- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #23.661
Aşko randomun testi nerde
Günaydın kuzumGünaydın aşko
Emin ol seninle ilgili bişey değildir işle ilgili bişey vardır onu yansıtmıştır erkekler biz gibi değiller biz şurda canımız yansa az ötede belli etmez güler geçeriz onlar daha farklı bir şeye odaklandıkları zaman kafayı bir şeye taktıkları o kadar belki oluyor ki o yer mekan farketmiyor kuzum boşver sen canını sıkma
Kızlar ben baktıkça gözüm çizgi uyduruyor, eşime de gösterdim evet aşkım bembeyaz uyduruyosun dedi. Hep ışıkla da bakarım atmadan. Bi de ışık tutayım dedim. Bakın nasıl görünüyorelim ayağım titredi yine. Eşim de kendi çizgisidirr diyor ama daha önce ışık tuttuğumda hiçbişey görünmezdi
Ayyyy ışıklıdada ışıksızdada bebiş vaaarrrrrrKızlar ben baktıkça gözüm çizgi uyduruyor, eşime de gösterdim evet aşkım bembeyaz uyduruyosun dedi. Hep ışıkla da bakarım atmadan. Bi de ışık tutayım dedim. Bakın nasıl görünüyorelim ayağım titredi yine. Eşim de kendi çizgisidirr diyor ama daha önce ışık tuttuğumda hiçbişey görünmezdi
Etiketledim şimdi aşkoAşko randomun testi nerde
Allahım çok şükür hala kör şaşı olmamışım
Anam ne göz var sizde maşallah ben bi ışıklıda gördüm
Senin testin haniğğ hanımefendiiğğğAnam ne göz var sizde maşallah ben bi ışıklıda gördümyarın her türlü koyuyorum testimi buraya
Asla aşko seni bi ben anlarım bu Şahin gözler bir tek ikimizde var ahahahaAllahım çok şükür hala kör şaşı olmamışımbende aşkoo bakar bakmaz gördüm bencedeeeğğğ
Kuzu bende cuamrtesi yapcam bugun 28 ci gündeyim artık burası hamıle dolsun be valla billa
Ayy kalpten gidicem şimdi
Hahah deli yaa, keşke normal bi test koyabilseydim
Hay onun temel reisliğine benMucizemmm16 aşkoşum ya şu senin erkekin temel reisin niye böyle üzüyor seni. Akşam gördüm de cevap yazamadım. Sinirlerimi zıplattı benim. Dün bi arkadaşımla da buluştuk akşama kadar sevgilisinin öküzlüklerinden bahsetti. Bu erkeklere güncelleme gelsin artık bu ne ya
Canım arkadaşımAsla aşko seni bi ben anlarım bu Şahin gözler bir tek ikimizde var ahahaha
Bizim de üst katta obsesif bi teyze var. 24 saat sandalye çekip yerleri siliyorSenin testin haniğğ hanımefendiiğğğetiketlemiyosunuz da zaten test arıyoring burda zaten kafam kazan gibi aşko gacırt gucurt sesle uyandım yan tarafa biri taşınıyo duvarlar bir o sesle kalktım acayip sinir oldum insan yatıyo burdaağğ
Canım arkadaşımAsla aşko seni bi ben anlarım bu Şahin gözler bir tek ikimizde var ahahaha
Kalbin lazım bize aşkoşum bende heyecanlanıyorum bakAyy kalpten gidicem şimdiMucizemmm16 sizin gözlerinize kurban olayım
Hahah deli yaa, keşke normal bi test koyabilseydim
Askim bidaha yaptim test bisey cikmadi o testteki cizgi cok belliydi bozuk gibi test. Yarin erken gebelik gelecek 1 tane. Persembe sabah onu yaparimAşkooo bunda bebiş varrrr
Yaw töbe estağfirullah sinirlenmiycem sinirlenmiyceeeemmBizim de üst katta obsesif bi teyze var. 24 saat sandalye çekip yerleri siliyorkuzu benim test çoktan çöpe gitti Baya bi beyazdı benim 10 dkda çıkmayınca attım. Bilsem bi ışık falan tutardım hiç aksiyona girmedim bilemedim ki
Sen bizi perşembeye kadar öldürcen mi meraktan kankacım yarın yap beee litfenAskim bidaha yaptim test bisey cikmadi o testteki cizgi cok belliydi bozuk gibi test. Yarin erken gebelik gelecek 1 tane. Persembe sabah onu yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?