- 17 Nisan 2021
- 4.408
- 4.213
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #23.521
Yok aşkom yanlış anlamadım ya grip beni mafetti pek aktif olamadımAşkom sessiz bakar mı insan yanlış anlama ya etikette en son kimler yazdıysa aktifse onlara etiket yapıyorum acil sorular olunca hani acil cevap alabilmek için yoksa ah güzel haberler olsa etiket gelirdigeçmiş olsun canım nasılsın iyimisin
Ağrısın ağrısın ağrılar iyidir aşkoKızlar bana bısıler oluyorkasıklarım agrıyor üstleri yumurta kısımları değişik
Diziye dalmışım
Aşko daha yumurtlama olmamış neden nanay olsun aaaa devam devam hiç sorun yokYok aşkom yanlış anlamadım ya grip beni mafetti pek aktif olamadımçok şükür iyiyim şuan aşko ovulasyon takibi yapıyorum ekşın dıkşın oluyor ama bu gün röntgen çekildim daha yumurtlama olmadı ama bu ay yine nanay gibi
Aşko ovü testim yok almadım ki akşam leke lekeydi şimdi kırmızı kan şeklinde değil ama aşık pembe damla damla ıslatıyor peçeteyi yani sıvı o yüzden bende ekşına cesaret edemicem galiba daha artar bişey olur korkarım öyle şeylerden ama vücudumda neler oluyor çok merak etmeye endişelenmeye başlıyorumKuzum ovulasyon yokmu bi test yapaydin. Bence leke kan a benziyosa degerlendirme kaş yapalım derken göz çıkarmayalım
Eger bu düzensizlik devam ederse bi doktora görün mutlaka kuzuAşko akşam leke lekeydi şimdi kırmızı kan şeklinde değil ama aşık pembe damla damla ıslatıyor peçeteyi yani sıvı o yüzden bende ekşına cesaret edemicem galiba daha artar bişey olur korkarım öyle şeylerden ama vücudumda neler oluyor çok merak etmeye endişelenmeye başlıyorum
Ahahahah valla resmen bir önceki adetle birlikte yaklaşık 40 gündür yok olacağım yaniGeçen ayın öcünü almasında senden aşko dikkat etmek parça kal
aşko dün olmuştu zaten demi bence bugünü boş geçin eğer lekelenme devam etmezse yarın değerlendirme olsun zaten şuan içeride vardır spermlerAşkolar benim damla damla gelmeye başlamış acaba değerlendirme yapmasam mı ya ikilemde kalmaktan boğalduuum@mucizeOldu Demgey3 M Mavimiresl @Lale95
Evet aşko aklıma öyle bir düşünce geldi oyüzden hiç araya ekşın girmesin bi gözetim altına alayım bakalım yarın olsun ne olacak bitecek mi çoğalacak mı duruma göre giderim duramamEger bu düzensizlik devam ederse bi doktora görün mutlaka kuzu
Aylardir sperm baska yerlerimle temas ediyor hamile kalmadımBakın öylesine instada gezerken ne çıktı karşımaya hep bana mı denk gelir böyle enteresan bilgiler çekiyiyorum galiba
Bişey olmaz evelallah sen şimdi antibiyotiklerle güçlenceksin ya dayanırsın aşkoAhahahah valla resmen bir önceki adetle birlikte yaklaşık 40 gündür yok olacağım yaniumarım tek parça kalırım aşko benden haber alamazsanız 112 yi arayın diyormuşum
aşko dün olmuştu zaten demi bence bugünü boş geçin eğer lekelenme devam etmezse yarın değerlendirme olsun zaten şuan içeride vardır spermler
Sen naptın ya sen aklımdasın ondna girdim site ye ne kanaması ya sendeki kuzumAğrısın ağrısın ağrılar iyidir aşko
Valla ya bende
Kuzu gözünüz aydın sağlıcakla emsin annesini yavruş Allah acılarını göstertmesin. Ya benim bi arkadaşım vardı ergen yeğeni WC de masturbasyon yapar da etrafta kalır diye tuvalete oturmuyordu
Aşko kalsın o zaman bencedeBilmiyorum ya çoğalır diye korkuyorum dün değerlendirdik ya kalsın bu gün cesaret edemiyorum ay ne böyle acaba ya tahminler yürütüyoruz ama insanın kafası karışıyor aşko ya
Aynen aşkoşum elimizden her iş gelir evelAllahBende aşko baksana bizim gözlere çipil çipil
Amin kuzum inşallahKuzu gözünüz aydın sağlıcakla emsin annesini yavruş Allah acılarını göstertmesin. Ya benim bi arkadaşım vardı ergen yeğeni WC de masturbasyon yapar da etrafta kalır diye tuvalete oturmuyordu
Yok aşkım değil ya kafamdan kötü başka şeyler geçiyo artıkNormal mi aşkom senin döngünün hep öyle mi
Neden bebeğim böbreklerinin nesi varİyiyim aşkom bu gün böbreklerim için hastanedeydim röntgen falan çekildi bebe işi bu ay da yine nanay gibi duruyor
Ooff bu gidişle öyle olucakBen sana sürtünmeli ilişki başlıklarına gidelim diyorum dinlemiyorsun beni
Alamazsam ararım aşko açık adresi verrAhahahah valla resmen bir önceki adetle birlikte yaklaşık 40 gündür yok olacağım yaniumarım tek parça kalırım aşko benden haber alamazsanız 112 yi arayın diyormuşum
aşko dün olmuştu zaten demi bence bugünü boş geçin eğer lekelenme devam etmezse yarın değerlendirme olsun zaten şuan içeride vardır spermler
Çok şükür aşkım bizde iyiz çarşamba günü kontrolümüz var oraya gidicezÇok teşekkür ederim bebeğim benimİnşallah kuzum Sen nasılsın daha doğrusu siz nasılsınız
Ayyyy ne güzel misafir erkenden kalkmışlar düşünceli insanları ayrı bir seviyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?