Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
As tabiki devam rabbim nasip eder inşallah o değilde ben 5 Ekim de kontrole gittim doktor folikülün var çok güzel dedi 7 ekimde regl oldum 12 ekimden beri de ovulasyon testi yapıyorum daha kızarmadı t çizgisi anlamadım gitti. Benim folikül reglken mi çatladı diye korkuyorum yaaa
Yok aşkım değil ya kafamdan kötü başka şeyler geçiyo artık
Hayır olsun aşkım bebe yerini hazırlıyor diye düşünelim Olmadı sen bi kontrole git yinede
Neden bebeğim böbreklerinin nesi var
Abi sürekli bi yerlerimiz hasta ya bi toparlayamadık☹
Aşkom benim yaklaşık 1.5 yıldır arada ara böbreklerim sancıyor üşütüyorum falan diye önemsemedim ama eşim ciddiye al kontrol ettir diye ısrar etti hastane de çok yakın gidip geliyorum işte. Kan ve idrar testi verdim film çekildi ultrason için de teeeee 10 Kasıma randevu verildi kim öle kim kala. Yarın tahlil sonuçları çıkar bakalım. Doktor taş yada kum olabilir dedi

Müsait değilim hazırlamasın aşko söyleyin
Kuzum regli olduğunda kanaman nasıldı ?
Çok geçmiş olsun kuzum bende üşüyünce ağrır böbreklerim kum dökmüşlüğümde var ay ağrısı kötü ya

Yarın gidicem kuzum doktora bugün çok ağrım vardı ilaç bile içmedim tahlil yaparlar diye

Kızz çekmee ayy benm ciğerlerm sızladı burda ayrıca dimee irkek annesi falan 40 kere söylersen olurmuş kız olacaksada irkeeek yaptn çocugu
Olsun aşko bi kere geliyoruz şu dünyaya tek zevkime laf etme irkek annesisin irkek annesi irkek annesisin irkek annesi irkek annesi anladın mı

Heehh yürü bee aşkoo Mucizemmm16 sök bütün raflarını temelli vazgeçicekmiş bak bak bak
Mucizemmm16 o zırhlı raflarla kulaklarını çakar sallandırırım seni aşko abuk sabuk apır sapır konuşup evrene gereksiz bildirimler gönderip durma rica ediyorum
Vazgeçmek yok bişey çıksada vazgeçsem diye hazırdasın aşko böyle olmaz ki belki bebişin senden savaşmanı istiyor onu bekliyor azim lazım sabır lazım

Yok aşko sen devam et düşünme folikül molekül kimyager çıkacaz yakında nasip neyse o daha güzel bir yumurta gelişiyordur gelecek devamkeee

Daha ne kadar azim ve sabır etcem aşkoşum kaaç sene oluyoooğğ hadi gelde çak bakalım o bebeye söyleyin ona da küstüm babasınada

Ben her türlü dayanırım aşko aynen aşko riske atma ne olur ne olmaz tabi ki inşallah çoğalmaz kuzum bu şekilde olur biter Zaten şuan içeride spermler vardır eğer yarın devam etmezse yarında ekşın olursa yeter bence aşko ay ben instagramda minnakkurabiyeleri ve birgebeningünlüğünü takip ediyorum aşko biz her günü değerlendiriyoruz kaçırmayalım diye ama bazı mesajlar görüyorum sadece 1 gün değerlendirme oldu yumurtlama günü diyor tuttu diyor çok garip geliyor bana ama nasip kısmet bebeğim o yüzden stres yapmayalım sende rahat ol bebeğiiiimmm

Daha ne kadar azim ve sabır etcem aşkoşum kaaç sene oluyoooğğ hadi gelde çak bakalım o bebeye söyleyin ona da küstüm babasınada
Aşko bi tarafın olumsuz isteksiz bi tarafın çok istekli olmuyor işte komple çok istemeni bekliyor demekki haydaaaa bu eniştenin sıkıntısı ne sürekli benim aşkomu üzüyor küstürüyor

Dur aşko dur bu ay olmazsa diğer ay tek değerlendirmeyide denicem bu ay yumurtlamanın her gününü değerlendirdim tutmazsa o tek ilişkiyle hamile kaldım diyenlere uyup tek ilişkide denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…