- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.481
- 133
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #1.981
İnşallah tamam yarın doktora da gidicem zaten sabaha kadar bişey olmaz inşallahİnşallah bebişin seninledir bence dinlen kuzum ayakları uzat bol bol dinlen
Canım insan bilemiyorum normal kanama yaşayıp hamile olan bile var sen kendine dikkat et yarın adet gibi olmazsa kan ver yada istersen batı bekleNormal mi açık kırmızı kanama olması Peki
Yumurtlamadan kaç gün geçti canım. Bayağı belirgin çıkmış masallahİnşallah tamam yarın doktora da gidicem zaten sabaha kadar bişey olmaz inşallah
Belki de yalancı pozitifCanım insan bilemiyorum normal kanama yaşayıp hamile olan bile var sen kendine dikkat et yarın adet gibi olmazsa kan ver yada istersen batı bekle
14 hün geçti ama şuan adet gibi kanamam varYumurtlamadan kaç gün geçti canım. Bayağı belirgin çıkmış masallah
Aa neden var ki yaa. Bence bir doktora görün mutlaka . Bu ara testi pozitif cikanlarda ne kadar cok kanama gördük yaBelki de yalancı pozitif
14 hün geçti ama şuan adet gibi kanamam var
Bilemedim lekelenmeden fazla adet gibi koyu kırmızı test mi hatalı bilemedimAa neden var ki yaa. Bence bir doktora görün mutlaka . Bu ara testi pozitif cikanlarda ne kadar cok kanama gördük ya
Ama benim 2 kistim var belki ondan olabilirAa neden var ki yaa. Bence bir doktora görün mutlaka . Bu ara testi pozitif cikanlarda ne kadar cok kanama gördük ya
Bencede al canım bi bakalımGünaydın kizlar nasilsiniz?
R raainbowMucizemmm16 M Mavimiresl Veziir miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ ucge ve diğer güzeller
Sabah ölçtüm ısım 37 çıktı,dün 37.1di
Azar azar düşüyor galibaveya yerleşme zamani ısı kaybi olurmuş sonra artarmiş yine akintim yok agrim azaldı ,ikilemde kaldim yine
Test alicam saat 12-1gibi yaparım
Sen nassın guzum?akinti ağrı falan?Bencede al canım bi bakalım
Ne kistin var canim bende de var çikolata kistiAma benim 2 kistim var belki ondan olabilir
Ates ölçme ile takipten hic bisey anlamiyorum ben. Bat ne zamandi senin sanki gecen ayda beraber olmustuk. Test yapinca etiketle mutlakaGünaydın kizlar nasilsiniz?
R raainbowMucizemmm16 M Mavimiresl Veziir miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ ucge ve diğer güzeller
Azar azar düşüyor galibaveya yerleşme zamani ısı kaybi olurmuş sonra artarmiş yine akintim yok agrim azaldı ,ikilemde kaldim yine
Haydiiii test yapta pozitifleri gorelim artik cok heyecanliGünaydın kizlar nasilsiniz?
Valla ne yalan söyleyim doktor söylemedi şu kisti diye çok ilgisizdi zaten başka doktora gidecektim randevu alamamıştımNe kistin var canim bende de var çikolata kisti
Ben yillardir ateş takibi ile anlıyorum tatlimAtes ölçme ile takipten hic bisey anlamiyorum ben. Bat ne zamandi senin sanki gecen ayda beraber olmustuk. Test yapinca etiketle mutlaka
İnşaallah güzelim yaa bi yanim sevinç içinde bir yanım korkuHaydiiii test yapta pozitifleri gorelim artik cok heyecanlibanada umut ol
Bende oyleyim canim bir yanim heyecanli bir yanim olmaz hosuna umutlanma diyor kistlerden dolayiİnşaallah güzelim yaa bi yanim sevinç içinde bir yanım korku
İnşaallah ki çift çizgi görürüm
Yok canım aynı durumlarSen nassın guzum?akinti ağrı falan?
Umutsuzlukk yasakkkBende oyleyim canim bir yanim heyecanli bir yanim olmaz hosuna umutlanma diyor kistlerden dolayiAllah'ım yuzumuze gulsun insallah
Amin canim tüm isteyenlerin inşaallahBende oyleyim canim bir yanim heyecanli bir yanim olmaz hosuna umutlanma diyor kistlerden dolayiAllah'ım yuzumuze gulsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?