Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dur aşko dur bu ay olmazsa diğer ay tek değerlendirmeyide denicem bu ay yumurtlamanın her gününü değerlendirdim tutmazsa o tek ilişkiyle hamile kaldım diyenlere uyup tek ilişkide denicem
Ahahahha yok aşko şimdiden diğer ayı planlama belki gerek bile kalmayacak Ama ben o riski alamam aşko valla tek ilişki büyük risk almak Rus ruleti gibi bir kurşun var denk gelir mi gelmez miiiii

Aşko bi tarafın olumsuz isteksiz bi tarafın çok istekli olmuyor işte komple çok istemeni bekliyor demekki haydaaaa bu eniştenin sıkıntısı ne sürekli benim aşkomu üzüyor küstürüyor
Aklım başka kalbim başka söylüyo aşko bu aralar sıkıntısı anlarsam anlatcam aşkoşum bilemiyorum sorunu ne

Ahahahha yok aşko şimdiden diğer ayı planlama belki gerek bile kalmayacak Ama ben o riski alamam aşko valla tek ilişki büyük risk almak Rus ruleti gibi bir kurşun var denk gelir mi gelmez miiiii
Ahahaha aynen aşko biz dayanamayız ona kaçtı diye Karalar bağlarız yok plan yapmıyorum zaten o tek benim becerebileceğim bişey değil çatlarım ben

Aklım başka kalbim başka söylüyo aşko bu aralar sıkıntısı anlarsam anlatcam aşkoşum bilemiyorum sorunu ne
Adet oldun ya ondan modun düştü aşko merak etme bu düşünceler kaybolacak adet bitince yeni umutlar açılacak neyaptı yine aşko kızıyorum ya ne güzel tıkırında giden hayat evlat eş aile bir arada sağlık var şükür daha ne olsun yani dimi ama niye keyif kaçıracak bişeyler buluyorlar

Yazıyorum bi dk bencede aşko ama sen yine de dikkat et tek parça kalmaya
Ederim aşko sizin için tek parça kalmaya çalışırım sizi bensiz bırakmam
Ahahaha aynen aşko biz dayanamayız ona kaçtı diye Karalar bağlarız yok plan yapmıyorum zaten o tek benim becerebileceğim bişey değil çatlarım ben
Şimdi bile acaba şu günde mi olsaydı diye üzülüyoruz o zaman bizi depresyondan kimse çıkaramazdı

Kuzum benim bu kadar küslük girmesin aranıza bazen erkekler sıkıntısını anlatmaz paylaşmak istemezler belki iş yerinde sorunlar oldu kafasına dert ettiği başka şeyler oldu onlar yüzünden de morali bozuk olabilir sinirli olabilir. Benim eşimde hiç anlatmaz ki aslında doğru olan o işin eve taşınmasını hiç sevmem ora ayrı bir yer ev ayrı bir yer. Belki bundan dolayıdır kuzum erkekler biraz daha içine kapanık olurlar. Sonuçta senin yıllardır kocan hayat arkadaşın çocuğunun babası evinin direği kuzum Allah yokluğunu göstermesin bence herşeyi geride bırak git sarıl kocana öp kokla derdin mi var diye sor dermanın olmak isterim de tatlıya bağlayın kuzum benim Böyle zamanlarda hep iyi günlerinizi getir aklına için ısınsın boşver hayat üzülmeye değecek kadar uzun değil birtanem

Ederim aşko sizin için tek parça kalmaya çalışırım sizi bensiz bırakmam

Şimdi bile acaba şu günde mi olsaydı diye üzülüyoruz o zaman bizi depresyondan kimse çıkaramazdı
Kesinlikle aşko bide sonra oturup üstüne adet oluruz heh ne bekliyorduk çalışmamı yaptık sanki diyip kendimize kızarız

Olan bişey yok bebeğim ben ona bişey de demedim bişeyde yapmadım hala yukarda tv nin sesi kısık elinde telefon napıyosa bu saatte suratı da beş karış zaten kendi bilir dün burnumdan geldi sözde evlilik yıl dönümüydü gibiydi bu sabah yine kedimi kızın odasına sokmuyorum kendi girerken kedide kaçtı odaya hayvanın ayağına basmış bide bağırıyo sonra bırak kalsın odada çıkar dedim diye bi ton bağırdı öyle uyandım bu sabah bütün gün hiç aramadı falan kendi bilir benim kaybedecek bişeyim kalmadı zaten inceldiği yerde kopsun

Haklısın kuzum çokta güzel yazmışsın ağladım okurken ❤ çok kırgınım boşver aşkım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…