Canım kızım

Kazanın haberini gördüm. Umarım karşı taraf en ağır cezayı alır.
Yavrunuzun resmini gördüm, inanın kalbim parçalandı. Enseme ağrı saplandı.

Allah size sabırlar versin...

Başınız sağ olsun inanın iki konu okudum biri haksever in konusuydu o da evladını kaybetmişti (üzmemek için etiketlemedim) bide sizin konunuz rabbim sabrınızı artırsın inşallah. Ne denir ki çok zor Allahım hiç bir kulunu evlat acısı ile sınamasın

Ben bana acisinlar diye konu açmadım her ağızda bir dua vardır belki edilen bir dua

Inşallah ağır ceza alır temennim o ama sanmıyorum yatmadan bile cikabilir

Kimse size acımaz, buna emin olun. Sadece üzülür, ellerinden bir şey gelmediği için. Ve evet dua her şeyin anahtarıdır.

Demeyin öyle, çıkmasın, çıkamasın...

Link
atabilirmisinn?

Tabii ki de atamam, kusura bakmayın lütfen.
Bu üyeyi ifşa olur ki bunu ben yapamam.

Özel mesaj atamayacağı için buradan yazdım, lütfen yanlış anlamayın beni.
Affınıza sığınıyorum.
Estafirullah. Cok haklisin. Benim dusunmem gerekiyordu.

Reactions: csi
Allah size sabır eşinize acil şifalar versin inşallah meleğiniz zaten melek diyecek birşey yok inşallah eşiniz iyileşir ve biran önce ikinci kez anneliği tadarsınız bu kötü olayları hiç yaşamamış gibi sıfırdan başlarsınız hayatınıza dualarımız sizinle

Ben tabletten yazıyorum galiba bazı şeyleri yanlış yapıyorum kusura bakmayın.
Hepinizden Allah razı olsun.
Hayırlı geceler.

Reactions: csi
Başın sağolsun canım çok zordur eminim
Eşin içinde hayırlısı olsun inşallah şifası vardır

Halamın oğlu da beyninden hasar aldı yüksekden düşme sonucu iş kazasıydı aylar sonra uyandı ama konuşma haraket yok ufak bi elini titretiyodu oda yok artık sadece bi minik gülümsemesi kaldı 13 yıl oluyo neredeyse halam der eksik dua etmişim bi uyansa dedim diyo uyandı ama hergün ölüyo gözümün önünde ölse üzülürdüm ama gözümün önünde hergün ölüşüne ben bin kere ölüyorum der hatta bugün yarım saatliğine kızıyla damadına bırakıp uğradı bana yine söyledi bunları
Üzmek istemem seni ama hayırlısını dile dualarında inşallah rabbim eşine sağlık sıhhat verir tekrar evlat sahibi de olursunuz eşinin beyindeki hasarı ne derece bilemem abim bizi biliyo hatırlıyo anlıyo sadece hareket konuşma yok sol tarafında hasar var oradaki kemik de yok zaten çukur tabi daha ayrıntılı soramıyoruz da halamlara ama tedavisi yok keşke olsa 19unda oldu şimdi 30unu geçti

Allah yardımcın olsun.sabır versin.ben de benzer şeyler yaşadım...eşim çok ağırdı babamı kaybettik...onun acısını bile yaşayamadik eşimle uğraşmaktan. .inşallah rabbim eşini sana bağışlar

Allah yardimciniz olsun. Esinize acil sifalar versin. Aileleriniz var mi peki, insallah yalniz degilsinizdir...

Ağır bir imtihandan geçiyorsunuz, Allah sabrınızı arttırsın. Eşinizi sağlıkla size bağışlasın inşallah
Bebeğiniz de cennet mekan bir melek şüphesiz.
Tesellisi olmayan acılar... Allahım sabır versin size inşallah dua edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…