Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kuzum aslında benn erken test yapan biri değilim katiyyen
Ya adet günü yaparim ya geçtikten sonra
Lekelenme olayinve arkadaşlarin da gaziyla yapi verdim eğer hamilelik varsa daha yeni yerleşmiş idrarda çıkması zor

Yaa ama regl olana kadar umut var dur bakalım belki erkrn yaptın testi ben hala umutluyum niyeyse
Tabiiki tatlim regle kadar umut var
Ben tam gaz devamm en iyisi en net sonuç vereni ateş takipi
Önceki aylarda 37.1 37 ve 36.9 gibi azar azar düşerdi ve 36.5 falan olduğunda adet olurdum
Yarin bakalim nolucak

Bat tarihi ne zaman daha ne kadar var gölge var var yada biz kafayı yedik artk emin değilim

Bende yapan biri değildim burayı okuyunca insan bi gaza geliyor hele bide evde test varsa Ama bak biraz öncede yazmışsın uyudum diye sanki geçen günlerde de snaa gün içinde bi uyku basmıştı uyumuştn insana bunlar umut veriyor ya vardır bebiş inşallah

Yok tatlim ben 7/24 uyuyan biriyimsabahlar erken kalkiyorum, sıcakta git gel yapincada halsiz oluyorum ve klimayla aşk yaşayarak uyuyorum
Benim için tek uyumak belirti değil bide aşermek

Bat tarihi ne zaman daha ne kadar var gölge var var yada biz kafayı yedik artk emin değilim
28 yada 29 bi takvimim 28 biri 29 gösteriyor bakalım artık kısmet neyse o artık canım ben az önce yanımızdan geçen birinin parfümü yumurta gibi koktu ve afedersiniz ama çıkardım adete doğruda midem hassastır ama çıkarmazdım

İyi yaptin test yaparak. En azindan aklimizda kalmıyor

Ayy çok iyii yaa sana iyi çıkarmalar sevindim bu da bi işarettt test alsana sabah yaparsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…