Canım kızım

keşke okumasaydım ya ben okumaya dayanamadım siz yaşarken nasıl dayandınız? allah sabır versin. eşinize şifa versin.

Eşinize Allah şifa versin tez zamanda uyanıp sağlığına kavuşur inşallah. Yavrunuz içimi çok yaktı. Allah sabrınızı arttırsın.

Hayat her zaman güzel şeyler sunmuyo malesef
Bende çok güzel şeyler söylemek isterdim ama konu sahibi de böyle bişey yaşayan var mı diye sormuş cevapladım

Allah dayanma gücü versin. Yandı içim yine. Rabbim meleklerinizle cennette kavuştursun sizi. Eşinize de şifalar versin. İnşallah iyileşir de acılarınızı paylaşacağıniz bir destek olur.
Sabır diliyorum size

Keşke hiç yorum yapmasaydınız! Bu nasıl moral vermek.. bazen susmak en iyisidir!.

Ne kadar büyük bir kaza atlatmışsınız öyle.. bütün gün sizin için dua edeceğim. Sabahtan beri aklım hep sizde. Keşke elimden birşey gelebilse

çok ama çok zor..bende babamı kaybettim gözlerini kapayalı bir aoldu.beş gün yoğun bakımda kaldı beyın kanamasından ve vefat etti.canım okadar çok acıyorkı.evladı düşüneblıyorum bıle Rabbım sabırlık versın

Rabbim acil şifalar versin. Çok üzüldüm

Hem kızınızı kaybedip hemde düşük mü yaptınız Allah sabır versin basınız saolsun çok üzüldüm esinede Allahm şifa versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…