Canım kızım

Inşallah uyanır.yavruma doyamadim yüzüne bakamazdim çok sevimliydi kiyamazdim bakmaya.cennette sevicem kizimi doya doya.

Kendinizi harab etmeyin nolur. Acınız büyük çok açık ama sizi de sevenler var, onlar için uyanacak eşiniz için dik durun, güçlü olun...
Yaşama hevesin kalmadı ki yavrum içimi çok yakıyor Allahım beni affetsin ama çok özledim yavrumu.esim de yanımda olmayınca hayatta tek başına kalmışım gibi hissediyorum

Allah sabirlar versin...
Dilerim eşiniz en kisa zamanda iyilesir...
Rabbim sifa versin

Allah kolaylıklar versin. Eşiniz için şifalar diliyorum Rabbimden.
Yavrunuz için de sabırlar versin.

Hayat kimseye kirilmayacak kimseyi de kırmayacak kadar kısa. Her an ölüm olacak gibi davransak birbirimize keşke.

Bazen kelimeler kifayetsiz kalır. Küçük melek uçmağ'da (cennet'te) şefaatçin olacaktır. Allah eşine deva versin, tez zamanda sana kavuştursun. Uyandığında seni tanımasa da, hafızası silinse de, sen onu tanır bilirsin ya, gerisi önemli değil.

Allah acil sifalar versin inşallah hicbiseyi kalmaz eşinizin. Başınız sagolsun

Rabbim size sabır versin çok üzüldüm gerçekten meleğiniz sizi inşAllah bekleyecek.. Allah elinize acil şifalar nasip etsin size kavuştursun inşAllah

Allahtan ümit kesilmez eşinizi allah size bağışlasın iyi olurda yanınaza döner insallah en kısa zamanda bebeğiniz için de çok üzüldüm basınız sağolsın

Ne yazacagimi bilemedim öyle zor ki evladını kaybetmiş bir anneyi teselli etmek.Kelimelerin anlamı yok gibi geliyor.Icinizdeki acı için Allahtan büyük bir sabır diliyorum
Eşiniz içinde acil şifalar.Allah yardımcınız olsun.Yasama sevinciniz en kısa sürede geri gelsin

Rabbim sabırlar versin... Esinizede acil şifalar umudunuzu yitirmeyin yoğun bakimdan çıkıp hayatina devam eden binlerce insan var sizin güclü olmaniz gerekiyor kendinizi koyvermeyin... Allah yardımcınız olsun...

Çok üzüldüm adınıza çok geçmiş olsun

gercekten ne yazacagimi bilemedim cok cok üzüldüm icim yandi evladini kaybeden anne teselli edilir mi tabiki cigeriniz yaniyodur keşke sarilabilsek size destek olabilsek insallah esinizin guzel haberini alirsiniz Rabbim icinize ferahlık versin offf cok aglatti beni bu konu

Başınız sağ olsun. Eşinize de acil şifalar dilerim.
Umarım bir mucize olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…