- 21 Ocak 2022
- 1.182
- 1.086
- 83
- 27
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #23.601
Olucak Allah’ımın izniyle sadece hepsi olmak için küçük vakitlerini bekliyor okadar kuzumKuzum güzel haberler olsa da haber versek keşke yagüzel haberleri senden bekliyoruz inşallah
Bence de biraz durun ne olur ne olmaz baktın hiç olmuyor keyfine yaparsan yaparsın biz çatlamadan Sonra hiç yapmadıkValla aşko herhangi bir zorlanma yaşamadım acı falan olmadı bilmiyorum ayrıca dün yok bu günde yoktu akşamüstü yürüyüşte kasık ağrısı oldu eve geldiğimde lekelenme gördüm az önce pembe sıvı şekildeydi şimdi gittim azalmış bilmiyorum neyin nesi yok bıraktım değerlendirmeleri artık aşko o kadar ekşında olacaksa olur şuan kafan karışık ekşın falan cesaret edipte yapamam yani
Ya ben bu ay 2 gün erken yumurtladım aşkısı. Belki gününde regl olurum ama bugün yumurtlamadan sonra 11.günKız dur ikimizinde bat 23 pazar
Cano kacıncı gündesin günaydın dur daha erken zaten sanaGünaydın bebeklerimtestin sonucunu bildiriyorum. Dı dın dı dın... Tabii ki de negatif partalina_ M Mavimiresl sizi bekliyorum
Günaydın bebekimGünaydın bebeklerimtestin sonucunu bildiriyorum. Dı dın dı dın... Tabii ki de negatif partalina_ M Mavimiresl sizi bekliyorum
Çatlama ağrısı sandığın şey belki de yumurtanın büyüme ağrısıydı. Şeffaf uzayan akıntı kesinlikle yumurtaya özel kuzum, bence geç yumurtluyosun ve değerlendirmeye devam etmelisin
Günaydın bebeklerimtestin sonucunu bildiriyorum. Dı dın dı dın... Tabii ki de negatif partalina_ M Mavimiresl sizi bekliyorum
Aynen aşkoşum elimizden her iş gelir evelAllah
Yumurtlamadan 11 gün geçti aşkısı ama normal döngüme göre çok var evet. BilemedimCano kacıncı gündesin günaydın dur daha erken zaten sana
E bebeğim çok varmış daha, regl ağrısı değildir o. İnşallah yerleşiyordurGünaydın bebekimben de bata 6 kala bildiriyorum. Dayanamadım ve bi tane harcadım. Tabiki negatif Normal testti ama yine de bi çizgi çıkardı diye düşünüyorum Dün akşamdan beri de rahimde hunharca bir yıkım var sanıyorum Nasıl bi ağrı ve ağlama hissi. Gümbür gümbür reglin ayak sesleri
Beybisi ben bişey göremiyor yaapartalina_ ve diger kizlar. İlk idrarla yapilmis bi test degil bide bozuk gibiydi bu test zor cikti cizgisi bide gri ikinci cizgi çıkardı alttan fotoda pek belli degil ama ben goruyorum
Kuzum zaten kirmizi degil cizgi test bozuk gibi 5 dkka sonra belirginlesti ilk cizgisi bile. Yapcam tamam 2 gun sonraYumurtlamadan 11 gün geçti aşkısı ama normal döngüme göre çok var evet. Bilemedim
E bebeğim çok varmış daha, regl ağrısı değildir o. İnşallah yerleşiyordur
Beybisi ben bişey göremiyor yaabi daha yap
Kuzu zor da olsa C çizgisi çıkmış sonuçta test yanlış değildir. İkinci çizgiyi göremiyorum ama fotoğraftan olabilir sen görüyorsan vardırpartalina_ ve diger kizlar. İlk idrarla yapilmis bi test degil bide bozuk gibiydi bu test zor cikti cizgisi bide gri ikinci cizgi çıkardı alttan fotoda pek belli degil ama ben goruyorum
Çatlamadan kac gün geçti kuzumYumurtlamadan 11 gün geçti aşkısı ama normal döngüme göre çok var evet. Bilemedim
E bebeğim çok varmış daha, regl ağrısı değildir o. İnşallah yerleşiyordur
Beybisi ben bişey göremiyor yaabi daha yap
Evt kuzum ben goruyorum ama cok onemli bi cizgi degil kuruma cizgisi gibi zaten ilk defa Laboquik kuruma cizgisi cikardi hemde ilk 10 dkkadaKuzu zor da olsa C çizgisi çıkmış sonuçta test yanlış değildir. İkinci çizgiyi göremiyorum ama fotoğraftan olabilir sen görüyorsan vardıryarın yine yaparız
Aaa aşkolsun öyle anlaşmamıştık. Ben de 2 gün sonra diyodum. En iyisi gidip erken gebelik testi alalımKuzum zaten kirmizi degil cizgi test bozuk gibi 5 dkka sonra belirginlesti ilk cizgisi bile. Yapcam tamam 2 gun sonra
Çatlamadan 10 gün geçti tatlımÇatlamadan kac gün geçti kuzum
Netten siparis ver askoAaa aşkolsun öyle anlaşmamıştık. Ben de 2 gün sonra diyodum. En iyisi gidip erken gebelik testi alalım
Kuzu cumartesi aksam pik pazar catlamaydi benim senin nasildiÇatlamadan 10 gün geçti tatlım
Ben hep yumurtlamadan 11 gün sonra öğrendim. O yüzden bugün çıkması lazımdı. İnternetten alsam gelene kadar regl olurum zatenNetten siparis ver askotest yap perileri bazen bana geliyor. Sonrada yeter sıkıldık artik daha yapma perileri gelmeye basliyo zaten doktorun dediği lh pikinin 14. Gunu idrarda kesin cikiyor. Yani benimde 4 günüm var cikarsa cikar cikmazsa regl beklemeye geccem. İnsallah hafta sonu olmam regl gezme isimiz var cok yogun oluyorum zor olur
Cuma pik, cumartesi çatlama benim de. 1 gün var aramızdaKuzu cumartesi aksam pik pazar catlamaydi benim senin nasildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?