- 27 Mayıs 2022
- 1.465
- 987
- 53
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #2.001
İnsallah canim hadi alda test yapU
Umutsuzlukk yasakkkiyi düşünelim iyi olsun
Ayy cok yorgundum valla yattım oğlusumla babasını kovdukvalla canım bence değerlendirebildiğin kadar değerlendir sonra keşke değerlendirseydim demezsin 23ünde çatlama olmuş galiba bugünü de değerlendir bence canım ne olur ne olmaz
Sen yinede herşeyi değerlendir kalk kızKeşke ilişkıden 3 gun sonra tutup tutmama testı olsada baksak
Ben anlamam ateş mateş bana testlerle gelGünaydın kizlar nasilsiniz?
R raainbowMucizemmm16 M Mavimiresl @Veziir miraclebeyb @000umutlu000 ucge ve diğer güzeller
Sabah ölçtüm ısım 37 çıktı,dün 37.1di
Azar azar düşüyor galibaveya yerleşme zamani ısı kaybi olurmuş sonra artarmiş yine akintim yok agrim azaldı ,ikilemde kaldim yine
Test alicam saat 12-1gibi yaparım
Bekliyoruz canımGünaydın kizlar nasilsiniz?
R raainbowMucizemmm16 M Mavimiresl @Veziir miraclebeyb @000umutlu000 ucge ve diğer güzeller
Sabah ölçtüm ısım 37 çıktı,dün 37.1di
Azar azar düşüyor galibaveya yerleşme zamani ısı kaybi olurmuş sonra artarmiş yine akintim yok agrim azaldı ,ikilemde kaldim yine
Test alicam saat 12-1gibi yaparım
Camış gibi yattım valla ohhhmis ama valla olursa olur olmazsa bapım pek bı rahatımSen yinede herşeyi değerlendir kalk kızama bu dedğin fikir varya ihtiyacımız olan tek şey ben eve stok yapardım bundan
Benimde 29cu gün, akıntım beyaz açık sarı her zamanki akintilardanİnsallah canim hadi alda test yapbenim lekelenmeden sonra baska bisi gelmedi. bugun 28 ci gun bugun bakalim
TamamBen anlamam ateş mateş bana testlerle gel12-1 arası burdayım o pozitifi görmeliyiz
Günde bir paket içiyordum dün 10 tane içtim günden güne azaltacam inşallahKac tane sigara iciyosun kuzum günde
GerçektenmiGünde bir paket içiyordum dün 10 tane içtim günden güne azaltacam inşallahsende mi iciyorsun
Canim ben hiç böyle hatali test görmedim genelde silik falan cikiyor ama senin bariz varBilemedim lekelenmeden fazla adet gibi koyu kırmızı test mi hatalı bilemedim
Ben cok degil bazen haftada 3-4 tane..bir paket cok uzun süre gidiyor 1 ay falanGünde bir paket içiyordum dün 10 tane içtim günden güne azaltacam inşallahsende mi iciyorsun
Evet kuzumm uğraşıyorumGerçektenmigebelik planliyorsan birakmalısin kuzum
Sen çabuk bırakırsın zevk sanki senin ben tiryaki olmuşumBen cok degil bazen haftada 3-4 tane..bir paket cok uzun süre gidiyor 1 ay falan
Allah yardımcin olsun kuzum çok zor bişey olmali her halde ben hiç kullanmadigim için bilmiyorumEvet kuzumm uğraşıyorumkafadan atamıyorum ki bıraksam boş durdukca aklıma geliyor icmeyince basım patliyacak gibi oluyor
Bende hic akinti yok canim pazartesi konustugumuz lekelenmeler oldu. Sali gunu bitti o gunden beri akintim yok ama kasik agrilarim devam ediyor her dk oldum sanip wc ye kosuyorumBenimde 29cu gün, akıntım beyaz açık sarı her zamanki akintilardan
Her yolu denedim inan sakız hap bant olmuyor tiksinme gelmedi bir türlü. İlk gebeligimde çok içiyordum hamile olduğumu öğrenince hafiflerinden almıştım 6 haftalık giriş yaptığım an tiksindim bulantım başladı öyle bıraktım kokusu çok rahatsız etmişti beni sonra kızım doğdu 3-4 aylık oldu tekrar başladım salak gibi keşke baslamasaydim diyorum.Allah yardımcin olsun kuzum çok zor bişey olmali her halde ben hiç kullanmadigim için bilmiyorum
Mfk antox ve atlas ilaçları sigara birakmak için etkili olduğunu söyledi,denemekte fayda var
Kasık agrilarim yok denilecek derecede azaldiBende hic akinti yok canim pazartesi konustugumuz lekelenmeler oldu. Sali gunu bitti o gunden beri akintim yok ama kasik agrilarim devam ediyor her dk oldum sanip wc ye kosuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?