- 18 Temmuz 2022
- 6.503
- 11.020
- 198
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #23.721
Aynen kuzu. Bebiş varsa sen soğuk duşa da girersin onu koruma güdüsüyle. Mutlaka git tabi idrar testine bağlı kalmaBen de aynı şeyi düşünüyordum kuzum. Şimdi geldi eşim, hemen bi test yapayım. Çıksa da çıkmasa da giderim çünkü ateş tehlikeli bebek varsa
İlla kükrememi bekliyorgöndericem kuzum
Kuzu bembeyaz testin nesini etiketliğim bildiğin dımdızlak tek çizgipartalina_ kuşum testin haniiiğğ ya kızlar test yapıyoçunuç etiketleyin de görelim aramak zorunda kalıyoruz
Ayyy neler oluyor orada.. kan testi yarına çıkmaz inşallah di mi hemen çıksın çatlamayalım ortadan grup olarakSaçma sapan testler varmış almamış, hastaneye gidicez direkt kan verelim ona göre de birşeyler yapsınlar artık
aaa bunu ben değilde eşim yatıı ilk denememizdeYemin edin lan aranızda ilişkiye girerken besmele çeken var mı?
Günaydın aşkımAy Aşko sokma şunu aklımıza hepimiz tekte tutturcaz diye seneleri kovalarız burda
Valla bende yatağa girince ekşından önce besmele çekenlerdenimYemin edin lan aranızda ilişkiye girerken besmele çeken var mı?
Oy kuzum benim kıyamam sanaHaklısın kuzum çokta güzel yazmışsın ağladım okurken❤ çok kırgınım boşver aşkım
Acilde verirse bi saate çıkıyor kuzuAyyy neler oluyor orada.. kan testi yarına çıkmaz inşallah di mi hemen çıksın çatlamayalım ortadan grup olarak
Onların gözü bi başka göz aşko ben korktum vallaKuzu bembeyaz testin nesini etiketliğim bildiğin dımdızlak tek çizgi
İnşallah bebeğim inşallahOlucak Allah’ımın izniyle sadece hepsi olmak için küçük vakitlerini bekliyor okadar kuzum
Günaydın kuzumm çok erken yapmışsınnn aşko bunu kabul etmiyoruz ve umudumuzu kaybetmiyoruz okeyyyGünaydın bebeklerimtestin sonucunu bildiriyorum. Dı dın dı dın... Tabii ki de negatif partalina_ @Mavimiresl sizi bekliyorum
Günaydın kuzumGünaydın bebekimben de bata 6 kala bildiriyorum. Dayanamadım ve bi tane harcadım. Tabiki negatif Normal testti ama yine de bi çizgi çıkardı diye düşünüyorum Dün akşamdan beri de rahimde hunharca bir yıkım var sanıyorum Nasıl bi ağrı ve ağlama hissi. Gümbür gümbür reglin ayak sesleri
Kuzum o zaman bu testi kabul etmiyoruz bence yarın sabah ilk idrarla tekrarla inşallah vardırpartalina_ ve diger kizlar. İlk idrarla yapilmis bi test degil bide bozuk gibiydi bu test zor cikti cizgisi bide gri ikinci cizgi çıkardı alttan fotoda pek belli degil ama ben goruyorum
Kuzum ben ışıksız olanda da gördümKızlar ben baktıkça gözüm çizgi uyduruyor, eşime de gösterdim evet aşkım bembeyaz uyduruyosun dedi. Hep ışıkla da bakarım atmadan. Bi de ışık tutayım dedim. Bakın nasıl görünüyorelim ayağım titredi yine. Eşim de kendi çizgisidirr diyor ama daha önce ışık tuttuğumda hiçbişey görünmezdi
Günaydın kuzucum evet çok erken yaptımGünaydın kuzumo kaset testler regl gününde bile aşırı silik çıkarıyor 6 gün kala çıkarması imkansız bebeğim ve sende daha çok erken yapmışsın regl gelmeyecek Allah’ın izniyle öyle düşünme belki de yerleşiyor onun ağrısı
güzel haberlerl verirsim inşallah kuzum ne kadar var bata testler gelmeye başladı :)Kızlar kargo baktığımda sabah yolda görünüyordu. Ama şimdi getirdiler yarın atıcam testimi bembeyaz da çıksa sözMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_
Ne demek bebeğim biz burda kocaman bir aileyiz birimiz eksilse hemen yokluğunu hissederizCanımsın desteğin için gerçekten çok teşekkür ederim o kadar iyi geldi ki senin ve burada olan tüm arkadaşların desteği çok çok iyi geldi hepiniz iyi ki varsınız artık önümüzdeki maçlara bakıcazya çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin daha da iyi olursun toparlanırsın inşallah havalar da soğudu mevsim de değişti hastalıklar arttı çok dikkat et kendine şimdi daha iyisindir umarım
Yarın 5 kalmış olacak kuzu daha var aslında baya ama yapıcam yine de çarşamba ve perşembe günlerigüzel haberlerl verirsim inşallah kuzum ne kadar var bata testler gelmeye başladı :)
Kuzummm noldu yaaa niye bu kadar çıktı ateşinnnAteş ölçere pil aldı geldi eşim, 38.2 olmuş yaaaiçtim şimdi parolu
Yok yok kuzum günün gelmeden yapma boşver biz burda onu öğrendikGünaydın kuzucum evet çok erken yaptımherkes yapıyor diye ben de bi tane yapayım dedim bugün ama sürpriz olmadı Sen nasıl oldun yormuyorsun kendini dimi ilaçların da iyi geliyordur artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?