- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #23.461
Dimi aşko çok umutlandım ya inşallah Allah’ım inşallahBence bu ay biseyler olacak sendeki lekelerde ondan
Yaaa evet aşko inşallah iple çekiyorum şu günleriBak tahmin ettim zaten çünkü bende daha önce okumuştumoldu kuzum oldu
Anacım bizim grupta da herkesin libidosu yerlerde. Senle ben kocalarla sürekli küsüz zaten
Aaaa gelmiş
Tam olarak öyle yapıyoruz işte aşkoAnacım bizim grupta da herkesin libidosu yerlerde. Senle ben kocalarla sürekli küsüz zatenbilemedim valla, gözüm üzerinizde. Besmeleyle başlayın, abdestle bitirin hayırlı evlatlarımız olsun. Ben yatıyorum kızlar boğazım çok kötü faranjit oluyor galiba. Herkese bol dıkşınlı geceler
Aa geçmiş olsun aşkoşum yat dinlenAnacım bizim grupta da herkesin libidosu yerlerde. Senle ben kocalarla sürekli küsüz zatenbilemedim valla, gözüm üzerinizde. Besmeleyle başlayın, abdestle bitirin hayırlı evlatlarımız olsun. Ben yatıyorum kızlar boğazım çok kötü faranjit oluyor galiba. Herkese bol dıkşınlı geceler
Ayy hemen sattıAaaa gelmişyok bebeğim ya ben dedim o değildir diye Mucizemmm16 ısrarla dedi ki günde 3-5 ne varsa yapıyor hangi ara abdest alacak dedi
Aşko oda senin yalancın
AhahahahaAaaa gelmişyok bebeğim ya ben dedim o değildir diye Mucizemmm16 ısrarla dedi ki günde 3-5 ne varsa yapıyor hangi ara abdest alacak dedi
Sen kıyamazsın aşkısıııAşko oda senin yalancınkörler sağırlar birbirini ağırlar diye bi laf vardır bilir misiniz
Ahahahahaelime düşersiniz siz ben ozaman sorarım size
De aşko de bazen ben diyorumAy kesinlikle katılıyorum aşkobi daha ki bağırdığında benden çok tribe giriyosun sende mi adet oluyorum diycem bilmiyorum aşkoşum yarın doktora bi gideyim hele bakalım ne var ne yokmuş
Ahahah iyi fikir aşko ama yine gelirler
Allah'tan her şey kanıtlıValla sattın aşko acımadın bile beee
Aşko bu enteresan değil acı verici olduBakın öylesine instada gezerken ne çıktı karşımaya hep bana mı denk gelir böyle enteresan bilgiler çekiyiyorum galiba
NeysekiAllah'tan her şey kanıtlıyerim kız seni hadi iyi geceler
Git yat dinlen aşko sabah gelip gardrobu kırdım dersin belki bizeSen kıyamazsın aşkısıııöpüyorum sizi
Ayyy bebeğim çok merak ettim seniGeldim aşkommmm geldim buradayım çok şükür doparlandım da geldim doktora gittim bütün değerler normal her şey yolunda gebe falan değilim hepsi erken gebelik testi aldatmasıydı bir daha asla almam sen nasılsın ben bir şey mi kaçırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?