- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
- Konu Sahibi Taze_zencefil
-
Canım cok uzuldum basın sagolsun bebegının mekanı cennet annesi o sana orada sefaatcı olucak Insallah birde düsükmü yaptım dedın tam anlayamadım.Ne yazacağımı bilmiyorum şu hayatta ki tek şansım olan tek güzel şey olan biricik kızımı kaybettim daha bir yaşında bile değildi 3 ay olacak ayın 21 de ama hala kabul etmiyor yüreğim hala inanmiyorum onun öldüğüne sanki gelecek miş gibi bekliyorum.
Hayatım bir günde tepetaklak oldu trafik kazası geçirdik ve bebegimi kaybettim düşük yaptim birde esim yoğun bakımda ve hala bilinci acilmadi ne yapacağımı bilmiyorum kafayı yemek üzereyim düşünmekten
Beyinde hasar olan hasta uyanmaz mi bizi tanımaz mi artık konuşmaz mi eskisi gibi
arkadaşım Allah sana dayanma gücü versin. inşallah inşallah bir mucize olur ve eşin hayata sağlıkla tutunur. yeniden evlatlarınız olur. lütfen Allaha çok dua et..nasıl verdiyse bu imtihanı öylece kolaylıklar çıkarsın karşına... kızın meleğin hz.İbrâhimin yanında içini ferah tut. inşallah herşey yoluna girer...Ne yazacağımı bilmiyorum şu hayatta ki tek şansım olan tek güzel şey olan biricik kızımı kaybettim daha bir yaşında bile değildi 3 ay olacak ayın 21 de ama hala kabul etmiyor yüreğim hala inanmiyorum onun öldüğüne sanki gelecek miş gibi bekliyorum.
Hayatım bir günde tepetaklak oldu trafik kazası geçirdik ve bebegimi kaybettim düşük yaptim birde esim yoğun bakımda ve hala bilinci acilmadi ne yapacağımı bilmiyorum kafayı yemek üzereyim düşünmekten
Beyinde hasar olan hasta uyanmaz mi bizi tanımaz mi artık konuşmaz mi eskisi gibi
Allah sabır versin,meleğiniz sizi cennete bekliyor,eşinize de hayırlı acil şifalar olsun,hakikaten yalan dünyaNe yazacağımı bilmiyorum şu hayatta ki tek şansım olan tek güzel şey olan biricik kızımı kaybettim daha bir yaşında bile değildi 3 ay olacak ayın 21 de ama hala kabul etmiyor yüreğim hala inanmiyorum onun öldüğüne sanki gelecek miş gibi bekliyorum.
Öncelikle başınız sağolsun.Rabbim sabır versin.Esinize de biran önce şifa versin inşallah. Allaha sığının.Bazen anne, baba, eş, doktor, ilaç, dostlar....hiçbiri yetmez insana.Rabbim ister ki ona dönelim derdimizi anlatalım. O da dinlesin bizi, dindirsin acılarımızı.Rabbim dediğimizde buyur kulum diyor.Yalniz değilsiniz. Sizin yanınızda üstüne hiçbir güç olmayan bir kudret var.Ona sığının, isteyin ondan.Hicbir şey onun için imkansız değil. Acınızı tüm içtenliğimle paylaşıyorum. Sizin için dua edicem.Insallah eşinizin güzel haberlerini de paylaşırsınız bizimle.Yeniden ayağa kalkıp tutunursunuz hayata.Ne yazacağımı bilmiyorum şu hayatta ki tek şansım olan tek güzel şey olan biricik kızımı kaybettim daha bir yaşında bile değildi 3 ay olacak ayın 21 de ama hala kabul etmiyor yüreğim hala inanmiyorum onun öldüğüne sanki gelecek miş gibi bekliyorum.
Inşallah amin çok saolunÖncelikle başınız sağolsun.Rabbim sabır versin.Esinize de biran önce şifa versin inşallah. Allaha sığının.Bazen anne, baba, eş, doktor, ilaç, dostlar....hiçbiri yetmez insana.Rabbim ister ki ona dönelim derdimizi anlatalım. O da dinlesin bizi, dindirsin acılarımızı.Rabbim dediğimizde buyur kulum diyor.Yalniz değilsiniz. Sizin yanınızda üstüne hiçbir güç olmayan bir kudret var.Ona sığının, isteyin ondan.Hicbir şey onun için imkansız değil. Acınızı tüm içtenliğimle paylaşıyorum. Sizin için dua edicem.Insallah eşinizin güzel haberlerini de paylaşırsınız bizimle.Yeniden ayağa kalkıp tutunursunuz hayata.
Evet düşük yaptım ben kaza da öğrendim tekrar hamile oldugumu onu da bir hafta sonra kaybettim.Canım cok uzuldum basın sagolsun bebegının mekanı cennet annesi o sana orada sefaatcı olucak Insallah birde düsükmü yaptım dedın tam anlayamadım.
Insallah esinde bır an önce saglıgına kavusur Allahım sabır ve şifa versin sizlere cok üzücü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?