Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet aşko 40dakika oldu yapali kuruma çizgisi bile yok
Bende sabah prodoctor ta yine cikti kuruma cizgisi bi ara bende dedim sanirim birdaha asla o ikinci cizgiyi göremiycem Sen mfk ya basladinmi. Bende belki regl gelirse siparis veririm bence benim bu ayda olmadi. Ve dengemi cok bozdu letu

Regl gelene kadar umut var canim bekleyelim bakalim bir kac gun daha . Kac gunde bir regl oluyorsun canim
Tabii ki 32günde bir adet oluyorum,yılda 3-4kere gecikiyor 37-38ci günü bulur olması
Yalniz Duphaston ve ovitrelle kullandigim zaman 28ci gün adet görürüm
Bunca yıldır ilk kez lekelenme gördüm hiç ama hiç olmamişti

Bende sabah prodoctor ta yine cikti kuruma cizgisi bi ara bende dedim sanirim birdaha asla o ikinci cizgiyi göremiycem Sen mfk ya basladinmi. Bende belki regl gelirse siparis veririm bence benim bu ayda olmadi. Ve dengemi cok bozdu letu
Kaçinci dakikada çıktı aşko?evet mfk kullaniyorum adetin 2ci gününden
3gün olucak eşim içmiyor biriktiriyorum kendjm için regl olsam sipariş vericem ozamana kadar idareli kullanayim

Evet al kullan tatlim Eylül sonu fiyatlar jet hizıyla artacak

Aslına bakarsan hata bizde
Erkenden yapip üzülüyoruz
Ben mfk asistanı ile konuştum dün,adetin 10 gün geçsin öyle yap dedi
Biz tam tersi adete 10 gün kala yapiyoruz dedim

Bende 25 yada 26 gunde bir oluyorum hep 5 gun geri geliyor. Ona gore sali olmam lazimdi olmadim lekelenme yasadim bugun 28 ci gun bakalim bende ilk kez lekelenme yasadim insallah bebislerimiz bizimledir

Bende 25 yada 26 gunde bir oluyorum hep 5 gun geri geliyor. Ona gore sali olmam lazimdi olmadim lekelenme yasadim bugun 28 ci gun bakalim bende ilk kez lekelenme yasadim insallah bebislerimiz bizimledir
Ne zaman ala bilirsin test? Yapsaydin da çift çizgi göreydik

Kaçinci dakikada çıktı aşko?evet mfk kullaniyorum adetin 2ci gününden
3gün olucak eşim içmiyor biriktiriyorum kendjm için regl olsam sipariş vericem ozamana kadar idareli kullanayim
Askim ilk 10 dakikada cikiyor kurudukca rengi farklilasiyor ama bugun baktigimda bariz kirmizi gibiydi sanki kurudukca grilesti gitti gibiydi saatler sonrasi attim gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…