- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #2.021
Kızınızın sagligi gayet yerindedir inşallahHer yolu denedim inan sakız hap bant olmuyor tiksinme gelmedi bir türlü. İlk gebeligimde çok içiyordum hamile olduğumu öğrenince hafiflerinden almıştım 6 haftalık giriş yaptığım an tiksindim bulantım başladı öyle bıraktım kokusu çok rahatsız etmişti beni sonra kızım doğdu 3-4 aylık oldu tekrar başladım salak gibi keşke baslamasaydim diyorum.
Evet benim bazen aklıma bile gelmiyo. İnsallah sende bırak biran önce kuzuSen çabuk bırakırsın zevk sanki senin ben tiryaki olmuşum
Hsg sonrasi erken regl olmustum benKızlar ben bu ay geç yumurtlycam galiba hala belirti yok bendeHsg böyle yapar mı ki 15 gün oldu bugün tık yok normalde 11-14 arasi olur.
Benim kasik agrim gelip gidiyor ama var yani bilmiyorum reglimi geliyor acabaKasık agrilarim yok denilecek derecede azaldi
Arabir belim karnim agriyor ,halsizlik var yaprak gibi esiyorum sanki
Uzulmeyin. Annemde bana hamileyken sigara içmiş maalesef birakamadim azalttim ama devam ettim diyor. Bi sknti olmamis. İsterseniz biraz kendinizi sigara içilen ortamlardan arkadaslardan biraz soyutlayın. En azindan kendinizi sigara konusunda kontrol edene kadar.Kızınızın sagligi gayet yerindedir inşallah
Bende 6. Haftama kadar sigara içtim ve bu beni tedirgin ediyor. Ictigim icin Içten içe cok stres yaptım. Tiksinme gelmedi hic hatta daha çok icesim geliyorduçok zor bıraktım. Gecen gun arkadasa gittim kahve yaptı ve o sıgara yakti bende 1 tane aldim içtim. Dusununce kendime sinir oluyorum.
Çok şükür sağlıklı hiç bir problem yok 6 yaşında şimdi kardeş için uğraşıyoruzKızınızın sagligi gayet yerindedir inşallah
Bende 6. Haftama kadar sigara içtim ve bu beni tedirgin ediyor. Ictigim icin Içten içe cok stres yaptım. Tiksinme gelmedi hic hatta daha çok icesim geliyorduçok zor bıraktım. Gecen gun arkadasa gittim kahve yaptı ve o sıgara yakti bende 1 tane aldim içtim. Dusununce kendime sinir oluyorum.
İnşallah kuzumEvet benim bazen aklıma bile gelmiyo. İnsallah sende bırak biran önce kuzu
Ben iki işlem yaptım bu ay çok kanamam oldu benim erken gelir mi bilmiyorum da hala yumurtlamadim akıntım çoğaldı bugün seffaf beyaz bu günlerde olur inşallahHsg sonrasi erken regl olmustum ben
İyi düşün guzum belirtileri seçmek zor o yüzden net şekilde regl ağrısı bu diyemeyizBenim kasik agrim gelip gidiyor ama var yani bilmiyorum reglimi geliyor acaba
İki islem derken nasil anlamadimİnşallah kuzum
Ben iki işlem yaptım bu ay çok kanamam oldu benim erken gelir mi bilmiyorum da hala yumurtlamadim akıntım çoğaldı bugün seffaf beyaz bu günlerde olur inşallah
Evet keşke başlamasaydin, inşaallah ikinci bebek tamamen unutdurur sanaHer yolu denedim inan sakız hap bant olmuyor tiksinme gelmedi bir türlü. İlk gebeligimde çok içiyordum hamile olduğumu öğrenince hafiflerinden almıştım 6 haftalık giriş yaptığım an tiksindim bulantım başladı öyle bıraktım kokusu çok rahatsız etmişti beni sonra kızım doğdu 3-4 aylık oldu tekrar başladım salak gibi keşke baslamasaydim diyorum.
Hsg ve rahim ağzı genişleme yaptı rahim ağzı nerdeyse kapalı dedi spermlerin geçmesi mümkün değilmiş o işlemden sonra açıldı ve çok kanamam oldu benim.İki islem derken nasil anlamadim
Ayy ozaman yeni toparliyo bence rahim biraz daha bekle bakalimHsg ve rahim ağzı genişleme yaptı rahim ağzı nerdeyse kapalı dedi spermlerin geçmesi mümkün değilmiş o işlemden sonra açıldı ve çok kanamam oldu benim.
Amin kuzum inşallah dört gözle bekliyoruz artıkEvet keşke başlamasaydin, inşaallah ikinci bebek tamamen unutdurur sana
Doktora diyorum kanamam var korunma oluyor herhalde demi diye yok yok devam et diyor banaAyy ozaman yeni toparliyo bence rahim biraz daha bekle bakalim
Uzulmeyin. Annemde bana hamileyken sigara içmiş maalesef birakamadim azalttim ama devam ettim diyor. Bi sknti olmamis. İsterseniz biraz kendinizi sigara içilen ortamlardan arkadaslardan biraz soyutlayın. En azindan kendinizi sigara konusunda kontrol edene kadar.
Çok şükür sağlıklı hiç bir problem yok 6 yaşında şimdi kardeş için uğraşıyoruzrabbim sağlıklı bir şekilde kucağına verir inşallah benimde arkadaşım çok içer hamilelikte de içiyordu sağlıklı oğlu doğdu.. tabi bu Allah'tan gelen dünyaya gelecekse naparsan yap gelir ama işte zararları da var tabi birşey oldumu insan kendini suçlar. Allah korusun bebişini
Evet regl ve hamilelik belirtileri hemen hemen ayni ama su ara lekelenme beni çok umutlandırdı. Daha once hiç olmamıştı. Direk reglim baslar bakalim hayırlısı.İyi düşün guzum belirtileri seçmek zor o yüzden net şekilde regl ağrısı bu diyemeyiz
tabiki öyle, teslimim artık sonuc ne olursa . kahverengi lekelenmem hep devam, dün koyu kırmızı geldi ama sonra kesildi yine. şimdilik kahverengler devamAmin canim. Sende uzulme sakın, bebegin seninle. Eger olurda Allah korusun farkli bi durum en azindan yolun basındasin gebeligin ileriki donemi olsan daha zor olurdu. Ama suanlik uzulme agri sanci olmadiktan sonra bide aşırı kirmizi mi leke kahverengi seklindemi
çok şükür iyiyim canım dün yattım bol bol , kahve lekeler devam ama agrım yok çok şükğür kanama da olmadıA
Aşko nasilsin? ağrın kanaman varmı?
Başka şeylere odaklan canım 2 hafta icmemissin bu iyi birşey. İçiyorsan da en hafifinden al böyle dumanı çıkmayan
Kizlar yorumlariniz için teşekkür ederim. Boyle şeyler okuyunca duyunca da insan birazda olsa rahatliyor.
Benim etrafimda da 9 ay içen çok saglikli bebegi olan kişiler var ama ben kesinlikle oyle olmam aninda birakacam sigarayı demiştim. Onlara içten içe kötü anne gibi bakmıştım. Meger öyle olmuyormuş2 haftadır icmiyorum ama hep aklimda resmen sigaraya aşeriyorum ya
Doktora gittiniz mi bu normal bir süreç mi acaba ben hiç yaşamadım çünkü. Yani neyden kaynaklanıyor bu lekelenme kanamalarçok şükür iyiyim canım dün yattım bol bol , kahve lekeler devam ama agrım yok çok şükğür kanama da olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?