Canım kızım

Rabbim yardimciniz olsun ins esinizle eski guzel gunlerinize tez zamanda donersinz bebeginizde olur hersey Allah tn kimse istemezdi bole olmasini dua edelim esiniz icin sizde biranoce toparlanirsnz ins zor elbetteki zor ama elden ne gelir rabbim sevdigi kullarina yuk verirmis bakalim benim hatirima tasiyabilecekmi isyanmi edecek tevekkulmu dualarim sizinle guzel haberlrinizi bekliyorum

Allahım eşinize şifa versin. İçim yandı, ateş düştüğü yeri yakıyor fakat gözümden yaşlar süzüldü çok üzüldüm ne denir bilemiyorum allah sabır versin dayanma gücü versin size güçlü olmaya çalışın eşiniz için.

Bunlari yasayan bir insana bu mesaji yazmanizdaki amac nedir? İyi bir sey soylemeyecekseniz bazen susmak en iyisi, felaket senaryosu gibi cvp yazmanin alemi yok.

Konu sahibi arkadasim, kaybiniza cok uzuldum ama esiniz umarim en kisa zamanda eski sagligina kavusur

Hepinizden Allah razı olsun.Inşallah eşim uyanır bende güzel haberleri burdan paylaşirım.bizden duanizi esirgemeyin çok teşekkür ederim hepinize
Acınızı teselli edecek söz bulamıyorum Allah sabır versin, eşinize de şifa diliyorum, çok üzüldüm

Aslında böyle konularda elim gitmiyor yazamıyorum evlat deyince akan sular hayat duruyor. Okuyupta dua etmeden geçemezdim
Rabbim eşinizi en yakın zaman da ayağa kaldırsın. Eskisinden daha daha sağlıklı daha güçlü olsun inşallah
Evlat acınız kayıbınız için öyle içim yandı ki ama sizin bu acınızı kimse anlayamaz sizden başka.
Size birşey daha diyim mi?
Bnm annem çok erken yaşta gebelik geçirmiş abimde ölümlerden dönmüş. Dr bir daha hamile kalma ölürsün demiş ama bn olmuşum sürpriz bir şekilde eskiden dik sezeryan yaparlarmıs en kötüsü. Annem resmen ölmüş gittim geldim diyor 1 ay yoğun bakımda komada bn küvezde. Annemin 19 yaşında organlarını bağlamış dr lar.ama nasıl olduysa açılmış. 4 sene sonra nasıl olduysa tekrar hamile kalmış bu sefer kesin ölürsün demişler ve mecbur almış dr lar.
Ve ben 7 ,8 yaşına geldim hep rüyalarımda bir erkek çocuğu görüyordum. öyle güzel ki uzun düz siyah saçlı yüzü gözleri 4 yada 5 yaşlarında.
Bna hep gülümseyip giderdi.
Yüzüme dokunurdu uykuda galiba beni severdi ..
Hala çok net hatırlarım.ve hep öyle güzel yerlerde geziyordu ki bizim bu dünyada öyle yeşillik öyle renklerin güzel olduğu bir yer yoktur.
Anneme anlattım böyle böyle bir çocuk var rüyamda bna çok güzel gülümsüyor erkek çocuk dedim..
Sonra annem ağlamaya başladı gerçekten erkek bebekmiş aldırdığı ve 4 aylıkmış.
Neden anlattım bilmiyorum ama uzun da oldu
Meleğiniz cennette büyüyecek size sarılacak o seni sende onu tanıyacaksın. Bu dünyada çok ağlama inşallh kardeşi olur eşiniz ayağa kalkar bir an önce.allahım bol bol sabırla versn inşallah dualarım sizinle..

Geçmiş olsun,
Bebeginiz için çok üzüldüm Başınız sagolsun,
RABBİM eşinize acil şifalar versin inşallah

Rabbimiz cc yar ve yardımcınız olsun şafi isminin hurmetine eşinize şifa versin size bağışlasın. Hayırlı salih saliha evlatlar nasip etsin.

Son düzenleme:
Ne desem nasıl baslasam bilemedim cümleye.. Ama herşey bizim için herşey Allahtan..
Allahım sana sabırlar güç kuvvet versin insallah eşine de Şafii ismiyle şifa versin Allah yardımcınız olsun..

Hem karnındakini hemde kızını kaybettin bir anda oyle mi. Rabbim sabırların en büyüğünü versin. Eşine de sağlık versin sana bağışlasın.

Allah sabır versin

düşük mü yaptınız ?
kokladığınız, hayattaki evladınızı mı kaybettiniz?
Kızım 8 aylikti kaza yaptığımızda 8 aylikken kaybettim yavrumu tekrar hamile kalmışım haberim yoktu hamileligimden kaza da yapılan tetkiklerde ortaya çıkmış doktor söyledi hamileymissin haberin var miydi diye öyle öğrendim.polise ifadeye gittiğimde çok üzüldüm duyduklarima o akşam düşük başladı kazadan 10 gün sonra düşük yaptım.

Çok uzuldum , cok buyuk bır kaza gecırmıs olmalısınız.
Oto koltuğu kullanıyor muyuzdunuz?
Allah sıze sabır versın, ınsallah esınız bır an evvel sağlığına kavuşur diyecek bısey bulamadım

Offf
Ne yazılır ki
İçim yandı içim
Allahım kimseye evlat acısı göstermesin
Başınız sağ olsun
Allahım sabırlar versin
Ve eşinizi size bağışlasın

Ahhhh be canım içimizi dağladın. Allahım yardımcın olsun, eşin sağ salim ayağa kalksın, evladının acısı da bir nebze olsun hafiflesin, kıyamam hiç, çokkkkk üzüldüm.

Kıyamam sana ben.. başın sağolsun ne büyük acıdır. Ne desek boş ne desek hafifletmez biliyorum ama meleğin seninle hep buna inan.
Eşin içinde bol bol dua edeceğim inşallah eski sağlığına kavuşur..
Bende yıllar önce merdivenin korkuluğu yoktu kenar boşluğundan aşagıya düştüm ve ağır bir şekilde beyin kanaması geçirdim. Ameliyat oldum, aylarca hastanede yattım.. Hatta doktor hiç ümitli konuşmamış ailem perişan olmuş.. ama öldürmeyen Allah öldürmüyor.
Şuan sapasağlamım hiç bir etkisi de yok sanki hiç beyin kanaması geçirmemiş gibiyim.. sadece kafamda izi var onun harici sağlıklı bir insanım.
O yüzden inancını kaybetme eşin için Allah yardımcısı olsun inşallah uyanacak ve eskisinden daha sağlıklı olacak

Başınız saolsun, Allah yardımcınız olsun, eşinize şafi ismi hürmetine şifa versin Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…