- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #23.641
Kuzum çok geçmiş olsun noldu ki birden bire ya ☹ dünde gece de acıyodu ağrıyodu boğazın boğaz enfeksiyonu mu oldunKızlar şu anda negatif olması daha çok işime geliyor. Titriyorum, ateşim var, boğazım çok kötü. İlaç da kullanamayacağım netleşene kadar. Varsa da bişey olursa ateşten enfeksiyondan diye de tırstım. Eşime birazdan test aldırıcam bi daha denicem bakalım
Işıkta ben de gördüm yuh neler biliyorsunuz yaKızlar ben baktıkça gözüm çizgi uyduruyor, eşime de gösterdim evet aşkım bembeyaz uyduruyosun dedi. Hep ışıkla da bakarım atmadan. Bi de ışık tutayım dedim. Bakın nasıl görünüyorelim ayağım titredi yine. Eşim de kendi çizgisidirr diyor ama daha önce ışık tuttuğumda hiçbişey görünmezdi
Ya kuruma çizgisi değilseEvt kuzum ben goruyorum ama cok onemli bi cizgi degil kuruma cizgisi gibi zaten ilk defa Laboquik kuruma cizgisi cikardi hemde ilk 10 dkkada
Ağzın bal yesin kuzum aminİns gebesin kuzm inssssss
Ne olduysa haftasonu olmuş demek ki, oğlum da aynı boğazı ağrıyor. Ama bana göre daha dirençli onun ateşi yoktu. Parol içebiliyoduk dimi ya?Kuzum çok geçmiş olsun noldu ki birden bire ya ☹ dünde gece de acıyodu ağrıyodu boğazın boğaz enfeksiyonu mu oldun
Aşkoşum bu nasıl negatif kurban olduğum baya çizgi var bundan ışıksızdaKızlar ben baktıkça gözüm çizgi uyduruyor, eşime de gösterdim evet aşkım bembeyaz uyduruyosun dedi. Hep ışıkla da bakarım atmadan. Bi de ışık tutayım dedim. Bakın nasıl görünüyorelim ayağım titredi yine. Eşim de kendi çizgisidirr diyor ama daha önce ışık tuttuğumda hiçbişey görünmezdi
Keşke boşa gitseYa boşa giderse? Bu kadar emin olmasaydın kuzu
Evet aşkım parol içebilirsin. Ya ona da vok geçmiş olsun kuzum küçük adam ❤Ağzın bal yesin kuzum amin
Ne olduysa haftasonu olmuş demek ki, oğlum da aynı boğazı ağrıyor. Ama bana göre daha dirençli onun ateşi yoktu. Parol içebiliyoduk dimi ya?
Yıllardır herbokolog olduk aşkımIşıkta ben de gördüm yuh neler biliyorsunuz yavalla yaz şu kitabı aşko ya
Yok kuruma çizgisi de değil, sadece ışık tutunca net görünüyor. Ağzını yiriiimm inşallah tatlım yaaYa kuruma çizgisi değilse10 dk ka kuruma çizgisi mi olur aşko tabikide olamaz kaset test buuuğğğ
İlla eniştenin gözüne sokucaz testi yani ok tamam ben varımKızlar ben baktıkça gözüm çizgi uyduruyor, eşime de gösterdim evet aşkım bembeyaz uyduruyosun dedi. Hep ışıkla da bakarım atmadan. Bi de ışık tutayım dedim. Bakın nasıl görünüyorelim ayağım titredi yine. Eşim de kendi çizgisidirr diyor ama daha önce ışık tuttuğumda hiçbişey görünmezdi
Ay şimdi gördüm kuzu geriden okuyorum mesajları. Erken gebelikte mi denesen ki yarınAskim bence o test skntili cunku ayni idrarla baska yaptim kuruma cizgisi vs hic bisey cikmadi
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah güzel günler yakın olurAlma kuzum bidaha eve insanı umutlandırıyor zaten pozitifi görmek için çırpınıyorz aylardır. Ama iyi olmana toparlanmana çok sevindm
Aynen ya doğru dedinKeşke boşa gitse
Sağol canım benimEvet aşkım parol içebilirsin. Ya ona da vok geçmiş olsun kuzum küçük adam ❤
Ben gayet net olarak görüyorum resimde çizgiyi ışıksızYıllardır herbokolog olduk aşkım
Yok kuruma çizgisi de değil, sadece ışık tutunca net görünüyor. Ağzını yiriiimm inşallah tatlım yaa
Işıksızda nasıl gördün kız?Aşkoşum bu nasıl negatif kurban olduğum baya çizgi var bundan ışıksızda
Canımsın desteğin için gerçekten çok teşekkür ederim o kadar iyi geldi ki senin ve burada olan tüm arkadaşların desteği çok çok iyi geldi hepiniz iyi ki varsınız artık önümüzdeki maçlara bakıcazAyyy bebeğim çok merak ettim seniiyi olmana sevindim kuzum Bebeğim yaaa üzüldüm hep beraber çok sevinmiştik ama nasip kısmet kuzum inşallah hayırlısı ile bebiş haberini de alacağız Ama bak ne güzel bu sayede değerlerinin iyi olduğunu herşeyin yolunda olduğunu öğrenmişsin inşallah en kısa zamanda da güzel haberler alacağız Ben iyi olmaya çalışıyorum kuzum dün fenalaştım acildeydim ağır grip geçiriyorum galiba ama şimdi biraz daha iyiyim
Yok bebeğim testte çıkmaz tabiki ben onu sizi görüp gaza geldim de yaptımSeni saymıyoruzregle 6 diyorsun daha onu çıkartacak test icat edilmedi o ağrı ve ağlama hissi bebiştendir inşaalllaaah
Nasıl görmüyosun aşkoşum ben gölge görüyorumIşıksızda nasıl gördün kız?Ben hiçbişey görmüyom öyle
Günaydın aşkoOlan bişey yok bebeğim ben ona bişey de demedim bişeyde yapmadım hala yukarda tv nin sesi kısık elinde telefon napıyosa bu saatte suratı da beş karış zaten kendi bilir dün burnumdan geldi sözde evlilik yıl dönümüydügibiydi bu sabah yine kedimi kızın odasına sokmuyorum kendi girerken kedide kaçtı odaya hayvanın ayağına basmış bide bağırıyo sonra bırak kalsın odada çıkar dedim diye bi ton bağırdı öyle uyandım bu sabah bütün gün hiç aramadı falan kendi bilir benim kaybedecek bişeyim kalmadı zaten inceldiği yerde kopsun
Kuzu bende cuamrtesi yapcam bugun 28 ci gündeyim artık burası hamıle dolsun be valla billaAğzın bal yesin kuzum amin
Ne olduysa haftasonu olmuş demek ki, oğlum da aynı boğazı ağrıyor. Ama bana göre daha dirençli onun ateşi yoktu. Parol içebiliyoduk dimi ya?
Aşkooo bunda bebiş varrrr@partalina_ ve diger kizlar. İlk idrarla yapilmis bi test degil bide bozuk gibiydi bu test zor cikti cizgisi bide gri ikinci cizgi çıkardı alttan fotoda pek belli degil ama ben goruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?