Canım kızım

Taze_zencefil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2019
60
51
3
Ne yazacağımı bilmiyorum şu hayatta ki tek şansım olan tek güzel şey olan biricik kızımı kaybettim daha bir yaşında bile değildi 3 ay olacak ayın 21 de ama hala kabul etmiyor yüreğim hala inanmiyorum onun öldüğüne sanki gelecek miş gibi bekliyorum.
Hayatım bir günde tepetaklak oldu trafik kazası geçirdik ve bebegimi kaybettim düşük yaptim birde esim yoğun bakımda ve hala bilinci acilmadi ne yapacağımı bilmiyorum kafayı yemek üzereyim düşünmekten
Beyinde hasar olan hasta uyanmaz mi bizi tanımaz mi artık konuşmaz mi eskisi gibi

Biz de bizimkini dert sanıyorız
Bebek için gördüğümüz onca tedavi olumsuz olunca sabahlara kadar ağlıyoruz isyan ediyoruz
Allah’ım sen affet
Canım kardeşim ablam her neyse Allah’ım sana güç versin sabır versin
Hepimiz inançlı insanlarız
Biliyoruzki bu dünyanın bir de diğer dünyası var
O minicik Kızın senin şefaatçin olsun inş
Eşin içinde Allah’ım ol derse olur
Çok ağır bi imtihan
Bu çektiğin acılar günahlarına kefaret olsun inş
Ama geçecek zorda olsa geçecek
Allah’a sığın şakın isyan etme

Cok üzüldüm allah sabir versin icim acidi rabbim eşinize şifa versin ne denir bilmiyorum. Sabir versin rabbin

Amin canım.Allah razı olsun.evlat acısı şu dünyada ki en zor aciymis bunu anladım.Allahım sana hayirli evlat nasip etsin insallah

Amin canım.Allah razı olsun.evlat acısı şu dünyada ki en zor aciymis bunu anladım.Allahım sana hayirli evlat nasip etsin insallah

Amin ablacım Amin
Allah’ım sana yaşama gücü versin içine ferahlık versin eşine de acil şifalar inş
Dualarımdasın ablacım

Zor bir imtihan ne denir bilmiyorum Allah sabır güç kuvvet versin.

Trafik kazası sonucu arkadaşım eşiniz gibiydi beyninde ödem oluşmuştu pek çok kırık su toplama, beyninde hasar vardı.

Uzun yoğun bakım süreci sonunda neredeyse normal hayatına döndü arada nörolojik kontrolleri gidiyor bir de Psikolojik destek alıyor hala.

Umudunuzu kaybetmeyin rabbim şifa versin

Beynindeki odemin gittiğini ama beynin tamamının hasar aldığı için normale dönmeyeceğini söylüyor yoğun bakım doktoru ama inanmıyorum uyanicajk insallah

Allah yardımcınız olsun. Okuyunca tüylerim diken diken oldu. En son şikayet ettiğim şeyin aslında ne kadar normal olduğunu gördüm. Allah sağlık, şifa versin.
Emin olun bende oyleydim şimdi ki aklım olsa eşime ağzımı acmazdim hiç bir konu da tartışma adim o kadar basit geliyor ki forum daki konular artık bunları yaşayınca

Allah sabırlar ve şifalar versin öncelikle. Benim uzaktan bi tanıdığımın eşi de aynı şekilde kaza geçirdi ve birkaç ay bilinci kapalı felçli yattı fakat şimdi çok iyi eskiye döndü. İnşallah eşiniz de size yakın zamanda kavuşur. Yavrunuz sizi cennet kapısında bekliyor olacak eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…