- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #23.741
hadi inaşllah peşinizden geliyoruz :)Yarın 5 kalmış olacak kuzu daha var aslında baya ama yapıcam yine de çarşamba ve perşembe günleriCuma dahiliye randevum var beta da baktırırım o gün tam öğreniriz 3 kala
Süprayz yapmış sana aşkoKızlar kargo baktığımda sabah yolda görünüyordu. Ama şimdi getirdiler yarın atıcam testimi bembeyaz da çıksa sözMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_
Günaydın bebeğimOy kuzum benim kıyamam sanaAğlama sen Kırgınlığın biraz geçince tekrar düşün olur mu bebeğim Günaydın kuzucum
Yaa dur bakalım aşkısı bekleyelimKuzu bembeyaz testin nesini etiketliğim bildiğin dımdızlak tek çizgi
Kendi isteğiyle çıkmazsa zorunanUmut etmeden olmaz kuzum boşver her türlü çıkarıcaz o çizgileri. Işıkla filtreyle lazerle kızılötesiyle artık bi şekilde çıkacak
Aşkısı şu anda serum takıldı bekliyorum. Doktor gebeliğe bakalım dedi ama 300 TL mişAyyy neler oluyor orada.. kan testi yarına çıkmaz inşallah di mi hemen çıksın çatlamayalım ortadan grup olarak
Ayyy keşke yaaa sabırsızlanıyorumKuzum ben ışıksız olanda da gördümay hadi inşallah vardır yaaaa
Erken gebelik yarin gelir kuzum sivi alimina dikkat ederek aksam yaparim yarin günde olcam kv dede gün varKuzum o zaman bu testi kabul etmiyoruz bence yarın sabah ilk idrarla tekrarla inşallah vardır
Boğaz enfeksiyonu galiba tatlım. Ateşim yüksekti gün boyu. Serum taktılar şimdi. Eve dönüp dinlenicem işte
Biz arkadaşımın bebişinin kesesini görmeye geldikKızlar kargo baktığımda sabah yolda görünüyordu. Ama şimdi getirdiler yarın atıcam testimi bembeyaz da çıksa sözMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_
Ozaman yarın bize güzel günler diyelim aşko olumlu olKızlar kargo baktığımda sabah yolda görünüyordu. Ama şimdi getirdiler yarın atıcam testimi bembeyaz da çıksa sözMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_
Geçmiş olsun canim,Allah şifa versinBoğaz enfeksiyonu galiba tatlım. Ateşim yüksekti gün boyu. Serum taktılar şimdi. Eve dönüp dinlenicem işte
Harikasın kuzuYok yok kuzum günün gelmeden yapma boşver biz burda onu öğrendikyok aşkım hiç yormuyorum daha iyiyim çok şükür ilaçlarımı içiyorum sürekli yatıyorum dinleniyorum bebeğim
Pozitif olursam ona göre gel peşimden yoksa başkasının peşine takıl kuzumhadi inaşllah peşinizden geliyoruz :)
İyiyim bebeğim çok şükürGünaydın bebeğimnasıl oldun iyi misin biraz daha ?
Testin üstünde hızlı yazıyodu demekki bu anlama geliyomuşSüprayz yapmış sana aşkobekliyoring
Valla bizde sabırsızlanıyoruzzzzAşkısı şu anda serum takıldı bekliyorum. Doktor gebeliğe bakalım dedi ama 300 TL mişbaktıramadım. Ama serumdaki ilaçlar zarar vermezmiş. Dönerken test alıcam yine mecbur
Ayyy keşke yaaa sabırsızlanıyorumsen nasıl oldun kuzum?
Yaaaa tühErken gebelik yarin gelir kuzum sivi alimina dikkat ederek aksam yaparim yarin günde olcam kv dede gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?