Canım kızım

Canım cok uzuldum basın sagolsun bebegının mekanı cennet annesi o sana orada sefaatcı olucak Insallah birde düsükmü yaptım dedın tam anlayamadım.
Insallah esinde bır an önce saglıgına kavusur Allahım sabır ve şifa versin sizlere cok üzücü

Allah sabir versin. Inşallah esin hasarsız bir şekilde sağlığına kavuşur. Inşallah yeni bir baslangiciniz olur. Hakkınızda hayirlisi olsun.

arkadaşım Allah sana dayanma gücü versin. inşallah inşallah bir mucize olur ve eşin hayata sağlıkla tutunur. yeniden evlatlarınız olur. lütfen Allaha çok dua et..nasıl verdiyse bu imtihanı öylece kolaylıklar çıkarsın karşına... kızın meleğin hz.İbrâhimin yanında içini ferah tut. inşallah herşey yoluna girer...

Allah sabırlar versin gönlünü ferahlatsın inşallah,ne denir bilemiyorum bu acının tarifi de tesellisi de yok inşallah bir an önce eşiniz uyanır ve eskisinden daha sağlıklı şekilde yanınızda olur.

Başınız sağolsun. .Sabır diliyorum.
Eşiniz de inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur da birbirinizin yarasını sararsiniz.
Eşiniz için bol bol dua edeceğim.

Allah sabır versin,meleğiniz sizi cennete bekliyor,eşinize de hayırlı acil şifalar olsun,hakikaten yalan dünya

Allah yardımcın olsun Eşine allah şifa versin sana bağışlasın çok zor bir durum....

Allah sabır versin eşinize tez zamanda şifa versin inşallah. Bir an önce yanınızda olsun sağlıkla

Başınız sağolsun melekleriniz size şefaatçi olsun inş
Allah dayanma gücü versin
Eşinize acil şifalar diliyorum inşallah çok iyi çıkar yoğun bakımdan
Allah ım yardımcınız olsun

Öncelikle başınız sağolsun.Rabbim sabır versin.Esinize de biran önce şifa versin inşallah. Allaha sığının.Bazen anne, baba, eş, doktor, ilaç, dostlar....hiçbiri yetmez insana.Rabbim ister ki ona dönelim derdimizi anlatalım. O da dinlesin bizi, dindirsin acılarımızı.Rabbim dediğimizde buyur kulum diyor.Yalniz değilsiniz. Sizin yanınızda üstüne hiçbir güç olmayan bir kudret var.Ona sığının, isteyin ondan.Hicbir şey onun için imkansız değil. Acınızı tüm içtenliğimle paylaşıyorum. Sizin için dua edicem.Insallah eşinizin güzel haberlerini de paylaşırsınız bizimle.Yeniden ayağa kalkıp tutunursunuz hayata.

Inşallah amin çok saolun

Allahım sizlere dayanma gücü versin çok zor çok üzücü bi durum ne desek boş. Böyle zamanda Allaha sığınmak dua ve tevekkül etmekten başka çare yok gibi.. Rabbim minik yavrunuzla sizleri cennette kavuştursun inşallah eşinize de acil şifalar dilerim

Evet düşük yaptım ben kaza da öğrendim tekrar hamile oldugumu onu da bir hafta sonra kaybettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…