- 18 Temmuz 2022
- 6.503
- 11.020
- 198
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #23.701
Yok kuzum gelecek o çizgiler. Bu teknikler bir gün işe yaramalıHerhalde ne diye atıyosunresmini çekeydin bari heh bak oda var bütün filtrelerde üstünde denerim ışığı kapatırım falan yine yok arkadaş napsam yok hee aşkım yolda görünüyorsa daha var demektir gelmesine
Tamam aşko etiketleYok kuzum gelecek o çizgiler. Bu teknikler bir gün işe yaramalıYa bayılıyorum size ya ben de yarın o testin altından girip üstünden çıkacağım yarın sabah olmycak ama ben 4-5 saat su içmem akşam öyle yaparım gerekirse
Amin canımın içiYaa kıyamamEvet aşkım okumuştum onu hatırladım❤❤ ayyy hadi bebiş gelsin artık şuraya
Yardım lazımsa kırmak için gelebilirim aşkım. Aşkım onlar anlamaz ki benim kide aynı yalnız değilsin hödükler hödükAmin canımın içiyav bu adamlar niye bu kadar rahatlar yaa gıcık oluyorum. Testin çizgisi yok dedi geçti, inşallah bile demedi. Şimdi de eczaneye gönderdim. Testin ne acelesi var, önce bi iyileş diyor. Len dedim öğreneyim ki ilaç kullanayım. Doktoruma haber vereyim. Muhtemelen beni böyle bırakıp gidecek işe, çocuklarla ilgileneyim de demiyo. Kırıcam kafasını bunların yaa
Yaa baya çıkmış aşkım parolle düşer bi yarım saate aşkım yat dinlen bol bol düşmezse ılık bi duş al aşkımAteş ölçere pil aldı geldi eşim, 38.2 olmuş yaaaiçtim şimdi parolu
Onlar hasta olduğunda biz de çıkıp gidelim evden kuzum. Hepsini falakaya yatıralım çok eğlenceliYardım lazımsa kırmak için gelebilirim aşkım. Aşkım onlar anlamaz ki benim kide aynı yalnız değilsin hödükler hödüksakin ol aşkısı boşver evde olup canını sıkcağına gitsin işe bide onlarla uğraşıyoruz valla sinir oluyorum
Bu kadar titrerken gözüm kesmedi duşa girmeyi ama düşmezse yaparım tatlım sağolYaa baya çıkmış aşkım parolle düşer bi yarım saate aşkım yat dinlen bol bol düşmezse ılık bi duş al aşkım
Kız valla gidelim iyileşene kadar da gelmeyelim eve aşkoOnlar hasta olduğunda biz de çıkıp gidelim evden kuzum. Hepsini falakaya yatıralım çok eğlenceli
Ayy aşkım anlıyorum seni yazarken ben bile üşüdüm zaten bekleyelim bakalım düşer inşallahBu kadar titrerken gözüm kesmedi duşa girmeyi ama düşmezse yaparım tatlım sağol
Umut etmeden olmaz kuzum boşver her türlü çıkarıcaz o çizgileri. Işıkla filtreyle lazerle kızılötesiyle artık bi şekilde çıkacakTamam aşko etiketle
Aşkım aslında zaten silik falan olduğunda daha net oluyo da umut dünyası işte
Kuzum ya sen bi doktora mı gitsen yüksek ateş bişeyde içemiyorsun hemen kanda alırlar gebelik şüphem var daha tef olmadım ilaçta içemiyorum desenAteş ölçere pil aldı geldi eşim, 38.2 olmuş yaaaiçtim şimdi parolu
Bir enişte vakası daha. Yok kesinlikle güncelleme gelmeli bunlaraAmin canımın içiyav bu adamlar niye bu kadar rahatlar yaa gıcık oluyorum. Testin çizgisi yok dedi geçti, inşallah bile demedi. Şimdi de eczaneye gönderdim. Testin ne acelesi var, önce bi iyileş diyor. Len dedim öğreneyim ki ilaç kullanayım. Doktoruma haber vereyim. Muhtemelen beni böyle bırakıp gidecek işe, çocuklarla ilgileneyim de demiyo. Kırıcam kafasını bunların yaa
Canım ciddi misin ya hay Allah. Parol iyi gelir inşallah. Bi anda yükselmişAteş ölçere pil aldı geldi eşim, 38.2 olmuş yaaaiçtim şimdi parolu
Günaydın kuzum nasilsin?eger damla şeklinde geliyorsa değerlendirmeyin ve mutlaka doktora git vajinal muayene ol,rahim agzi yarasi falan ola bilir son 3aydir sende böyle kanamalar akintilar oluyor,hepsini yerleşme,çatlamaya bagliyoruz ama öyle olmaya bilirAşkolar benim damla damla gelmeye başlamış acaba değerlendirme yapmasam mı ya ikilemde kalmaktan boğalduuum@mucizeOldu @Demgey3 @Mavimiresl Lale95
Günaydın canısıGünaydın kuzum nasilsin?eger damla şeklinde geliyorsa değerlendirmeyin ve mutlaka doktora git vajinal muayene ol,rahim agzi yarasi falan ola bilir son 3aydir sende böyle kanamalar akintilar oluyor,hepsini yerleşme,çatlamaya bagliyoruz ama öyle olmaya bilir
Ben de aynı şeyi düşünüyordum kuzum. Şimdi geldi eşim, hemen bi test yapayım. Çıksa da çıkmasa da giderim çünkü ateş tehlikeli bebek varsaKuzum ya sen bi doktora mı gitsen yüksek ateş bişeyde içemiyorsun hemen kanda alırlar gebelik şüphem var daha tef olmadım ilaçta içemiyorum desen
İlla kükrememi bekliyorBir enişte vakası daha. Yok kesinlikle güncelleme gelmeli bunlaraBu kadar basit şeyleri bile düşünemediklerine göre beyinlerinde çok önemli meseleler bilimsel buluşlar falan var herhalde hey allahım ya beybi testi bekliyoruz heyecanla
Aşko senin test yapmana gerek yok onlar kan alır zaten şüphem var diyinceBen de aynı şeyi düşünüyordum kuzum. Şimdi geldi eşim, hemen bi test yapayım. Çıksa da çıkmasa da giderim çünkü ateş tehlikeli bebek varsa
İlla kükrememi bekliyorgöndericem kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?