Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne zaman ala bilirsin test? Yapsaydin da çift çizgi göreydik
Ayyyy deme oyle heyecanlaniyorum yarin alirim belki bilmiyorum ki korkuyorum test yapmaya. Yumurtalamadan sonraki 16 ci gunum
Bu doktorlar beni nasil korkuttuysa olmicagina inandim hep

Ayyyy deme oyle heyecanlaniyorum yarin alirim belki bilmiyorum ki korkuyorum test yapmaya. Yumurtalamadan sonraki 16 ci gunum
Bu doktorlar beni nasil korkuttuysa olmicagina inandim hep
Korkunun ecele faydası yok kuzumyap kurtul bence
Eğer şimdiye kadar adetin hiç gecikmediyse ihtimal büyük
Doktorlarin söylediğin kafana takma

Korkunun ecele faydası yok kuzumyap kurtul bence
Eğer şimdiye kadar adetin hiç gecikmediyse ihtimal büyük
Doktorlarin söylediğin kafana takma
Benim Normalde 25 yada 26 gunde bir duzenli giderdi adetim korunmayi biraktigim ilk ay gecikme yasadim 30 gunde oldum sonra kistler yuzunden hsg cekildim 28 gunde oldum. Gecen normal haline dondu 25 gunde geldi. Bu ay nasil olcak bilmiyorum acikcasi ondan emin olamiyorum

Teyzeleri pirinç tanemi gördüm kalp atışını da duydum bir hafta geç döllenme olmuş son adet tarihimi 13 Temmuz olarak değiştirdi normalde 7+1dim 6+1 çıktı ultrasonda
Ayyy maşallah maşallah Sağlıklı bir hamilelik dönemi olur sağlıklada kucağına alırsın inşallah canım benim

Oyy amin amiin sizdende güzel haberler bekliyorummm
Kuzum nasılsın? Nasıl gidiyor?
Dün çatlama oldu bende, sende ondan itibaren belirtiler neydi?
Benim bu ay yumurtlama haftam çok ağrılı geçti, once sol sonra sağ yumurtalıklar ağrıdı, sonra her taraf, çatlayınca hafifledi.

Çok şükür iyiyim canım. Benim yumurtlamadan 1 hafta sonra iki kere akıntıyla karışık kahve pembe açık kırmızı lekelenmem olmuştu birde ovulasyon testlerim koyulaşmaya başlamıştı adet günümde de pikti ovulasyon testi.

Bende sabah prodoctor ta yine cikti kuruma cizgisi bi ara bende dedim sanirim birdaha asla o ikinci cizgiyi göremiycem Sen mfk ya basladinmi. Bende belki regl gelirse siparis veririm bence benim bu ayda olmadi. Ve dengemi cok bozdu letu
foti atsana kız

Teyzeleri pirinç tanemi gördüm kalp atışını da duydum bir hafta geç döllenme olmuş son adet tarihimi 13 Temmuz olarak değiştirdi normalde 7+1dim 6+1 çıktı ultrasonda
Allah’ım senin o minnak kalbinden öperim çocuuukk kuzum gözün Aydın hep böyle sağlıcakla büyüsün bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…