- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #23.561
Ne demek sökemeyizGeçtim bileneraflar zırhlı aşkolar sökemeççiniç
Tişikkirler_Umutlu_Pozitif_ seni bu aşkonun ellerine bırakıyorum ben yetişemiyorum senin vazgeçişlerine
Ağlar tbi bebiş bu
İçme kız şu zıkkımı bırak anaaa bide içip yatcakmş
As tabiki devamAşko daha yumurtlama olmamış neden nanay olsun aaaa devam devam hiç sorun yokevet şimdiki grip çok tuhaf bende iki haftada ancak toparladım iyi oldum tekrar kötü oldum sonra iyi oldum falan değişikti yani geçmiş gitmiş olsun kuzum
Hayır olsun aşkım bebe yerini hazırlıyor diye düşünelimYok aşkım değil ya kafamdan kötü başka şeyler geçiyo artık
Aşkom benim yaklaşık 1.5 yıldır arada ara böbreklerim sancıyor üşütüyorum falan diye önemsemedim ama eşim ciddiye al kontrol ettir diye ısrar etti hastane de çok yakın gidip geliyorum işte. Kan ve idrar testi verdim film çekildi ultrason için de teeeee 10 Kasıma randevu verildi kim öle kim kala. Yarın tahlil sonuçları çıkar bakalım. Doktor taş yada kum olabilir dediNeden bebeğim böbreklerinin nesi var
Abi sürekli bi yerlerimiz hasta ya bi toparlayamadık☹
İstediğinizle gelin aşko önce beni ezip geçmeniz lazım
Senin için ciğerimin en dibine cektim irkek annemmmİçme kız şu zıkkımı bırak anaaa bide içip yatcakmş
Müsait değilim hazırlamasın aşko söyleyinAs tabiki devamrabbim nasip eder inşallah o değilde ben 5 Ekim de kontrole gittim doktor folikülün var çok güzel dedi 7 ekimde regl oldum 12 ekimden beri de ovulasyon testi yapıyorum daha kızarmadı t çizgisi anlamadım gitti. Benim folikül reglken mi çatladı diye korkuyorum yaaa
Hayır olsun aşkım bebe yerini hazırlıyor diye düşünelimOlmadı sen bi kontrole git yinede
Aşkom benim yaklaşık 1.5 yıldır arada ara böbreklerim sancıyor üşütüyorum falan diye önemsemedim ama eşim ciddiye al kontrol ettir diye ısrar etti hastane de çok yakın gidip geliyorum işte. Kan ve idrar testi verdim film çekildi ultrason için de teeeee 10 Kasıma randevu verildi kim öle kim kala. Yarın tahlil sonuçları çıkar bakalım. Doktor taş yada kum olabilir dedi
Yarın gidicem kuzum doktora bugün çok ağrım vardı ilaç bile içmedim tahlil yaparlar diyeAs tabiki devamrabbim nasip eder inşallah o değilde ben 5 Ekim de kontrole gittim doktor folikülün var çok güzel dedi 7 ekimde regl oldum 12 ekimden beri de ovulasyon testi yapıyorum daha kızarmadı t çizgisi anlamadım gitti. Benim folikül reglken mi çatladı diye korkuyorum yaaa
Hayır olsun aşkım bebe yerini hazırlıyor diye düşünelimOlmadı sen bi kontrole git yinede
Aşkom benim yaklaşık 1.5 yıldır arada ara böbreklerim sancıyor üşütüyorum falan diye önemsemedim ama eşim ciddiye al kontrol ettir diye ısrar etti hastane de çok yakın gidip geliyorum işte. Kan ve idrar testi verdim film çekildi ultrason için de teeeee 10 Kasıma randevu verildi kim öle kim kala. Yarın tahlil sonuçları çıkar bakalım. Doktor taş yada kum olabilir dedi
Kızz çekmee ayy benm ciğerlerm sızladı burda ayrıca dimee irkek annesi falan 40 kere söylersen olurmuş kız olacaksada irkeeek yaptn çocuguSenin için ciğerimin en dibine cektim irkek annemmm
Olsun aşkoKızz çekmee ayy benm ciğerlerm sızladı burda ayrıca dimee irkek annesi falan 40 kere söylersen olurmuş kız olacaksada irkeeek yaptn çocugu
Yok aşko sen devam et düşünme folikül molekül kimyager çıkacaz yakındaAs tabiki devamrabbim nasip eder inşallah o değilde ben 5 Ekim de kontrole gittim doktor folikülün var çok güzel dedi 7 ekimde regl oldum 12 ekimden beri de ovulasyon testi yapıyorum daha kızarmadı t çizgisi anlamadım gitti. Benim folikül reglken mi çatladı diye korkuyorum yaaa
Ay ne güzel yatıyordum nerden getirdin aklıma aşko ahahahaSenin için ciğerimin en dibine cektim irkek annemmm
Daha ne kadar azim ve sabır etcem aşkoşum kaaç sene oluyoooğğMucizemmm16 o zırhlı raflarla kulaklarını çakar sallandırırım seni aşko abuk sabuk apır sapır konuşup evrene gereksiz bildirimler gönderip durma rica ediyorum
Vazgeçmek yok bişey çıksada vazgeçsem diye hazırdasın aşko böyle olmaz ki belki bebişin senden savaşmanı istiyor onu bekliyor azim lazım sabır lazım
Yaw ne olcaksak olsak artık doktor kimyager hepsi uyar şu yımırta folikül kim kimse anlaşamıyoruz kurban olduklarımYok aşko sen devam et düşünme folikül molekül kimyager çıkacaz yakındanasip neyse o daha güzel bir yumurta gelişiyordur gelecek devamkeee
Ben her türlü dayanırım aşkoBişey olmaz evelallah sen şimdi antibiyotiklerle güçlenceksin ya dayanırsın aşko
Evet canım dün oldu bugün boş bırakcam yarın duruma bakmam lazım çoğalırsa veya bitmezse doktora giderim şuan açık pembe damla damla sıvı şeklinde o yüzden bu şekilde cesaret edemem yapmaya aşko
Ahahahah aşko hemen veriyorum yazAlamazsam ararım aşko açık adresi verr
Aşko bi tarafın olumsuz isteksiz bi tarafın çok istekli olmuyor işte komple çok istemeni bekliyor demekkiDaha ne kadar azim ve sabır etcem aşkoşum kaaç sene oluyoooğğhadi gelde çak bakalım o bebeye söyleyin ona da küstüm babasınada
Oyyy maşallah maşallah ya bizi haberdar et kuzum merak ediyoruz siziiiiÇok şükür aşkım bizde iyiz çarşamba günü kontrolümüz var oraya gidicez
Dur aşko dur bu ay olmazsa diğer ay tek değerlendirmeyide denicemBen her türlü dayanırım aşkoaynen aşko riske atma ne olur ne olmaz tabi ki inşallah çoğalmaz kuzum bu şekilde olur biter Zaten şuan içeride spermler vardır eğer yarın devam etmezse yarında ekşın olursa yeter bence aşko ay ben instagramda minnakkurabiyeleri ve birgebeningünlüğünü takip ediyorum aşko biz her günü değerlendiriyoruz kaçırmayalım diye ama bazı mesajlar görüyorum sadece 1 gün değerlendirme oldu yumurtlama günü diyor tuttu diyor çok garip geliyor bana ama nasip kısmet bebeğim o yüzden stres yapmayalım sende rahat ol bebeğiiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?