- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.481
- 133
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #2.141
Bilmiyorum bende anlamadım birsürü belirti vardı kasık batmam kasık agrısı oluyordu adet agrısından farklı ve olurken bacagımda damar çekiliyor gibi oluyordu hafif bulantı vardı beta hcg <0.100 çıktı. Bende şaşırdım. Bide adetim 5 gün erken oldu 30 gün döngüm 26. Gün adet olmuş oldum ben lekelenme sanmıştım çok az gelmişti baştaNasil negatif yaaaa
Takvime göre 4 doktorun hesabına gore yani gec yumurtlamaya göre 6 gun var bata suanlik bisey yok kuzumEvet ama bula bilsem))
Senin durumlar nasıl?adetin kaçinci günü? ağrı sızı varmi?
Anladim tatlim askerlik gibi ya son günler geçmek bilmiyorTakvime göre 4 doktorun hesabına gore yani gec yumurtlamaya göre 6 gun var bata suanlik bisey yok kuzum
Teyzeleri pirinç tanemi gördümkalp atışını da duydum bir hafta geç döllenme olmuş son adet tarihimi 13 Temmuz olarak değiştirdi normalde 7+1dim 6+1 çıktı ultrasonda
Hayırlı olsun canım oyyy
İnşallah canımİnşaallah güzelim yaa bi yanim sevinç içinde bir yanım korku
İnşaallah ki çift çizgi görürüm
Bal karısımlardan al canım o zamanAy ben nasil icerim onlari ben bebe aspirinini bile zor yutan biriyimozaman ben adete 2 gun kala test yapiyim negatif ise siparis vereyim
Ama o test nasil cift cizgi ciktiBilmiyorum bende anlamadım birsürü belirti vardı kasık batmam kasık agrısı oluyordu adet agrısından farklı ve olurken bacagımda damar çekiliyor gibi oluyordu hafif bulantı vardı beta hcg <0.100 çıktı. Bende şaşırdım. Bide adetim 5 gün erken oldu 30 gün döngüm 26. Gün adet olmuş oldum ben lekelenme sanmıştım çok az gelmişti başta
Nasilsin tatlim bebiş nasıl?ben test yaptim negatif çıktıBal karısımlardan al canım o zaman
Benim arkadaşım testi de öyleydi anında çift çizgiyi çıkıyordu ama gebe değildi adet olduAma o test nasil cift cizgi cikti
Testte problem var o zaman çünkü beta hcg gebelik dışında yükselmez kiBenim arkadaşım testi de öyleydi anında çift çizgiyi çıkıyordu ama gebe değildi adet oldu
İdrardan mi hormondan mi şaşırdık bizde
Dün ölçüm yapmişmiydin?36.8 vücut ısım düştü benimde adetim 5 gün erken geliyor
Arkadaşim 4-5tane birden yapiyordu hepsinde problem olamazkiTestte problem var o zaman çünkü beta hcg gebelik dışında yükselmez ki
Evet canim sabah da 37 ydiDün ölçüm yapmişmiydin?
Belki kimyasal gebeliktirArkadaşim 4-5tane birden yapiyordu hepsinde problem olamazki
Hala nasıl oldu anlamadik valla
Anladim kuzumEvet canim sabah da 37 ydi
Yok kuzum Ya batı beklicem inat ettim artıkAyy çok iyii yaa sana iyi çıkarmalar sevindimbu da bi işarettt test alsana sabah yaparsin
Amiin canımYaaa yerim ben onu ❤❤ maşallah kuzum Sağlıkla gelsin inşallah
İyi etdin kuzum sabr edən derviş muradina ermişYok kuzum Ya batı beklicem inat ettim artıkya ben zaten yumurta kokusuna özellikle yaz aylarında aşırı hassasım nasıl bir pardümdüde öyle koku geldi burnuma çözemedim
İnşallah hepimiz erelimİyi etdin kuzum sabr edən derviş muradina ermişinşaallah bizler de erenlerden oluruz
Allah razı olsun bende bakayımBiz güzel uyumuşum yaa 1.5 saattest kuruma çizgisini çıkarmış saaolsun onu becermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?