Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi ya aşkım yok mu oralarda bi devlet hastanesine gideydin Neyse sen nasıl oldun serum rahatlattı mı biraz ter artırır şimdi

Selam kızlar nasilsiniz napiyosunuz?
Eşim evde bugün, o yüzden pek giremedim
oğlanı yüzme dersine götürdüm rahat giriyorum şimdi
Test yapanlar erkenden test batağina düştünüz yineazacuk sabır ya
Yok bebeğmmm tutamazsın bizi cuma da kan vericem oysaki ama yine de duramıyorum çok pis bağımlıyım

Evet valla kuzum öyle yapıyorum kafam rahat regl bekliyorum ay inşallah yaaa hepimizin ki gelsinnnn
Kafa rahat regl beklemek nası oluyodu yaa valla unuttum ah koca mazi gözümde canlandı şu an neyse o da iyi gelecek sana. Belki vücudun sana bi güzellik yaptı dinlendiriyor bu ay seni

Eklentiler

• 33CE4CE4-3AE8-4423-BDD2-736F7AE33424.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 35
Kafa rahat regl beklemek nası oluyodu yaa valla unuttum ah koca mazi gözümde canlandı şu an neyse o da iyi gelecek sana. Belki vücudun sana bi güzellik yaptı dinlendiriyor bu ay seni
Ay bende unutmuşum kızzz bi değişik geldi aynen aynen çok iyi geldi son ay kafama çok takmıştım biraz moral olarak kötüydüm bakalım bu bana detox olacak sen ne yapıyorsun kuzummmm nasılsın

Mucizemmm16 annabelica yaaaa evet çok şükür keseyi gördük tam 4 haftalık yeri iyi her hangi bir sorun yok çok şükür
Kızzzz minicikkkkk nasıl görüyorsa onu doktor maşallah maşallah rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğim yaaaa böyle fotoğraflar ben senden de bekliyorum çok duygulanırımmmmm

Azdı aşko ya azar azar 5 6 gün sürdü bitti. Nasip bakalım inşallah böbrek kumu taşı falan değildir. Babam çok çekti taştan gerçekten çok acı verici olduğunu biliyorum. İnşallah üşütmüşümdür
Yarın gidicem kuzum doktora bugün çok ağrım vardı ilaç bile içmedim tahlil yaparlar diye
Aşkom naptın gittin mi?
Yok aşko sen devam et düşünme folikül molekül kimyager çıkacaz yakında nasip neyse o daha güzel bir yumurta gelişiyordur gelecek devamkeee
kimyager iyiydi ya çok güldüm
Hayırlısı inşallah
Kızlar ben bi delilik yaptım iş çağrımerkezi işine başvuru yapmıştım az önce aradılar yarın mülakat daveti yaptılar. Ama ben online mülakat ile ilgili sıfır bilgim ve tecrübesizliğim ile şimdiden taşikardi geçirmeye başladım. Gerilimin aşkolarım bana tavsiye versenize bilgili olanlarınız varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…