuğum daha yok canım
iyi olan insan çocuk olunca yıne ıyıdır. Neden degıssınkı.Hiç beklemiyorum ben annemden böyle bir hareket ama hayat ne çıkarır bilinmez doğrudur. İnşallah bir evladım olur yaşarım o duyguyu da :) Allah bağışlasın çocuklarınız :)
ben çocuğumu emzirmeye çalıştım emmemiyordu hemen mama vermeye çalıştı bende kızdım emmiyor seni dedi o gün benim kızım sarılık geçirdi sonrada sinirlendim ne demek ememiyor diye. kucagimda bile tutturmadilar anne kokusuna alışmasin diye. bide karişmaya başladi söle böle yap diye hele oğluna beni şikayet etmeye başladi neredeyse kaynanam yüzünden biribrimize girecektik. sonra mesafeli oldum yeri geldi mi konuştum. hiç bişey eskisi gibi pamuk başa saramadi yanisizin kv cocuk olunca tam olarak ne yapti, cok merak ettim boyle 180 derece degisti gibilerinden okuyunca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?