- 1 Ocak 2019
- 60
- 51
- 3
- Konu Sahibi Taze_zencefil
-
Amin.Çok saolun.Rabbim yardımcınız olsun canım acil şifalar versin allah
Amin.Allah razı olsun.Cok uzuldum hersey bir anlik gercekten bos dunya yalan dunyaa
Rabbim sabir guc kuvvet sifa versin
Amin canım.Allah razı olsun.evlat acısı şu dünyada ki en zor aciymis bunu anladım.Allahım sana hayirli evlat nasip etsin insallahBiz de bizimkini dert sanıyorız
Bebek için gördüğümüz onca tedavi olumsuz olunca sabahlara kadar ağlıyoruz isyan ediyoruz
Allah’ım sen affet
Canım kardeşim ablam her neyse Allah’ım sana güç versin sabır versin
Hepimiz inançlı insanlarız
Biliyoruzki bu dünyanın bir de diğer dünyası var
O minicik Kızın senin şefaatçin olsun inş
Eşin içinde Allah’ım ol derse olur
Çok ağır bi imtihan
Bu çektiğin acılar günahlarına kefaret olsun inş
Ama geçecek zorda olsa geçecek
Allah’a sığın şakın isyan etme
Amin canım.Allah razı olsun.Rabbim sabir ve acil sifa versin
Çok saolunRabbim sabir ve acil sifa versin
Amin canım.Allah razı olsun.evlat acısı şu dünyada ki en zor aciymis bunu anladım.Allahım sana hayirli evlat nasip etsin insallah
Kesmiyorum sürekli araştırıyorum neler yapabiliriz diye doktorlara danisiyoruz insallah uyanacakAllah yardimciniz olsun sabir diliyorum. Esiniz icinde umudunuzu kesmeyin.
Beynindeki odemin gittiğini ama beynin tamamının hasar aldığı için normale dönmeyeceğini söylüyor yoğun bakım doktoru ama inanmıyorum uyanicajk insallahZor bir imtihan ne denir bilmiyorum Allah sabır güç kuvvet versin.
Trafik kazası sonucu arkadaşım eşiniz gibiydi beyninde ödem oluşmuştu pek çok kırık su toplama, beyninde hasar vardı.
Uzun yoğun bakım süreci sonunda neredeyse normal hayatına döndü arada nörolojik kontrolleri gidiyor bir de Psikolojik destek alıyor hala.
Umudunuzu kaybetmeyin rabbim şifa versin
Emin olun bende oyleydim şimdi ki aklım olsa eşime ağzımı acmazdim hiç bir konu da tartışma adim o kadar basit geliyor ki forum daki konular artık bunları yaşayıncaAllah yardımcınız olsun. Okuyunca tüylerim diken diken oldu. En son şikayet ettiğim şeyin aslında ne kadar normal olduğunu gördüm. Allah sağlık, şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?