canım kaynanam

İyilik karşılıklıdır çoğu zaman.
Mesela 40 ına kadar başınızda beklemesi başka bir gelin tarafından ''geldi evime yerleşti '' diyede yorumlanabilir.
Sizde iyi niyetlisiniz ki,yapılan iyiliğin kıymetini biliyorsunuz.

yorumlara çok güldüm canım sen biraz konu açmak için açtın sanırım bu ne yahu sen bildigin nisbet ypmışsın :) neyse mutluluklar

diğerlerine de ev aldı mı onlara da sana yaptıklarını yaptı mı? onlar da aynı şeyleri düşünüyor mu?

onlar bana ev aldı niye sevmiyorum onları iyi oldukları için seviyorum nisbette yapmıyorum ayrıca ne haddime.burda Kaynanası ile sorun yasayanlarin konularını okuyunca içimden hep dua ediyorum allah kötü kaynanaları ıslah etsin diye niye hemen polemik polemik polemik

sen iyi kaynanaların olduğunu gösterdin şimdi konu başlığına canım kaynanam değilde cadı kaynanam yazsaydın 16 sayfa olmuştu konun benim kaynanamda iyidir valla

Ne kadar şanslısın.Bence bir kayınvalide böyle olmalı,anlayışlı ve güler yüzlü,yardımsever.
Gelin de karşılığında aynı güleryüzlülükle yardımcı olmalı.Çizilen sınırı kimse geçmemeli.O zaman o da sizin bir parçanız oluyor.

Kız alt tarafı bizimle paylaşmak istemiş hayatında ne olup bittiğini yani ne burada hep kötü şeyler mi paylaşacağız? Ne olmuş kaynanasının iyi olduğunu yazmışsa? Ya iyi dileğinizi sunun ya da hiçbir şey yazmayın Allah Allah

Çok isterdim kayınvalidem ile aramın çok iyi hatta annemle nasılsam öyle olmayı ama olmadı.
Geçen hafta ki şaka yollu sanarak yüzüme söylediği laftan sonra artık istesede olmam olamam o hakkını kaybetti maalesef

Huzurunuz bol olsun inşallah arkadaşım kıymetini bil kayınvalidenin.

ne kadar güzel böyle güzel örneklerde ihtiyacımız var aslında.... aranızın iyi olmaması abes olurdu....zaten gelinler kaynanalarıyla durduk yere sorun yaşamıyoki doğumda ve sonrasındaki 40 gün sana yardımcı olmuş kayınpederin ev almış borçlarınızı ödemiş böyle bir aile ile bu kadar yaptıklarından sonra kötü olamazdınya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…