- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #23.541
Valla aşko herhangi bir zorlanma yaşamadım acı falan olmadı bilmiyorum ayrıca dün yok bu günde yoktu akşamüstü yürüyüşte kasık ağrısı oldu eve geldiğimde lekelenme gördüm az önce pembe sıvı şekildeydi şimdi gittim azalmış bilmiyorum neyin nesi yok bıraktım değerlendirmeleri artık aşko o kadar ekşında olacaksa olur şuan kafan karışık ekşın falan cesaret edipte yapamam yaniSen naptın ya sen aklımdasın ondna girdim site ye ne kanaması ya sendeki kuzumme oluyor yA hala gelşyorsa ılıskıye girme yA acaba dıyorjm ılıskıde ve zorlanma olmus olabılır mı
Önceden aklım eriyordu şuan aklıma mantığıma uymadı bu ay çözemedim yani çok iyiydi yumurtlama akıntılarım değerlendirmeler her şey iyi gidiyordu şimdi ne oluyor çıkmaza girdim nasip artık saldım kasıkta sızı belde ağrı orda pembe gelen şeyler az daha sayarsam adet ilan edicem ahahahaAşko kalsın o zaman bencedeben diyorum size anlamıyorum bu yumurta olayını ne değişik bişey anasını satayım aklım sırrın ermiyo işte kapasitem yetmiyo
Aşko kafandan kötü şeyler hiç geçirme tiroid hormonu biraz hormonları oynatmış hepsi bu kuzum yarın gidiyorsun dimi doktoraYok aşkım değil ya kafamdan kötü başka şeyler geçiyo artık
Tutcak tutcak evrene güzel mesajlar yolluyoruzCansınnbu ay o bebek tutmalı öbür aya ben yerlerde sürünürüm bu gidişle bak cidden
Yaa yinede iyi düşün bikere daha düşün eşinle konuş bianda kesip atmaValla aşkoşum ben öyle değilde tümden rafa kaldırabilirim gibi bakalım
Isıriciğiimm
Yemin edin lan aranızda ilişkiye girerken besmele çeken var mı?
Ahahaha aşko yaTutcak tutcak evrene güzel mesajlar yolluyoruzyerlerde sürünmekmi sen bihter ziyagilsin kendine gel rujunu sür saçını tara çık çabuk o yerlerdeym modundan
Yaa yinede iyi düşün bikere daha düşün eşinle konuş bianda kesip atma
Issırdınmı aşkoo naslmş minik
Kusura bakmayın da tam gaza gelmişken bismillah dese ben gülmekten altıma s.çarım hahaha
Ayy aşkoo misafirleri kovdun sonrada ekşınlandn inşallahAşko henüz yatak başlığı kırmadım kırana kadar bunları kabul etmiyorum ahahahah
Bişey dicem ben az önce googlede arama yaptım teee 2018 den bunu yaşayan olmuş baksanıza bi ay bi heveslendim bi modum yükseldişu misafirler gelse gitselerde değerlendirsem ahahaha
@Annabelle1 R raainbowMucizemmm16 @Mavimiresl @mucizeOldu @iyilikperisi92
Ay sahne gözümün önüne geldideHem nasılll, bizim durumla çok benzer yani kendini göreceksinhamile kalmaya çalışan 2 elti. Biz bu besmeleyi konuşuken aklıma bi sahnesi geldi. Kadın hamile kalmanın yollarını ararken internette bulduklarını uyguluyor işte, kocanın etrafında döneceksin her turda da gözünün içine bakıp selamün aleyküm diceksin falan yazıyor. Bu da yapıyor yaa kocasının yüzünü, korkuşunu görmen lazım
Yahu dur şimdi bizi de kudurtma durduk yerde
Sıfır, otur
Alma kuzum bidaha eve insanı umutlandırıyor zaten pozitifi görmek için çırpınıyorz aylardır. Ama iyi olmana toparlanmana çok sevindmProdoctor, miratech ve comfort erken gebelik testleri saniyeler içinde silik de olsa ikinci çizgiyi çıkardı net şekilde. Sadece artimed olan çıkarmadı dedim bunun hassaslık derecesi farklı herhalde diye ama doğru olan oymuş meğer
Ne adeti aşko saçmalaşma olamaz adet gelmiycek bu ay unut adeti ❤❤ attaya gitti adet bay bay yap bebeğimÖnceden aklım eriyordu şuan aklıma mantığıma uymadı bu ay çözemedim yani çok iyiydi yumurtlama akıntılarım değerlendirmeler her şey iyi gidiyordu şimdi ne oluyor çıkmaza girdim nasip artık saldım kasıkta sızı belde ağrı orda pembe gelen şeyler az daha sayarsam adet ilan edicem ahahaha
Evet aşkım gidicem 2 de randevumAşko kafandan kötü şeyler hiç geçirme tiroid hormonu biraz hormonları oynatmış hepsi bu kuzum yarın gidiyorsun dimi doktora
Düşünücek bişey yok bebeğim ben elimden geleni yaptım uğraşmıycam daha fazlaTutcak tutcak evrene güzel mesajlar yolluyoruzyerlerde sürünmekmi sen bihter ziyagilsin kendine gel rujunu sür saçını tara çık çabuk o yerlerdeym modundan
Yaa yinede iyi düşün bikere daha düşün eşinle konuş bianda kesip atma
Issırdınmı aşkoo naslmş minik
Raflar Çok sağlam aşko sökemezsin
Tamam kuzum düzelticem yarın❤
Düşünücek bişey yok bebeğim ben elimden geleni yaptım uğraşmıycam daha fazla
Ağlıyomuş sürekli kardeşim diyo e sürekli ağlıyo buuuhadi ya dedim bende aşkım uzağız gidemedim ki gittiğimde ısırıcam artıkın
Geçtim bilene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?