- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #2.101
canımcım hayırlı uğurlu olsun kalp atışını da duymuşsun. Cinsiyetini falan öğrendiğinde de yaz emi. Maşallah minnak pirince :)Çok şükür iyiyim canım. Benim yumurtlamadan 1 hafta sonra iki kere akıntıyla karışık kahve pembe açık kırmızı lekelenmem olmuştu birde ovulasyon testlerim koyulaşmaya başlamıştı adet günümde de pikti ovulasyon testi.
Ahada çantayla vurdu banakınıyorum seni ne demek buraya atmadan çöpe atmak yaneyse tamam yarınkini bekliyorum :)
Duydum canım bugün çok şükürcanımcım hayırlı uğurlu olsun kalp atışını da duymuşsun. Cinsiyetini falan öğrendiğinde de yaz emi. Maşallah minnak pirince :)
pozitifi :):)):):):):):):)))Ahada çantayla vurdu banatamam yarin yapinca aticam negatifleri
Amin tez zamanda inşallahDuydum canım bugün çok şükürNasipse öğrenince yazarım tabi sizlere de nasip olsun beraber yaşayalım bu süreci
Kuzu ya gorecekmiyiz pozitif umudum kalmadi sanki artikpozitifi :):)):):):):):):)))
Nasil negatif yaaaaNegatif
Evet canım adetliyken baslıyosunki yumurtlamaya kadar kaliteli yumurtalar olsun normal kapsül gibi düşün valla biz ole bir alısmıstıkki aynı anda 5 tane atıyodum benKuzu ya gorecekmiyiz pozitif umudum kalmadi sanki artikbide siz mfk ya nezaman basladiniz adetliyken falanmi ona göre bende siparis vercm bide hap seklinde olanlar cok büyükmu haplari yutarken nasil S sultansultan90
Ahahaha aynen ben iki iki beraber yutuyorum ilk içtiğimde zor gelmişti sonra alıştımEvet canım adetliyken baslıyosunki yumurtlamaya kadar kaliteli yumurtalar olsun normal kapsül gibi düşün valla biz ole bir alısmıstıkki aynı anda 5 tane atıyodum ben
Sen test yapmadınmı hala canımAhahaha aynen ben iki iki beraber yutuyorum ilk içtiğimde zor gelmişti sonra alıştımama hiç içemeyenler için kapsülü açıp salataya suya vs katabilirsiniz demişti drmfk
Yaa ama regl olana kadar umut var dur bakalım belki erkrn yaptın testi ben hala umutluyum niyeyseM Mavimiresl R raainbow @Safiye19_Umutlu_Pozitif_ @ucge @omur ozguven
Mucizemmm16 @Veziir ve diğer kizçeler test yaptim her zamanki gibi negatif
MaşallaaaahTeyzeleri pirinç tanemi gördümkalp atışını da duydum bir hafta geç döllenme olmuş son adet tarihimi 13 Temmuz olarak değiştirdi normalde 7+1dim 6+1 çıktı ultrasonda
Gerçekten öyle elimizde olsa baya ilişki sonrası başlıcaz yapmayaAslına bakarsan hata bizde
Erkenden yapip üzülüyoruz
Ben mfk asistanı ile konuştum dün,adetin 10 gün geçsin öyle yap dedi
Biz tam tersi adete 10 gün kala yapiyoruz dedim
Kız bize laf yetiştirceğine bi test yapsana senAhahaha aynen ben iki iki beraber yutuyorum ilk içtiğimde zor gelmişti sonra alıştımama hiç içemeyenler için kapsülü açıp salataya suya vs katabilirsiniz demişti drmfk
Ben dün yaptım canım ama etiket beceremedim o yüzden görememişsindir canımSen test yapmadınmı hala canım
Ay ben nasil icerim onlari ben bebe aspirinini bile zor yutan biriyimEvet canım adetliyken baslıyosunki yumurtlamaya kadar kaliteli yumurtalar olsun normal kapsül gibi düşün valla biz ole bir alısmıstıkki aynı anda 5 tane atıyodum ben
Aşko dün yaptım attım ya etiket beceremedimKız bize laf yetiştirceğine bi test yapsana sensayfanın sonuna geldim hala bi test görüntüsü göremedim
Ayrıca bu mfk mı ne o kapsül ne bende denicem artk herşeyi yeter
Canım kapsülleri açıp suya salataya falanda katabiliyorsun öyle demişti drAy ben nasil icerim onlari ben bebe aspirinini bile zor yutan biriyimozaman ben adete 2 gun kala test yapiyim negatif ise siparis vereyim
Kizlar adete 2 gun kala test yapiym siparis vereyim letuda kullanmayim bence doktor yine letu kullan 12 sinde gel demisti letu kullanmis gibi giderim kontroleCanım kapsülleri açıp suya salataya falanda katabiliyorsun öyle demişti dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?