Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben baktıkça gözüm çizgi uyduruyor, eşime de gösterdim evet aşkım bembeyaz uyduruyosun dedi. Hep ışıkla da bakarım atmadan. Bi de ışık tutayım dedim. Bakın nasıl görünüyor elim ayağım titredi yine. Eşim de kendi çizgisidirr diyor ama daha önce ışık tuttuğumda hiçbişey görünmezdi

Eklentiler

• IMG20221018092202.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG20221018092136.webp
    54,6 KB · Görüntüleme: 63
Yaa telefonla çektiğimde görünmüyor ama çıplak gözle çok net çizgi. Ama ışık tutunca net

Asko bende gordum

Botoks a gitmek istiyorum bugun. Musait vaktimde var gebelikte olsaydi cikardi diye tahmin ediyorum benimde gebeliklerim hep erken belli olur çünkü aklim karisik yaa
1-2 gün daha bekle kuzum ya, ben de dolgu düşünüyorum ama biraz daha beklicem
Asko bende gordum
Yaaa fotoda böyle, gözle çok net
Benden de mis gibi bir negativo
Tühh beee dur daha zamanımız var
Ayyy ne diyorsuuun
Ya kuzum kendi çizgisi olabilir mi ki yaaa? Ama daha önce ışık tuttuğumda hiç olmazdı. Boşuna heveslenmiyim hemen. Bi erken gebelik testi alayım

Seni saymıyoruz regle 6 diyorsun daha onu çıkartacak test icat edilmedi o ağrı ve ağlama hissi bebiştendir inşaalllaaah

Kızlar şu anda negatif olması daha çok işime geliyor. Titriyorum, ateşim var, boğazım çok kötü. İlaç da kullanamayacağım netleşene kadar. Varsa da bişey olursa ateşten enfeksiyondan diye de tırstım. Eşime birazdan test aldırıcam bi daha denicem bakalım

Evt kuzum ben goruyorum ama cok onemli bi cizgi degil kuruma cizgisi gibi zaten ilk defa Laboquik kuruma cizgisi cikardi hemde ilk 10 dkkada
10 dkda kuruma çizgisi çıkmaz bence aşko ya. Adı üstünde kuruma çizgisi dur ben heyecanlandım açıkçası senin adına. 1-2güne belli olur kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…