Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 7B158B21-8B10-4AF6-A07A-737661FD4C15.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 38
Testi hemen atarak çok büyük saygısızlık yaptım arkadaşım haklısın Ritüeli yerine getirmeliydim önce Ya kargo da bugün gelir diye düşünüyordum daha yolda görünüyor sanırım yarın sabah çişine testim yok

Yok kuzum yaa titriyorum resmen. Şu anda deli gibi belim ağrıyor mesela, öyle böyle değil. O bebiştendir inşallah. Ama ateş boğazdan, dünden belliydi zaten
Aşkım senin ateşe karşı vücudun düşük sanırım benimki gibi benim kışın vücut ısım acayip düşer 37 üstüne de cıktı mı ateşim var demektir zaten titremeye başlarım inşallah bebiş ağrısıdır kuzum bu ay belirtin var mıydı

Herhalde ne diye atıyosun resmini çekeydin bari heh bak oda var bütün filtrelerde üstünde denerim ışığı kapatırım falan yine yok arkadaş napsam yok hee aşkım yolda görünüyorsa daha var demektir gelmesine

Ben de titriyorum şu anda zaten. 2 gün öncesine kadar 3 gün boyunca hafif hafif regl sancım oldu ama rahatsız etmeyecek şekilde. Hatta daha önce gebeliğimde yaşamıştım diye yazmıştım buraya da. 2 gündür sancı geçti, aşırı gaz başladı. Başka bişey de yok kuzum

Yaa kıyamam Evet aşkım okumuştum onu hatırladım❤❤ ayyy hadi bebiş gelsin artık şuraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…