- 1 Ağustos 2014
- 220
- 102
- 38
- Konu Sahibi tersimpistir
-
Vallah şu saat oldu inanmazsiniz ama ben kaynanamı düşünüyorum.ne iyi kadın be.nisbet olsun diye demiyorum vallahi yanlış anlamayın lütfen. kötü yönlerini söyleriz hep bazen de iyi olanları anlatalım.doğum yapinca başımdan ayrılmadı 40 im dolana kadar ilgilendı.(yaşi 65) onlardan ayrı oturmama rağmen. kayın pederim bize ev aldı allah razı olsun ondan.birçok borcumuzu ödememize yardımcı oldu.konu maddi değil aslında kayınvalidemın gerçekten iyi bir insan olduğu bu iyi oluşunun aslında tabiatın da var olduğunu öğrendim. bir insan iyi ise iyidir kötü ise kötüdür.yoksa kayinvalide olmak insanı kötü yapmaz. bence tabiki.sizler nasıl dusunuyorsunuz. ben mi nasıl bir gelinim? 5 eltiyiz her bayram dugun temizliklerıni tek başıma yaparım iyilik olsun diye değil ne bileyim mecbur hissederim yapmayı. neyse çok teşekkür ederim dinlediğiniz için.
demek istediğim siz neler düşünürsünüz kaynanalarınızın hakkında.iyi yada kötü. benim kaynanam iyi hahaha demiyorum lütfen yanlış anlamayın beni.ee yani ?
hayır asla onların dedikodusunu yaptırmaz siz eltisiniz iyi olun birbirinize üç günlük dünya der.Diğer gelinlere nasil senin o iyi kaynanan ?? Beraber diğerlerini cekistirdiginiz için sana sende ona iyi geliyor olmayasin
sağolun cümlemizinAllah (cc) mutlulugunuzu daim etsin kardesim .... ♥
Millet alismis kotuluklerini dinlemeye ya kv lerin iyi olusu pek cezbetmedi milleti sanirim...
Benimde oglum var ins. RAbb'im nasip ederse bende kv olacagim...
Ins. Gelinim ile benimde aram boyle cok iyi olur ♥♥♥
Diğer gelinlerede aynı özveri yi anlayışı gosteriyorsa ne mutlu ama seni kayiriyor diye iyi diyor olma ihtimalin insanin aklina geliyor tabi :)hayır asla onların dedikodusunu yaptırmaz siz eltisiniz iyi olun birbirinize üç günlük dünya der.
böyle düşünmekte haklısınız ama vallahi öbür eltilerime de aynı özveriyi gösteriyor ne yalan diyim.Diğer gelinlerede aynı özveri yi anlayışı gosteriyorsa ne mutlu ama seni kayiriyor diye iyi diyor olma ihtimalin insanin aklina geliyor tabi :)
konunun yeri neresi idi gerçekten bilmiyordum taşınırsa sevinirim size de teşekkür ediyorum bilgilendirdiğiniz için.Nispet olsun diye demiyorum demişsiniz ama burası dert bölümü..
Bu konuyu buraya açma gereği gördüğünüz derdinizi yazmayı unutmuşsunuz heralde o zaman.
Konunuzun yeri burası değil.. yönetimi bilgilendirdim konunuz taşınacaktır büyük ihtimal
konunun yeri neresi idi gerçekten bilmiyordum taşınırsa sevinirim size de teşekkür ediyorum bilgilendirdiğiniz için.
Kaynana düşünmenin saatı mı olurmuş?ne guzel arkadas ıyı düşüncesini paylaşmış,bız bekarlara da moral olmuyor böyleleri,hep kötü hep kötü,içimiz karardı anacımBu saatte kaynanayi dusunmek mi? Yeterince kaynana problemi olan arkadaslar var takip ediyorsaniz siteyi.Onlari da okursaniz ne dusunduklerini gorursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?