- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #23.621
Ama benim rahimde falan sanci var umutsuzum bu ay. Zaten gebelik oldugunda net 11-12. Gun cikiyor yoksa yoktur ondan sonraCuma pik, cumartesi çatlama benim de. 1 gün var aramızda
Botoks a gitmek istiyorum bugun. Musait vaktimde var gebelikte olsaydi cikardi diye tahmin ediyorum benimde gebeliklerim hep erken belli olur çünkü aklim karisik yaaCuma pik, cumartesi çatlama benim de. 1 gün var aramızda
Asko bende gordumKızlar ben baktıkça gözüm çizgi uyduruyor, eşime de gösterdim evet aşkım bembeyaz uyduruyosun dedi. Hep ışıkla da bakarım atmadan. Bi de ışık tutayım dedim. Bakın nasıl görünüyorelim ayağım titredi yine. Eşim de kendi çizgisidirr diyor ama daha önce ışık tuttuğumda hiçbişey görünmezdi
Benden de mis gibi bir negativoGünaydın bebeklerimtestin sonucunu bildiriyorum. Dı dın dı dın... Tabii ki de negatif partalina_ M Mavimiresl sizi bekliyorum
Ayyy ne diyorsuuunYaa telefonla çektiğimde görünmüyor ama çıplak gözle çok net çizgi. Ama ışık tutunca net
1-2 gün daha bekle kuzum ya, ben de dolgu düşünüyorum ama biraz daha beklicemBotoks a gitmek istiyorum bugun. Musait vaktimde var gebelikte olsaydi cikardi diye tahmin ediyorum benimde gebeliklerim hep erken belli olur çünkü aklim karisik yaa
Yaaa fotoda böyle, gözle çok netAsko bende gordum
Tühh beee dur daha zamanımız varBenden de mis gibi bir negativo
Ya kuzum kendi çizgisi olabilir mi ki yaaa? Ama daha önce ışık tuttuğumda hiç olmazdı. Boşuna heveslenmiyim hemen. Bi erken gebelik testi alayımAyyy ne diyorsuuun
Hiç sanmıyorum kuzu inşallah öyle olsunE bebeğim çok varmış daha, regl ağrısı değildir o. İnşallah yerleşiyordur
Ya boşa giderse? Bu kadar emin olmasaydın kuzuHiç sanmıyorum kuzu inşallah öyle olsun10 tane test aldım gelecek aylara da lazım olacak diye
Ooo olmuş kız o zaman doktorlar ama 12 ci de felan diyoslrdı dimi net test için yA da 14 muydu hadı bakalımÇatlamadan 10 gün geçti tatlım
Yaa doktorlar kimyasal ihtimaline karşı 14 gün sonra diyorlar. Bi de erken gebelik testi alırım bugün. Görücez bakalımOoo olmuş kız o zaman doktorlar ama 12 ci de felan diyoslrdı dimi net test için yA da 14 muydu hadı bakalım
Allah allah bu sabah testler bizimle oyun oynuyor resmenpartalina_ ve diger kizlar. İlk idrarla yapilmis bi test degil bide bozuk gibiydi bu test zor cikti cizgisi bide gri ikinci cizgi çıkardı alttan fotoda pek belli degil ama ben goruyorum
Bence o testte sknti vardi ayni idrarla baska yaptim ayni marka gayet mis gibi negatif. Ama digeri durdukca koyulasti attim çöpeAllah allah bu sabah testler bizimle oyun oynuyor resmen
Seni saymıyoruzGünaydın bebekimben de bata 6 kala bildiriyorum. Dayanamadım ve bi tane harcadım. Tabiki negatif Normal testti ama yine de bi çizgi çıkardı diye düşünüyorum Dün akşamdan beri de rahimde hunharca bir yıkım var sanıyorum Nasıl bi ağrı ve ağlama hissi. Gümbür gümbür reglin ayak sesleri
10 dkda kuruma çizgisi çıkmaz bence aşko ya. Adı üstünde kuruma çizgisiEvt kuzum ben goruyorum ama cok onemli bi cizgi degil kuruma cizgisi gibi zaten ilk defa Laboquik kuruma cizgisi cikardi hemde ilk 10 dkkada
Aşkoşum bu testin markası Laboquick mi başka mı ben gölge görüyoringpartalina_ ve diger kizlar. İlk idrarla yapilmis bi test degil bide bozuk gibiydi bu test zor cikti cizgisi bide gri ikinci cizgi çıkardı alttan fotoda pek belli degil ama ben goruyorum
İns gebesin kuzm inssssssYaa doktorlar kimyasal ihtimaline karşı 14 gün sonra diyorlar. Bi de erken gebelik testi alırım bugün. Görücez bakalım
Askim bence o test skntili cunku ayni idrarla baska yaptim kuruma cizgisi vs hic bisey cikmadi10 dkda kuruma çizgisi çıkmaz bence aşko ya. Adı üstünde kuruma çizgisidur ben heyecanlandım açıkçası senin adına. 1-2güne belli olur kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?