Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum çok çok geçmiş olsun rabbim şifasını versin inşallah hemen toparlarsın inşallah
Çok teşekkür ederim bebeğim benim İnşallah kuzum Sen nasılsın daha doğrusu siz nasılsınız
Yaaa evet aşko ama sağolsunlar erken gittiler az önce gittiler
Ayyyy ne güzel misafir erkenden kalkmışlar düşünceli insanları ayrı bir seviyorum ya

İnşallah bebeğim❤❤
Yaw gelmesinler cuma gününden asma aşko onlar mesajı alır yarından as bak nasıl gelmiyorlar
Aşko ben bir haftaya kendime gelirsem gelebilme ihtimali olan bütün misafirleri çağırayım diyorum nede olsa bu ay izinliyim en azından diğer ay gelecek kimse kalmaz ama eşime çok üzüldüm ya çok hevesliydim bu ay sanki olacak gibi hissediyordum dedi

Kız ne ara vermesi devamke enişte hissetmiş işte

Rabbim önümüzdeki aya nasip eder inşallah aşko üzülmeyin

Kız ne ara vermesi devamke enişte hissetmiş işte
Aşko 2 antibiyotik kullanıyorum şuan doktor gebelik düşünmeyin bunları kullanırken dedi reglden sonra çalışmalara başlayacağız tekrar
Rabbim önümüzdeki aya nasip eder inşallah aşko üzülmeyin
ayyy inşallah aşkımmm ben üzülmüyorum nedense normalde çok yıkılırdım ama kafam rahat

Aşko ben geçen dedim ya en son kendi ellerimle buluşturcam onları diye yapılabilirmiş yani bak M mucizeOldu kanıtı atmış işte bu demek
Aşko içeriye kadar girip buluşamayan arkadaşları nasıl dışardan buluşturabilirsin çıldırıciğim itirazım var zinhar kabul edemiyorum

Ayy doğru ya aşkım bi an unuttum neyse enişteme söyle hislerini önümüzdeki aya saklasin litfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…