- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #1.961
Allah iyiliğini versinTest yaptın mı diye bakmaya geldim yarın yazmış birde utanmadan biz meraktan ölelim mi burda ne istiyorsun
Aşko nasilsin? ağrın kanaman varmı?Ağır kaldırmadım ama ayakta çok durdum, eğilip kalktım çok.
Yarın misafirim gelecek, bugün temizlik vardı evde . Kadın temizlik yaparken ben de dolap yerleştirdim.
İlk gebeliğimde çalışıyordum, aynı kanamalarım vardı ama üç kat merdiven çıkıyordum
Yaşlanmışım artık
Kızlar yaş geçmeden çifter çifter yapın
Değerlendirsem mi ama çok yorgunum tosun gibi yatmak istiyorum valla
Aynen ya vallaKeşke ilişkıden 3 gun sonra tutup tutmama testı olsada baksak
Yok satardı eminimKeşke ilişkıden 3 gun sonra tutup tutmama testı olsada baksak
Ahh bende ayni seyi düşündümAğır kaldırmadım ama ayakta çok durdum, eğilip kalktım çok.
Yarın misafirim gelecek, bugün temizlik vardı evde . Kadın temizlik yaparken ben de dolap yerleştirdim.
İlk gebeliğimde çalışıyordum, aynı kanamalarım vardı ama üç kat merdiven çıkıyordum
Yaşlanmışım artık
Kızlar yaş geçmeden çifter çifter yapın
Çok gölge gibi varla yok gibi kesin bilgi yok Yani şöyle gözle görülür düzgün bir çizgi olsa Allah’ın izniyle havalara uçacamda yok
Kac tane sigara iciyosun kuzum gündeBen öyle yapsam kilo alırım diye korkuyorum
Amin canim. Sende uzulme sakın, bebegin seninle. Eger olurda Allah korusun farkli bi durum en azindan yolun basındasin gebeligin ileriki donemi olsan daha zor olurdu. Ama suanlik uzulme agri sanci olmadiktan sonra bide aşırı kirmizi mi leke kahverengi seklindemiCanım benim Allah bağışlasın.
Kızımda ben de yaşadım aynı kanamaları ama şimdi yaşım biraz var ya o yüzden korkuyorum galiba
Ama bi taraftan da Yaradana teslimim, sağlıklıysa kucağıma almak nasip olsun inşallah, değilse yapacak hiçbirşeyim yok
Çok teşekkür ederim desteğin için
Adet günün geçtimi canım ? Yani 1-2 saat diyorsun ama bence bu kuruma çizgisi değil bayağı pembe yani eğer yarına sökülmezsen kan verebilirsin, sökülürse adet gibi olursa kimyasal olmuş olabilir ve böyle olursada üzülme en azından hamile kalabildiğini bir sorunun olmadığını bilmiş olacaksın yinede tabiki inşallah tutunur sağlıklı bir gebelik olur canım benimKızlar bikaç kez test yapmıştım hep tek çizgiydi bugün gene yaptım 5 dk içinde çıkmadı diğer testleri hep atmıştım hemen bugun atmadım niyeyse bi dursun bakalm dedim unutmusum 1-2 saat sonra bi baktım iki çizgi. Yarın kan vericem ama şuan adet gibi agrım var kahverengi lekelenme vardı açık kırmızı gelmeye başladı bi sorun var mı sizce Eki Görüntüle 3118746
Beklenen adetime 4 gün var. 5 dk da bir tuvalete çıkıyorum çıktıgımda peceteye açık kırmızı kan geliyor onun dışında peçete koyuyorm bir damla kadar lekelenme oluyo.Adet günün geçtimi canım ? Yani 1-2 saat diyorsun ama bence bu kuruma çizgisi değil bayağı pembe yani eğer yarına sökülmezsen kan verebilirsin, sökülürse adet gibi olursa kimyasal olmuş olabilir ve böyle olursada üzülme en azından hamile kalabildiğini bir sorunun olmadığını bilmiş olacaksın yinede tabiki inşallah tutunur sağlıklı bir gebelik olur canım benim
Anladım canım inşallah sağlıcakla tutunsun yarınki durumuna göre kan verirsin zaten güzel haberlerle gel inşallahBeklenen adetime 4 gün var. 5 dk da bir tuvalete çıkıyorum çıktıgımda peceteye açık kırmızı kan geliyor onun dışında peçete koyuyorm bir damla kadar lekelenme oluyo.
Normal mi açık kırmızı kanama olması PekiAnladım canım inşallah sağlıcakla tutunsun yarınki durumuna göre kan verirsin zaten güzel haberlerle gel inşallah
İnşallah bebişin seninledir bence dinlen kuzum ayakları uzat bol bol dinlenNormal mi açık kırmızı kanama olması Peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?