Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kuzum
Deniyorum bebeğim ❤❤ teşekkür ederim

_Umutlu_Pozitif_ burda aşkoşum

Ayyyy ışıklıdada ışıksızdada bebiş vaaarrrrrr Mucizemmm16 gördüm hemde hiç zorlanmadan

Mucizemmm16 aşkoşum ya şu senin erkekin temel reisin niye böyle üzüyor seni. Akşam gördüm de cevap yazamadım. Sinirlerimi zıplattı benim. Dün bi arkadaşımla da buluştuk akşama kadar sevgilisinin öküzlüklerinden bahsetti. Bu erkeklere güncelleme gelsin artık bu ne ya

Anam ne göz var sizde maşallah ben bi ışıklıda gördüm yarın her türlü koyuyorum testimi buraya
Senin testin haniğğ hanımefendiiğğğ etiketlemiyosunuz da zaten test arıyoring burda zaten kafam kazan gibi aşko gacırt gucurt sesle uyandım yan tarafa biri taşınıyo duvarlar bir o sesle kalktım acayip sinir oldum insan yatıyo burdaağğ

Kuzu bende cuamrtesi yapcam bugun 28 ci gündeyim artık burası hamıle dolsun be valla billa

Ayyyy ışıklıdada ışıksızdada bebiş vaaarrrrrr Mucizemmm16 gördüm hemde hiç zorlanmadan
Ayy kalpten gidicem şimdi Mucizemmm16 sizin gözlerinize kurban olayım
Işıklar içinde onun testi. Koskoca R Random3 üstadımız dümdüz test mi koyacağıdı
Hahah deli yaa, keşke normal bi test koyabilseydim

Hay onun temel reisliğine ben kaba sakal o aşko temel reis olamaaazz benimde zıplatıyo aşko ben sinirlerimi oturtuyorum
Bilmiyorum kuzum derdi neyse öğreniriz bakalım ama bu şekilde davranmak iyi yere götürmez bizi

Bizim de üst katta obsesif bi teyze var. 24 saat sandalye çekip yerleri siliyor kuzu benim test çoktan çöpe gitti Baya bi beyazdı benim 10 dkda çıkmayınca attım. Bilsem bi ışık falan tutardım hiç aksiyona girmedim bilemedim ki

Yaw töbe estağfirullah sinirlenmiycem sinirlenmiyceeeemm aşko çok ayıp ben neler neler yapıyorum test ışık tutmak neki saatlerce incelerim suya tutarım mazallah çizgi vardır çiş üstünde kurumuştur falan içini açarım fenerle bakarım falan ama ki bütün bunlara rağmen zinhar kuruma çizgisi bile görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…