Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen naptın ya sen aklımdasın ondna girdim site ye ne kanaması ya sendeki kuzum me oluyor yA hala gelşyorsa ılıskıye girme yA acaba dıyorjm ılıskıde ve zorlanma olmus olabılır mı
Valla aşko herhangi bir zorlanma yaşamadım acı falan olmadı bilmiyorum ayrıca dün yok bu günde yoktu akşamüstü yürüyüşte kasık ağrısı oldu eve geldiğimde lekelenme gördüm az önce pembe sıvı şekildeydi şimdi gittim azalmış bilmiyorum neyin nesi yok bıraktım değerlendirmeleri artık aşko o kadar ekşında olacaksa olur şuan kafan karışık ekşın falan cesaret edipte yapamam yani

Aşko kalsın o zaman bencede ben diyorum size anlamıyorum bu yumurta olayını ne değişik bişey anasını satayım aklım sırrın ermiyo işte kapasitem yetmiyo
Önceden aklım eriyordu şuan aklıma mantığıma uymadı bu ay çözemedim yani çok iyiydi yumurtlama akıntılarım değerlendirmeler her şey iyi gidiyordu şimdi ne oluyor çıkmaza girdim nasip artık saldım kasıkta sızı belde ağrı orda pembe gelen şeyler az daha sayarsam adet ilan edicem ahahaha

Cansınn bu ay o bebek tutmalı öbür aya ben yerlerde sürünürüm bu gidişle bak cidden
Tutcak tutcak evrene güzel mesajlar yolluyoruz yerlerde sürünmekmi sen bihter ziyagilsin kendine gel rujunu sür saçını tara çık çabuk o yerlerdeym modundan
Valla aşkoşum ben öyle değilde tümden rafa kaldırabilirim gibi bakalım
Isıriciğiimm
Yaa yinede iyi düşün bikere daha düşün eşinle konuş bianda kesip atma
Issırdınmı aşkoo naslmş minik

Ahahaha aşko ya
Kız ne rafa kaldırması Mucizemmm16 raf yok hepsini sökerim aşko

Ay sahne gözümün önüne geldide çok iyiydi ya bidaha izliym ben bunu

Alma kuzum bidaha eve insanı umutlandırıyor zaten pozitifi görmek için çırpınıyorz aylardır. Ama iyi olmana toparlanmana çok sevindm

Ne adeti aşko saçmalaşma olamaz adet gelmiycek bu ay unut adeti ❤❤ attaya gitti adet bay bay yap bebeğim yumurtan ne zaman çatlamıştı aşkoşum

Düşünücek bişey yok bebeğim ben elimden geleni yaptım uğraşmıycam daha fazla
Ağlıyomuş sürekli kardeşim diyo e sürekli ağlıyo buuu hadi ya dedim bende aşkım uzağız gidemedim ki gittiğimde ısırıcam artıkın

_Umutlu_Pozitif_ seni bu aşkonun ellerine bırakıyorum ben yetişemiyorum senin vazgeçişlerine
Ağlar tbi bebiş bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…