Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de aynı şeyi düşünüyordum kuzum. Şimdi geldi eşim, hemen bi test yapayım. Çıksa da çıkmasa da giderim çünkü ateş tehlikeli bebek varsa

İlla kükrememi bekliyor göndericem kuzum
Aynen kuzu. Bebiş varsa sen soğuk duşa da girersin onu koruma güdüsüyle. Mutlaka git tabi idrar testine bağlı kalma

Yemin edin lan aranızda ilişkiye girerken besmele çeken var mı?
Valla bende yatağa girince ekşından önce besmele çekenlerdenim Hem ortamdaki kötü ruhani varlıklar uzaklaşsın hem de eğer ki tutarsa bebiş hayırlı olsun diye niyetle besmele çekiyorum zaten normalde de hep besmeleyle başlamaya çalışırım yaptığım her şeye

Günaydın kuzum o kaset testler regl gününde bile aşırı silik çıkarıyor 6 gün kala çıkarması imkansız bebeğim ve sende daha çok erken yapmışsın regl gelmeyecek Allah’ın izniyle öyle düşünme belki de yerleşiyor onun ağrısı

Kuzum ben ışıksız olanda da gördüm ay hadi inşallah vardır yaaaa

Günaydın kuzucum evet çok erken yaptım herkes yapıyor diye ben de bi tane yapayım dedim bugün ama sürpriz olmadı Sen nasıl oldun yormuyorsun kendini dimi ilaçların da iyi geliyordur artık

Ne demek bebeğim biz burda kocaman bir aileyiz birimiz eksilse hemen yokluğunu hissederiz Sende iyi ki varsın kuzum Evet önümüzdeki maçlara bakacağız inşallah çok bekletmeyecekler çok teşekkür ederim bitanem evet çok arttı hastalıklar havadan kaynaklı hepimiz dikkat edelim inşallah iyiyim kuzum kendime geldim çok şükür

güzel haberlerl verirsim inşallah kuzum ne kadar var bata testler gelmeye başladı :)
Yarın 5 kalmış olacak kuzu daha var aslında baya ama yapıcam yine de çarşamba ve perşembe günleri Cuma dahiliye randevum var beta da baktırırım o gün tam öğreniriz 3 kala

Günaydın kuzucum evet çok erken yaptım herkes yapıyor diye ben de bi tane yapayım dedim bugün ama sürpriz olmadı Sen nasıl oldun yormuyorsun kendini dimi ilaçların da iyi geliyordur artık
Yok yok kuzum günün gelmeden yapma boşver biz burda onu öğrendik yok aşkım hiç yormuyorum daha iyiyim çok şükür ilaçlarımı içiyorum sürekli yatıyorum dinleniyorum bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…