- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #23.481
İnşallah bebeğim❤❤De aşko de bazen ben diyoruminşallah birşey yok kuzum herşey güzel çıkacak bak gör
Ahahah iyi fikir aşko ama yine gelirler
Tamam aşkoİnşallah bebeğim❤❤
Yaw gelmesinlercuma gününden asma aşko onlar mesajı alır yarından as bak nasıl gelmiyorlar
Çok teşekkür ederim bebeğim benimKuzum çok çok geçmiş olsun rabbim şifasını versin inşallah hemen toparlarsın inşallah
Ayyyy ne güzel misafir erkenden kalkmışlar düşünceli insanları ayrı bir seviyorum yaYaaa evet aşko ama sağolsunlar erken gittileraz önce gittiler
Bakın öylesine instada gezerken ne çıktı karşımaya hep bana mı denk gelir böyle enteresan bilgiler çekiyiyorum galiba
Çok sevmeyin aşko az sevin ki az otursunlarTamam aşkoama işte seviyoruz da ya yazık yapılmaz öyle
Aşko ben bir haftaya kendime gelirsem gelebilme ihtimali olan bütün misafirleri çağırayım diyorumİnşallah bebeğim❤❤
Yaw gelmesinlercuma gününden asma aşko onlar mesajı alır yarından as bak nasıl gelmiyorlar
Bizim daha içimizde yaşadıkları belli değilken bu bilgiyi katiyen kabul edemem
Aşko ben geçen dedim ya en son kendi ellerimle buluşturcam onları diye yapılabilirmiş yani bak M mucizeOldu kanıtı atmış işte bu demek
Az oturdular aşko bu sefer bunlar çocukların uyku saati diye erken kalktılarÇok sevmeyin aşko az sevin ki az otursunlar
Kız ne ara vermesi devamke enişte hissetmiş işteAşko ben bir haftaya kendime gelirsem gelebilme ihtimali olan bütün misafirleri çağırayım diyorumnede olsa bu ay izinliyim en azından diğer ay gelecek kimse kalmaz ama eşime çok üzüldüm ya çok hevesliydim bu ay sanki olacak gibi hissediyordum dedi
Rabbim önümüzdeki aya nasip eder inşallah aşko üzülmeyinAşko ben bir haftaya kendime gelirsem gelebilme ihtimali olan bütün misafirleri çağırayım diyorumnede olsa bu ay izinliyim en azından diğer ay gelecek kimse kalmaz ama eşime çok üzüldüm ya çok hevesliydim bu ay sanki olacak gibi hissediyordum dedi
Allahım sana çok şükür
Ahahah Allahtan çocuklar var aşko
Bende edememBizim daha içimizde yaşadıkları belli değilken bu bilgiyi katiyen kabul edemem
Aşko 2 antibiyotik kullanıyorum şuan doktor gebelik düşünmeyin bunları kullanırken dediKız ne ara vermesi devamke enişte hissetmiş işte
ayyy inşallah aşkımmmRabbim önümüzdeki aya nasip eder inşallah aşko üzülmeyin
Aşko içeriye kadar girip buluşamayan arkadaşları nasıl dışardan buluşturabilirsin çıldırıciğim itirazım var zinhar kabul edemiyorumAşko ben geçen dedim ya en son kendi ellerimle buluşturcam onları diye yapılabilirmiş yani bak M mucizeOldu kanıtı atmış işte bu demek
Ayy doğru ya aşkım bi an unuttumAşko 2 antibiyotik kullanıyorum şuan doktor gebelik düşünmeyin bunları kullanırken dedireglden sonra çalışmalara başlayacağız tekrar
ayyy inşallah aşkımmmben üzülmüyorum nedense normalde çok yıkılırdım ama kafam rahat
Parmağımız yetseAşko ben geçen dedim ya en son kendi ellerimle buluşturcam onları diye yapılabilirmiş yani bak M mucizeOldu kanıtı atmış işte bu demek
Töbe estağfirullahParmağımız yetseo işi de biz üstleniriz ama nau nau olmuyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?