- 18 Temmuz 2022
- 6.428
- 10.855
- 198
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #23.761
Hadi ya aşkım yok mu oralarda bi devlet hastanesine gideydinAşkısı şu anda serum takıldı bekliyorum. Doktor gebeliğe bakalım dedi ama 300 TL mişbaktıramadım. Ama serumdaki ilaçlar zarar vermezmiş. Dönerken test alıcam yine mecbur
Ayyy keşke yaaa sabırsızlanıyorumsen nasıl oldun kuzum?
Yaaaa maşallah ne ara büyüdü yaaaa zaman çok hızlıııı
Evet valla kuzum öyle yapıyorum kafam rahat regl bekliyorumHarikasın kuzubebiş bebiş uyu dinlen bu seferlik. Önümüzdeki aya da senin bebişin gelsin
Yok kuzu bakma kötü şeylere aklına getirme kaza bela Allah korusunSabah aradiginda hafta sonu kapadokyaya gidiyoruz eşimle. Dedigim arkadasimin bana az önce attığı görüntü
Yok bebeğmmm tutamazsın biziSelam kızlar nasilsiniz napiyosunuz?
Eşim evde bugün, o yüzden pek giremedim
oğlanı yüzme dersine götürdüm rahat giriyorum şimdi
Test yapanlar erkenden test batağina düştünüz yineazacuk sabır ya
hahahaha tamamdır ozaman gözler testerde gerçi ben henüz göremiyorum silikleri yaaPozitif olursam ona göre gel peşimden yoksa başkasının peşine takıl kuzum
Kafa rahat regl beklemek nası oluyodu yaa valla unuttumEvet valla kuzum öyle yapıyorum kafam rahat regl bekliyorumay inşallah yaaa hepimizin ki gelsinnnn
İnsallah kuzummYaaaa tühtamam canım inşallah güzel haberler verirsin bize
2-3 gun once de ben oyleydim biliyomusun cabuk toparladm ama cok şükür dikkat et kendineBoğaz enfeksiyonu galiba tatlım. Ateşim yüksekti gün boyu. Serum taktılar şimdi. Eve dönüp dinlenicem işte
Yaaaa maşallah ne ara büyüdü yaaaa zaman çok hızlııııDarısı bizlere inşallah
Ben de test okuma tekniklerini yeni öğreniyorum üstatlardan sağolsunlarhahahaha tamamdır ozaman gözler testerde gerçi ben henüz göremiyorum silikleri yaa
Kendininkini de paylaşmak nasip olsun kuzum harika bi noktacıkMucizemmm16 annabelica yaaaa evet çok şükür keseyi gördük tam 4 haftalık yeri iyi her hangi bir sorun yok çok şükür
İnşallah kuzum inşallahKendininkini de paylaşmak nasip olsun kuzum harika bi noktacıkHepimizin olacak inşallah
Siz görmek için bakmıyordunuz bakmak için bakıyordunuzBen de test okuma tekniklerini yeni öğreniyorum üstatlardan sağolsunlarMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 R Random3
Ay bende unutmuşum kızzz bi değişik geldiKafa rahat regl beklemek nası oluyodu yaa valla unuttumah koca mazi gözümde canlandı şu an neyse o da iyi gelecek sana. Belki vücudun sana bi güzellik yaptı dinlendiriyor bu ay seni
Kızzzz minicikkkkk nasıl görüyorsa onu doktorMucizemmm16 annabelica yaaaa evet çok şükür keseyi gördük tam 4 haftalık yeri iyi her hangi bir sorun yok çok şükür
Ahahahh ilk başlarda toyken bende göremiyordum aşkoBen de test okuma tekniklerini yeni öğreniyorum üstatlardan sağolsunlarMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 R Random3
Maşallah kuzum sağlıkla kucağına alsın inşallah yerim onun yerini minnak şeyMucizemmm16 annabelica yaaaa evet çok şükür keseyi gördük tam 4 haftalık yeri iyi her hangi bir sorun yok çok şükür
Azdı aşko ya azar azar 5 6 gün sürdü bitti. Nasip bakalım inşallah böbrek kumu taşı falan değildir. Babam çok çekti taştan gerçekten çok acı verici olduğunu biliyorum. İnşallah üşütmüşümdürMüsait değilim hazırlamasın aşko söyleyin
Kuzum regli olduğunda kanaman nasıldı ?
Çok geçmiş olsun kuzum bende üşüyünce ağrır böbreklerim kum dökmüşlüğümde var ay ağrısı kötü ya
Aşkom naptın gittin mi?Yarın gidicem kuzum doktora bugün çok ağrım vardı ilaç bile içmedim tahlil yaparlar diye
Yok aşko sen devam et düşünme folikül molekül kimyager çıkacaz yakındanasip neyse o daha güzel bir yumurta gelişiyordur gelecek devamkeee
Kızzzz neler görüyorum benim niye haberim yokMucizemmm16 annabelica yaaaa evet çok şükür keseyi gördük tam 4 haftalık yeri iyi her hangi bir sorun yok çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?