- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #23.681
Aldırıcam birazdan eşimeCanım arkadaşımkıskanınn hıııhh
Kalbin lazım bize aşkoşum bende heyecanlanıyorum bakayy aşko keşke erken gebelik olsaydı
Tamam aşkım etiketleAldırıcam birazdan eşime
Yakınlaştırıp bakın biz görüyorsak var aşko varAyy kalpten gidicem şimdiMucizemmm16 sizin gözlerinize kurban olayım
Hahah deli yaa, keşke normal bi test koyabilseydim
Aşko alda yarın yapsanAskim bidaha yaptim test bisey cikmadi o testteki cizgi cok belliydi bozuk gibi test. Yarin erken gebelik gelecek 1 tane. Persembe sabah onu yaparim
Ahahaha yarın her türlü test bekliyoruz aşko buyur koyAnam ne göz var sizde maşallah ben bi ışıklıda gördümyarın her türlü koyuyorum testimi buraya
Görüyoring görüyoring
Varsa herkeşe benden çayTamam aşkım etiketlekuzum boğazın içinde ihlamur varsa limonlu içsen belki boğazını yumuşatır ya parol içtin mi?
Ahahaha yarın her türlü test bekliyoruz aşko buyur koy
Gözleri kızılötesi allamaGörüyoring görüyoringzaten görüyoruz biz siz bakın
Bekle Aşkım o zaman coraspin içmişsin bide parol dokunmasın mideneVarsa herkeşe benden çayaşkısı daha yeni vitamin ve coraspin içtim. O yüzden biraz bekliyim dedim. İçsem olur mu ki?
Ben gölgelilerden sonra regl ola ola artik gölgeye inanmıyorum
Var ama tahminimce 37.1 veya 37.2 biraz daha idare ederimBekle Aşkım o zaman coraspin içmişsin bide parol dokunmasın mideneAteşin var mı hala inşallah hemen düşer ya
Aşkım o ateş bebeğin ateşi olmasınVar ama tahminimce 37.1 veya 37.2 biraz daha idare ederim
Testi hemen atarak çok büyük saygısızlık yaptım arkadaşım haklısınYaw töbe estağfirullah sinirlenmiycem sinirlenmiyceeeemmaşko çok ayıp ben neler neler yapıyorum test ışık tutmak neki saatlerce incelerim suya tutarım mazallah çizgi vardır çiş üstünde kurumuştur falan içini açarım fenerle bakarım falan ama ki bütün bunlara rağmen zinhar kuruma çizgisi bile görmedim
Yok kuzum yaa titriyorum resmen. Şu anda deli gibi belim ağrıyor mesela, öyle böyle değil. O bebiştendir inşallah. Ama ateş boğazdan, dünden belliydi zatenAşkım o ateş bebeğin ateşi olmasın
Siz var deyince görmeye başladım
Aşkım senin ateşe karşı vücudun düşük sanırım benimki gibi benim kışın vücut ısım acayip düşer 37 üstüne de cıktı mı ateşim var demektir zaten titremeye başlarımYok kuzum yaa titriyorum resmen. Şu anda deli gibi belim ağrıyor mesela, öyle böyle değil. O bebiştendir inşallah. Ama ateş boğazdan, dünden belliydi zaten
Herhalde ne diye atıyosunTesti hemen atarak çok büyük saygısızlık yaptım arkadaşım haklısınRitüeli yerine getirmeliydim önce Ya kargo da bugün gelir diye düşünüyordum daha yolda görünüyor sanırım yarın sabah çişine testim yok
Ohoo umudunu kaybedersen senle işimiz var kuzusu olmaz böyleBen gölgelilerden sonra regl ola ola artik gölgeye inanmıyorum
Ben de titriyorum şu anda zaten. 2 gün öncesine kadar 3 gün boyunca hafif hafif regl sancım oldu ama rahatsız etmeyecek şekilde. Hatta daha önce gebeliğimde yaşamıştım diye yazmıştım buraya da. 2 gündür sancı geçti, aşırı gaz başladı. Başka bişey de yok kuzumAşkım senin ateşe karşı vücudun düşük sanırım benimki gibi benim kışın vücut ısım acayip düşer 37 üstüne de cıktı mı ateşim var demektir zaten titremeye başlarıminşallah bebiş ağrısıdır kuzum bu ay belirtin var mıydı
Yaa kıyamamBen de titriyorum şu anda zaten. 2 gün öncesine kadar 3 gün boyunca hafif hafif regl sancım oldu ama rahatsız etmeyecek şekilde. Hatta daha önce gebeliğimde yaşamıştım diye yazmıştım buraya da. 2 gündür sancı geçti, aşırı gaz başladı. Başka bişey de yok kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?