Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum çok geçmiş olsun noldu ki birden bire ya ☹ dünde gece de acıyodu ağrıyodu boğazın boğaz enfeksiyonu mu oldun

Işıkta ben de gördüm yuh neler biliyorsunuz ya valla yaz şu kitabı aşko ya

Aşkoşum bu nasıl negatif kurban olduğum baya çizgi var bundan ışıksızda

Ağzın bal yesin kuzum amin

Ne olduysa haftasonu olmuş demek ki, oğlum da aynı boğazı ağrıyor. Ama bana göre daha dirençli onun ateşi yoktu. Parol içebiliyoduk dimi ya?
Evet aşkım parol içebilirsin. Ya ona da vok geçmiş olsun kuzum küçük adam ❤

İlla eniştenin gözüne sokucaz testi yani ok tamam ben varım

Canımsın desteğin için gerçekten çok teşekkür ederim o kadar iyi geldi ki senin ve burada olan tüm arkadaşların desteği çok çok iyi geldi hepiniz iyi ki varsınız artık önümüzdeki maçlara bakıcaz ya çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin daha da iyi olursun toparlanırsın inşallah havalar da soğudu mevsim de değişti hastalıklar arttı çok dikkat et kendine şimdi daha iyisindir umarım

Seni saymıyoruz regle 6 diyorsun daha onu çıkartacak test icat edilmedi o ağrı ve ağlama hissi bebiştendir inşaalllaaah
Yok bebeğim testte çıkmaz tabiki ben onu sizi görüp gaza geldim de yaptım Ağrılar canımı sıktı baya. Galiba ilk gebelikle kıyasladığım için bebik olsaydı ağrısız belirtisiz olurdu diyorum. Adet göreceğimi baya hissediyorum ama dur bakalım inşallah yanılırım

Günaydın aşko
Emin ol seninle ilgili bişey değildir işle ilgili bişey vardır onu yansıtmıştır erkekler biz gibi değiller biz şurda canımız yansa az ötede belli etmez güler geçeriz onlar daha farklı bir şeye odaklandıkları zaman kafayı bir şeye taktıkları o kadar belki oluyor ki o yer mekan farketmiyor kuzum boşver sen canını sıkma

Ağzın bal yesin kuzum amin

Ne olduysa haftasonu olmuş demek ki, oğlum da aynı boğazı ağrıyor. Ama bana göre daha dirençli onun ateşi yoktu. Parol içebiliyoduk dimi ya?
Kuzu bende cuamrtesi yapcam bugun 28 ci gündeyim artık burası hamıle dolsun be valla billa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…