- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #23.501
Çok doğru nau nauParmağımız yetseo işi de biz üstleniriz ama nau nau olmuyoooo
Ahahah söylerim aşko ama büyük ihtimal hisseder yineAyy doğru ya aşkım bi an unuttumneyse enişteme söyle hislerini önümüzdeki aya saklasin litfen
Bu elleeerr bu elllerrr neler yaptı nelerYapmadigmiz bu kaldi zaten
Yapalim bebe olursa eger gelecekte söyleriz seni bu ellerle yaptim diye
Kabul edilemez işte edilebilir olsa onuda yapardık aşkoAşko içeriye kadar girip buluşamayan arkadaşları nasıl dışardan buluşturabilirsin çıldırıciğim itirazım var zinhar kabul edemiyorum
Geçen ayın öcünü almasında senden aşko dikkat etmek parça kalAhahah söylerim aşko ama büyük ihtimal hisseder yine
Kuzu bu işte bi terslik var kız niye böyle olduEvet aşkım
Aşko ben fena grip oldum atlattım çok şükür ara ara girdim ama baktım kimse etiket yapmamış sessiz sessiz takıldımBeybii sen nerelerdesin yaa
Aşko ya senin 3 ekimde olman gerekiyordu erken oldun diye hatırlıyorum ben aradan kaç gün geçti ki iki regl arasındaBende sol tarafıma yatmaya alışmışım kuzum bana da oluyo bazensöküldüm bu arada aşkolarım Lale95 Demgey3 @Random3 @raainbow annabelica M Mavimiresl Veziir etiketleyemediğim diğer güzellerim
Aşkolar benim damla damla gelmeye başlamış acaba değerlendirme yapmasam mı ya ikilemde kalmaktan boğalduuumAllahım sana çok şükür
Aşkım aradan 19 gün geçti 20. Gün regli oldumKuzu bu işte bi terslik var kız niye böyle oldu
Aşko ben fena grip oldum atlattım çok şükür ara ara girdim ama baktım kimse etiket yapmamış sessiz sessiz takıldım
Aşko ya senin 3 ekimde olman gerekiyordu erken oldun diye hatırlıyorum ben aradan kaç gün geçti ki iki regl arasında
Aşko etiket yapmamız gerekmez ses ver bebeğim arada özlüyoruzKuzu bu işte bi terslik var kız niye böyle oldu
Aşko ben fena grip oldum atlattım çok şükür ara ara girdim ama baktım kimse etiket yapmamış sessiz sessiz takıldım
Aşko ya senin 3 ekimde olman gerekiyordu erken oldun diye hatırlıyorum ben aradan kaç gün geçti ki iki regl arasında
Aşko değerlendir gitsin sonra için içini yemesin keşke değerlendirseydim diyeAşkolar benim damla damla gelmeye başlamış acaba değerlendirme yapmasam mı ya ikilemde kalmaktan boğalduuumM mucizeOldu Demgey3 M Mavimiresl Lale95
Valla bizde o azmi görüyorum kesin yapardıkKabul edilemez işte edilebilir olsa onuda yapardık aşko
Bilmiyorum ya çoğalır diye korkuyorum dün değerlendirdik ya kalsın bu gün cesaret edemiyorum ay ne böyle acaba ya tahminler yürütüyoruz ama insanın kafası karışıyor aşko yaAşko değerlendir gitsin sonra için içini yemesin keşke değerlendirseydim diye
Aşkom sessiz bakar mı insan yanlış anlama ya etikette en son kimler yazdıysa aktifse onlara etiket yapıyorum acil sorular olunca hani acil cevap alabilmek için yoksa ah güzel haberler olsa etiket gelirdiKuzu bu işte bi terslik var kız niye böyle oldu
Bende aşko baksana bizim gözlere çipil çipilValla bizde o azmi görüyorum kesin yapardık
Normal mi aşkom senin döngünün hep öyle miAşkım aradan 19 gün geçti 20. Gün regli oldum
İyiyim aşkom bu gün böbreklerim için hastanedeydim röntgen falan çekildi bebe işi bu ay da yine nanay gibi duruyorAşko etiket yapmamız gerekmez ses ver bebeğim arada özlüyoruzçok geçmiş olsun kuzum iyi misin şimdi
Ben sana sürtünmeli ilişki başlıklarına gidelim diyorum dinlemiyorsun beniAşko bu enteresan değil acı verici olduulan aslını yapıyoruz da olmuyooğğğ elimize bulaşanla nasıl olabilir anlat banaaağğ
Kuzum ovulasyon yokmu bi test yapaydin. Bence leke kan a benziyosa degerlendirme kaş yapalım derken göz çıkarmayalımAşkolar benim damla damla gelmeye başlamış acaba değerlendirme yapmasam mı ya ikilemde kalmaktan boğalduuumM mucizeOldu Demgey3 M Mavimiresl Lale95
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?