Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence de biraz durun ne olur ne olmaz baktın hiç olmuyor keyfine yaparsan yaparsın biz çatlamadan Sonra hiç yapmadık

Günaydın bebeklerim testin sonucunu bildiriyorum. Dı dın dı dın... Tabii ki de negatif partalina_ M Mavimiresl sizi bekliyorum
Günaydın bebekim ben de bata 6 kala bildiriyorum. Dayanamadım ve bi tane harcadım. Tabiki negatif Normal testti ama yine de bi çizgi çıkardı diye düşünüyorum Dün akşamdan beri de rahimde hunharca bir yıkım var sanıyorum Nasıl bi ağrı ve ağlama hissi. Gümbür gümbür reglin ayak sesleri

Eklentiler

• 31AEEB2B-F6BC-454D-B674-EE1CD23D95A4.webp
    143,2 KB · Görüntüleme: 57
Cano kacıncı gündesin günaydın dur daha erken zaten sana
Yumurtlamadan 11 gün geçti aşkısı ama normal döngüme göre çok var evet. Bilemedim
E bebeğim çok varmış daha, regl ağrısı değildir o. İnşallah yerleşiyordur
partalina_ ve diger kizlar. İlk idrarla yapilmis bi test degil bide bozuk gibiydi bu test zor cikti cizgisi bide gri ikinci cizgi çıkardı alttan fotoda pek belli degil ama ben goruyorum
Beybisi ben bişey göremiyor yaa bi daha yap

Kuzum zaten kirmizi degil cizgi test bozuk gibi 5 dkka sonra belirginlesti ilk cizgisi bile. Yapcam tamam 2 gun sonra

partalina_ ve diger kizlar. İlk idrarla yapilmis bi test degil bide bozuk gibiydi bu test zor cikti cizgisi bide gri ikinci cizgi çıkardı alttan fotoda pek belli degil ama ben goruyorum
Kuzu zor da olsa C çizgisi çıkmış sonuçta test yanlış değildir. İkinci çizgiyi göremiyorum ama fotoğraftan olabilir sen görüyorsan vardır yarın yine yaparız

Çatlamadan kac gün geçti kuzum

Kuzu zor da olsa C çizgisi çıkmış sonuçta test yanlış değildir. İkinci çizgiyi göremiyorum ama fotoğraftan olabilir sen görüyorsan vardır yarın yine yaparız
Evt kuzum ben goruyorum ama cok onemli bi cizgi degil kuruma cizgisi gibi zaten ilk defa Laboquik kuruma cizgisi cikardi hemde ilk 10 dkkada

Aaa aşkolsun öyle anlaşmamıştık. Ben de 2 gün sonra diyodum. En iyisi gidip erken gebelik testi alalım
Netten siparis ver asko test yap perileri bazen bana geliyor. Sonrada yeter sıkıldık artik daha yapma perileri gelmeye basliyo zaten doktorun dediği lh pikinin 14. Gunu idrarda kesin cikiyor. Yani benimde 4 günüm var cikarsa cikar cikmazsa regl beklemeye geccem. İnsallah hafta sonu olmam regl gezme isimiz var cok yogun oluyorum zor olur

Ben hep yumurtlamadan 11 gün sonra öğrendim. O yüzden bugün çıkması lazımdı. İnternetten alsam gelene kadar regl olurum zaten benim de çok oluyor yaa, 2 ve 3.gün dışarıya çıkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…