- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #2.121
Kizlar adete 2 gun kala test yapiym siparis vereyim letuda kullanmayim bence doktor yine letu kullan 12 sinde gel demisti letu kullanmis gibi giderim kontrole
Zormuş demekkiEvet yaa bu kadar miii zorduuuu ikinciyi çikarmakb
Ya doktor kontrolu altinda olmam iyi oluyor rutine cagiriyor gitmezsem kontrole birdaha sıra bulamiyorumuyanıklık yapayım diyorsun yaniii
Yaaa yerim ben onu ❤❤ maşallah kuzum Sağlıkla gelsin inşallahTeyzeleri pirinç tanemi gördümkalp atışını da duydum bir hafta geç döllenme olmuş son adet tarihimi 13 Temmuz olarak değiştirdi normalde 7+1dim 6+1 çıktı ultrasonda
Doğru diyorsun canım yapabilirsin tabiYa doktor kontrolu altinda olmam iyi oluyor rutine cagiriyor gitmezsem kontrole birdaha sıra bulamiyorum
Biz güzel uyumuşum yaa 1.5 saatZormuş demekki
Yok kuzum aslında benn erken test yapan biri değilim katiyyenGerçekten öyle elimizde olsa baya ilişki sonrası başlıcaz yapmayaben bu ay koy verdim yapmıcam evdeki testler bitti almıcam vücudumuda dinlemiyom yetti ay valla delirdim keyfi ne zaman isterse o zaman gelcek belli saldım ateşimide ölçsem akıntımıda takip etsem ağrılarımıda takip etsem gelmicekse gelmiyor velet
Tabiiki tatlim regle kadar umut varYaa ama regl olana kadar umut var dur bakalım belki erkrn yaptın testi ben hala umutluyum niyeyse
Bat tarihi ne zaman daha ne kadar var gölge var varBen dün yaptım canım ama etiket beceremedim o yüzden görememişsindir canımdün sabah erken gebelik testi yaptım dakika tuttum tam 5. Dakikada testi elime alıp fotoğraf çektim yok diye gördüm buraya direkt attım sonra arkadaşlar gölge görüyorum diyince fotoğrafı inceledim gölge var gibi gördüm bende sonra efekt yaptım cidden var gibi ama testte göremedim işte batı beklicem mecbur
Bende yapan biri değildim burayı okuyunca insan bi gaza geliyor hele bide evde test varsaYok kuzum aslında benn erken test yapan biri değilim katiyyen
Ya adet günü yaparim ya geçtikten sonra
Lekelenme olayinve arkadaşlarin da gaziyla yapi verdimeğer hamilelik varsa daha yeni yerleşmiş idrarda çıkması zor
Yok tatlim ben 7/24 uyuyan biriyimBende yapan biri değildim burayı okuyunca insan bi gaza geliyor hele bide evde test varsaAma bak biraz öncede yazmışsın uyudum diye sanki geçen günlerde de snaa gün içinde bi uyku basmıştı uyumuştn insana bunlar umut veriyor ya vardır bebiş inşallah
28 yada 29 bi takvimim 28 biri 29 gösteriyor bakalım artık kısmet neyse o artık canım ben az önce yanımızdan geçen birinin parfümü yumurta gibi koktu ve afedersiniz ama çıkardımBat tarihi ne zaman daha ne kadar var gölge var varyada biz kafayı yedik artk emin değilim
İyi yaptin test yaparak. En azindan aklimizda kalmıyorYok kuzum aslında benn erken test yapan biri değilim katiyyen
Ya adet günü yaparim ya geçtikten sonra
Lekelenme olayinve arkadaşlarin da gaziyla yapi verdimeğer hamilelik varsa daha yeni yerleşmiş idrarda çıkması zor
Erken gebelik satmiyorlar yaa ondan yapsam daha rahat ederdimİyi yaptin test yaparak. En azindan aklimizda kalmıyor
Trendyol gibi toplu alim yapabilsen aslindaErken gebelik satmiyorlar yaa ondan yapsam daha rahat ederdim
Ayy çok iyii yaa sana iyi çıkarmalar sevindim28 yada 29 bi takvimim 28 biri 29 gösteriyor bakalım artık kısmet neyse o artık canım ben az önce yanımızdan geçen birinin parfümü yumurta gibi koktu ve afedersiniz ama çıkardımadete doğruda midem hassastır ama çıkarmazdım
Geç geliyor kuzum ya testler gelene kadar ben ya dogururum ya da reglim biterTrendyol gibi toplu alim yapabilsen aslinda
Şimdi girip bakayim fiyatlaraTrendyol gibi toplu alim yapabilsen aslinda
Aslinda daha uygunŞimdi girip bakayim fiyatlara
Bizde kaset testler Türkiye fiyatları ile 5tl
Erken gebelik geçen yıl merkezden 25tl anca bulmuştum
Evet ama bula bilsem))Aslinda daha uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?