- 21 Ocak 2022
- 1.182
- 1.086
- 83
- 27
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #23.581
Allah razı olsun kuzum ederim mutlaka sizde haberdar edin aklım kalıyorOyyy maşallah maşallah ya bizi haberdar et kuzum merak ediyoruz siziiiihep iyi olun inşallah kuzucum
Ahahahha yok aşko şimdiden diğer ayı planlama belki gerek bile kalmayacakDur aşko dur bu ay olmazsa diğer ay tek değerlendirmeyide denicembu ay yumurtlamanın her gününü değerlendirdim tutmazsa o tek ilişkiyle hamile kaldım diyenlere uyup tek ilişkide denicem
Kuzum güzel haberler olsa da haber versek keşke yaAllah razı olsun kuzum ederim mutlaka sizde haberdar edin aklım kalıyor
Aklım başka kalbim başka söylüyo aşko bu aralarAşko bi tarafın olumsuz isteksiz bi tarafın çok istekli olmuyor işte komple çok istemeni bekliyor demekkihaydaaaa bu eniştenin sıkıntısı ne sürekli benim aşkomu üzüyor küstürüyor
Yazıyorum bi dkAhahahah aşko hemen veriyorum yazyok kız şimdi enerji depoluyorum üstesinden gelirim evelallah
Ahahaha aynen aşko biz dayanamayız ona kaçtı diye Karalar bağlarızAhahahha yok aşko şimdiden diğer ayı planlama belki gerek bile kalmayacakAma ben o riski alamam aşko valla tek ilişki büyük risk almak Rus ruleti gibi bir kurşun var denk gelir mi gelmez miiiii
Adet oldun ya ondan modun düştü aşko merak etme bu düşünceler kaybolacak adet bitince yeni umutlar açılacakAklım başka kalbim başka söylüyo aşko bu aralarsıkıntısı anlarsam anlatcam aşkoşum bilemiyorum sorunu ne
Ederim aşko sizin için tek parça kalmaya çalışırım sizi bensiz bırakmamYazıyorum bi dkbencede aşko ama sen yine de dikkat et tek parça kalmaya
Şimdi bile acaba şu günde mi olsaydı diye üzülüyoruz o zaman bizi depresyondan kimse çıkaramazdıAhahaha aynen aşko biz dayanamayız ona kaçtı diye Karalar bağlarızyok plan yapmıyorum zaten o tek benim becerebileceğim bişey değil çatlarım ben
Kuzum benim bu kadar küslük girmesin aranıza bazen erkekler sıkıntısını anlatmaz paylaşmak istemezler belki iş yerinde sorunlar oldu kafasına dert ettiği başka şeyler oldu onlar yüzünden de morali bozuk olabilir sinirli olabilir. Benim eşimde hiç anlatmaz ki aslında doğru olan o işin eve taşınmasını hiç sevmem ora ayrı bir yer ev ayrı bir yer. Belki bundan dolayıdır kuzum erkekler biraz daha içine kapanık olurlar. Sonuçta senin yıllardır kocan hayat arkadaşın çocuğunun babası evinin direği kuzum Allah yokluğunu göstermesin bence herşeyi geride bırak git sarıl kocana öp kokla derdin mi var diye sor dermanın olmak isterim de tatlıya bağlayın kuzum benimAklım başka kalbim başka söylüyo aşko bu aralarsıkıntısı anlarsam anlatcam aşkoşum bilemiyorum sorunu ne
Kesinlikle aşko bide sonra oturup üstüne adet oluruz heh ne bekliyorduk çalışmamı yaptık sanki diyip kendimize kızarızEderim aşko sizin için tek parça kalmaya çalışırım sizi bensiz bırakmam
Şimdi bile acaba şu günde mi olsaydı diye üzülüyoruz o zaman bizi depresyondan kimse çıkaramazdı
Kız bide keramet onda oluyormuş gerçekten hamile kalıyormuşuzKesinlikle aşko bide sonra oturup üstüne adet oluruz heh ne bekliyorduk çalışmamı yaptık sanki diyip kendimize kızarız
Ay Aşko sokma şunu aklımıza hepimiz tekte tutturcaz diye seneleri kovalarız burdaKız bide keramet onda oluyormuş gerçekten hamile kalıyormuşuz
Olan bişey yok bebeğim ben ona bişey de demedim bişeyde yapmadım hala yukarda tv nin sesi kısık elinde telefon napıyosa bu saatte suratı da beş karış zaten kendi bilir dün burnumdan geldi sözde evlilik yıl dönümüydüAdet oldun ya ondan modun düştü aşko merak etme bu düşünceler kaybolacak adet bitince yeni umutlar açılacakneyaptı yine aşko kızıyorum ya ne güzel tıkırında giden hayat evlat eş aile bir arada sağlık var şükür daha ne olsun yani dimi ama niye keyif kaçıracak bişeyler buluyorlar
Kız dur ikimizinde bat 23 pazar
Haklısın kuzum çokta güzel yazmışsın ağladım okurkenKuzum benim bu kadar küslük girmesin aranıza bazen erkekler sıkıntısını anlatmaz paylaşmak istemezler belki iş yerinde sorunlar oldu kafasına dert ettiği başka şeyler oldu onlar yüzünden de morali bozuk olabilir sinirli olabilir. Benim eşimde hiç anlatmaz ki aslında doğru olan o işin eve taşınmasını hiç sevmem ora ayrı bir yer ev ayrı bir yer. Belki bundan dolayıdır kuzum erkekler biraz daha içine kapanık olurlar. Sonuçta senin yıllardır kocan hayat arkadaşın çocuğunun babası evinin direği kuzum Allah yokluğunu göstermesin bence herşeyi geride bırak git sarıl kocana öp kokla derdin mi var diye sor dermanın olmak isterim de tatlıya bağlayın kuzum benimBöyle zamanlarda hep iyi günlerinizi getir aklına için ısınsın boşver hayat üzülmeye değecek kadar uzun değil birtanem
Benimde bat 24ü ama testlerim sabah gelirse sabah yapıcamKız dur ikimizinde bat 23 pazar
Ben karar aldım günüm geçmeden yapmayacağım hayal kırıklığı oluyor benim içinBenimde bat 24ü ama testlerim sabah gelirse sabah yapıcam
Bende günüm gelene kadar çok stres oluyorum yapmak rahatlatıyorBen karar aldım günüm geçmeden yapmayacağım hayal kırıklığı oluyor benim için
O stres bendede oluyor canım.kendimde belirti arıyorum sürekliBende günüm gelene kadar çok stres oluyorum yapmak rahatlatıyor
Bende öyleO stres bendede oluyor canım.kendimde belirti arıyorum sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?