Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok aşkom yanlış anlamadım ya grip beni mafetti pek aktif olamadım çok şükür iyiyim şuan aşko ovulasyon takibi yapıyorum ekşın dıkşın oluyor ama bu gün röntgen çekildim daha yumurtlama olmadı ama bu ay yine nanay gibi

Aşko daha yumurtlama olmamış neden nanay olsun aaaa devam devam hiç sorun yok evet şimdiki grip çok tuhaf bende iki haftada ancak toparladım iyi oldum tekrar kötü oldum sonra iyi oldum falan değişikti yani geçmiş gitmiş olsun kuzum

Kuzum ovulasyon yokmu bi test yapaydin. Bence leke kan a benziyosa degerlendirme kaş yapalım derken göz çıkarmayalım
Aşko ovü testim yok almadım ki akşam leke lekeydi şimdi kırmızı kan şeklinde değil ama aşık pembe damla damla ıslatıyor peçeteyi yani sıvı o yüzden bende ekşına cesaret edemicem galiba daha artar bişey olur korkarım öyle şeylerden ama vücudumda neler oluyor çok merak etmeye endişelenmeye başlıyorum

Eger bu düzensizlik devam ederse bi doktora görün mutlaka kuzu

Geçen ayın öcünü almasında senden aşko dikkat etmek parça kal
Ahahahah valla resmen bir önceki adetle birlikte yaklaşık 40 gündür yok olacağım yani umarım tek parça kalırım aşko benden haber alamazsanız 112 yi arayın diyormuşum
Aşkolar benim damla damla gelmeye başlamış acaba değerlendirme yapmasam mı ya ikilemde kalmaktan boğalduuum @mucizeOldu Demgey3 M Mavimiresl @Lale95
aşko dün olmuştu zaten demi bence bugünü boş geçin eğer lekelenme devam etmezse yarın değerlendirme olsun zaten şuan içeride vardır spermler

Bişey olmaz evelallah sen şimdi antibiyotiklerle güçlenceksin ya dayanırsın aşko
Evet canım dün oldu bugün boş bırakcam yarın duruma bakmam lazım çoğalırsa veya bitmezse doktora giderim şuan açık pembe damla damla sıvı şeklinde o yüzden bu şekilde cesaret edemem yapmaya aşko

Bilmiyorum ya çoğalır diye korkuyorum dün değerlendirdik ya kalsın bu gün cesaret edemiyorum ay ne böyle acaba ya tahminler yürütüyoruz ama insanın kafası karışıyor aşko ya
Aşko kalsın o zaman bencede ben diyorum size anlamıyorum bu yumurta olayını ne değişik bişey anasını satayım aklım sırrın ermiyo işte kapasitem yetmiyo

Kuzu gözünüz aydın sağlıcakla emsin annesini yavruş Allah acılarını göstertmesin. Ya benim bi arkadaşım vardı ergen yeğeni WC de masturbasyon yapar da etrafta kalır diye tuvalete oturmuyordu
Amin kuzum inşallah
Yaw öyle hamile kalınıyosa bize niye yakın temas olduğu halde olmuyo vay arkadaş

Alamazsam ararım aşko açık adresi verr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…