- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #2.081
Anladım tatlim testler bizimle dalğa geçiyor resmenAskim ilk 10 dakikada cikiyor kurudukca rengi farklilasiyor ama bugun baktigimda bariz kirmizi gibiydi sanki kurudukca grilesti gitti gibiydi saatler sonrasi attim gitti
Ayyyy deme oyle heyecanlaniyorumNe zaman ala bilirsin test? Yapsaydin da çift çizgi göreydik
Yaaaa yerizzz onu yerrrrrTeyzeleri pirinç tanemi gördümkalp atışını da duydum bir hafta geç döllenme olmuş son adet tarihimi 13 Temmuz olarak değiştirdi normalde 7+1dim 6+1 çıktı ultrasonda
Korkunun ecele faydası yok kuzumAyyyy deme oyle heyecanlaniyorumyarin alirim belki bilmiyorum ki korkuyorum test yapmaya. Yumurtalamadan sonraki 16 ci gunum
Bu doktorlar beni nasil korkuttuysa olmicagina inandim hep
İveetAnladım tatlim testler bizimle dalğa geçiyor resmen
Benim Normalde 25 yada 26 gunde bir duzenli giderdi adetim korunmayi biraktigim ilk ay gecikme yasadim 30 gunde oldum sonra kistler yuzunden hsg cekildim 28 gunde oldum. Gecen normal haline dondu 25 gunde geldi. Bu ay nasil olcak bilmiyorum acikcasi ondan emin olamiyorumKorkunun ecele faydası yok kuzumyap kurtul bence
Eğer şimdiye kadar adetin hiç gecikmediyse ihtimal büyük
Doktorlarin söylediğin kafana takma
Amiin canım en kısa zamanda hayırlısıyla sizlere de nasip olsun dualarimdasinizYaa Maşallah kuzum çok şükür rabbim sağlıkla kucağına versin
Oyy amin amiin sizdende güzel haberler bekliyorummmYaaaa yerizzz onu yerrrrrmasallahhh kuzumuza sağlıkla gelişsin insallahhh
İnsallah canim bekliyorum hala regl gelmedi bir kac gun daha gecsin test yapicam insallah hayirli haberler veririm bende sizlereOyy amin amiin sizdende güzel haberler bekliyorummm
Ayyy maşallah maşallahTeyzeleri pirinç tanemi gördümkalp atışını da duydum bir hafta geç döllenme olmuş son adet tarihimi 13 Temmuz olarak değiştirdi normalde 7+1dim 6+1 çıktı ultrasonda
Amin kuzucum inşallahAmiin canım en kısa zamanda hayırlısıyla sizlere de nasip olsun dualarimdasiniz
Kuzum nasılsın? Nasıl gidiyor?Oyy amin amiin sizdende güzel haberler bekliyorummm
Amiin canım sizlere de nasip olsun bu süreci beraber yaşayalım inşallahAyyy maşallah maşallahSağlıklı bir hamilelik dönemi olur sağlıklada kucağına alırsın inşallah canım benim
Çok şükür iyiyim canım. Benim yumurtlamadan 1 hafta sonra iki kere akıntıyla karışık kahve pembe açık kırmızı lekelenmem olmuştu birde ovulasyon testlerim koyulaşmaya başlamıştı adet günümde de pikti ovulasyon testi.Kuzum nasılsın? Nasıl gidiyor?
Dün çatlama oldu bende, sende ondan itibaren belirtiler neydi?
Benim bu ay yumurtlama haftam çok ağrılı geçti, once sol sonra sağ yumurtalıklar ağrıdı, sonra her taraf, çatlayınca hafifledi.
foti atsana kızBende sabah prodoctor ta yine cikti kuruma cizgisi bi ara bende dedim sanirim birdaha asla o ikinci cizgiyi göremiycemSen mfk ya basladinmi. Bende belki regl gelirse siparis veririm bence benim bu ayda olmadi. Ve dengemi cok bozdu letu
Allah’ım senin o minnak kalbinden öperim çocuuukkTeyzeleri pirinç tanemi gördümkalp atışını da duydum bir hafta geç döllenme olmuş son adet tarihimi 13 Temmuz olarak değiştirdi normalde 7+1dim 6+1 çıktı ultrasonda
Askim attim çöpe zaten surekli yapiyorum ya yarin yaptigimda atarimfoti atsana kız
kınıyorum seni ne demek buraya atmadan çöpe atmak yaAskim attim çöpe zaten surekli yapiyorum ya yarin yaptigimda atarim
Oyyy amiin inşallah canım benimAllah’ım senin o minnak kalbinden öperim çocuuukkkuzum gözün Aydın hep böyle sağlıcakla büyüsün bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?