- 14 Ağustos 2018
- 21.170
- En iyi cevaplar
- 2
- 80.181
- 598
- Konu Sahibi Taze_zencefil
-
Kesermiyiz hiç o kadar dua okunuyor Allahım insallah bir şans daha verecek bize . Allahın izniyle uyanacakAllah yardimciniz olsun sabir diliyorum. Esiniz icinde umudunuzu kesmeyin.
Inşallah uyanır.yavruma doyamadim yüzüne bakamazdim çok sevimliydi kiyamazdim bakmaya.cennette sevicem kizimi doya doya.Allah sabırlar ve şifalar versin öncelikle. Benim uzaktan bi tanıdığımın eşi de aynı şekilde kaza geçirdi ve birkaç ay bilinci kapalı felçli yattı fakat şimdi çok iyi eskiye döndü. İnşallah eşiniz de size yakın zamanda kavuşur. Yavrunuz sizi cennet kapısında bekliyor olacak eminim.
Kendinizi harab etmeyin nolur. Acınız büyük çok açık ama sizi de sevenler var, onlar için uyanacak eşiniz için dik durun, güçlü olun...Inşallah uyanır.yavruma doyamadim yüzüne bakamazdim çok sevimliydi kiyamazdim bakmaya.cennette sevicem kizimi doya doya.
Yaşama hevesin kalmadı ki yavrum içimi çok yakıyor Allahım beni affetsin ama çok özledim yavrumu.esim de yanımda olmayınca hayatta tek başına kalmışım gibi hissediyorumKendinizi harab etmeyin nolur. Acınız büyük çok açık ama sizi de sevenler var, onlar için uyanacak eşiniz için dik durun, güçlü olun...
Ne yazacağımı bilmiyorum şu hayatta ki tek şansım olan tek güzel şey olan biricik kızımı kaybettim daha bir yaşında bile değildi 3 ay olacak ayın 21 de ama hala kabul etmiyor yüreğim hala inanmiyorum onun öldüğüne sanki gelecek miş gibi bekliyorum.
Hayatım bir günde tepetaklak oldu trafik kazası geçirdik ve bebegimi kaybettim düşük yaptim birde esim yoğun bakımda ve hala bilinci acilmadi ne yapacağımı bilmiyorum kafayı yemek üzereyim düşünmekten
Beyinde hasar olan hasta uyanmaz mi bizi tanımaz mi artık konuşmaz mi eskisi gibi
Çok üzüldüm adınıza çok geçmiş olsunNe yazacağımı bilmiyorum şu hayatta ki tek şansım olan tek güzel şey olan biricik kızımı kaybettim daha bir yaşında bile değildi 3 ay olacak ayın 21 de ama hala kabul etmiyor yüreğim hala inanmiyorum onun öldüğüne sanki gelecek miş gibi bekliyorum.
Hayatım bir günde tepetaklak oldu trafik kazası geçirdik ve bebegimi kaybettim düşük yaptim birde esim yoğun bakımda ve hala bilinci acilmadi ne yapacağımı bilmiyorum kafayı yemek üzereyim düşünmekten
Beyinde hasar olan hasta uyanmaz mi bizi tanımaz mi artık konuşmaz mi eskisi gibi
Ne yazacağımı bilmiyorum şu hayatta ki tek şansım olan tek güzel şey olan biricik kızımı kaybettim daha bir yaşında bile değildi 3 ay olacak ayın 21 de ama hala kabul etmiyor yüreğim hala inanmiyorum onun öldüğüne sanki gelecek miş gibi bekliyorum.
Beyinde hasar olan hasta uyanmaz mi bizi tanımaz mi artık konuşmaz mi eskisi gibi[/QUOTE
Uyanmaz diye bisey yok hersey allahin takdiri.allah size sabir versin elbet guzel gunler gelecektir icinizi ferah tutun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?