Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aramızdaki cenabeti bulmaya çalışıyoruz aşkoşum Tebrik ederim bebeğim R Random3 aşko değil işte kız ❤
Anacım bizim grupta da herkesin libidosu yerlerde. Senle ben kocalarla sürekli küsüz zaten bilemedim valla, gözüm üzerinizde. Besmeleyle başlayın, abdestle bitirin hayırlı evlatlarımız olsun. Ben yatıyorum kızlar boğazım çok kötü faranjit oluyor galiba. Herkese bol dıkşınlı geceler

Aşkolar sağolun ya R Random3 bi misafir geldi giremedim hemen günah keçisi beni ilan ettiniz dimi arkamı dönmeye gelmiyorsunuz maşallah
Aaaa gelmiş yok bebeğim ya ben dedim o değildir diye Mucizemmm16 ısrarla dedi ki günde 3-5 ne varsa yapıyor hangi ara abdest alacak dedi

Tam olarak öyle yapıyoruz işte aşko
Ya geçmiş olsun kuzum ya iyi geceler canısı

Aa geçmiş olsun aşkoşum yat dinlen ❤❤ biz hep küsüz aşko valla barışmayalım böyle iyi gözümüz üstünüzdeeeğğ

Bakın öylesine instada gezerken ne çıktı karşıma ya hep bana mı denk gelir böyle enteresan bilgiler çekiyiyorum galiba

Eklentiler

• D1E8634B-D65C-49B4-935B-D9A78CC8BC3B.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 45
Ay kesinlikle katılıyorum aşko bi daha ki bağırdığında benden çok tribe giriyosun sende mi adet oluyorum diycem bilmiyorum aşkoşum yarın doktora bi gideyim hele bakalım ne var ne yokmuş
De aşko de bazen ben diyorum inşallah birşey yok kuzum herşey güzel çıkacak bak gör
Kapıya yazı yapıştırın cumaya gittik gelicez diye bekleyip bekleyip gitsinler _Umutlu_Pozitif_
Ahahah iyi fikir aşko ama yine gelirler

Ayyy bebeğim çok merak ettim seni iyi olmana sevindim kuzum Bebeğim yaaa üzüldüm hep beraber çok sevinmiştik ama nasip kısmet kuzum inşallah hayırlısı ile bebiş haberini de alacağız Ama bak ne güzel bu sayede değerlerinin iyi olduğunu herşeyin yolunda olduğunu öğrenmişsin inşallah en kısa zamanda da güzel haberler alacağız Ben iyi olmaya çalışıyorum kuzum dün fenalaştım acildeydim ağır grip geçiriyorum galiba ama şimdi biraz daha iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…