Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah aşkım haber et duruma göre inşallah iyisindir ❤❤
Gittim bebeğim hormon baktı hem tiroid hem diğerlerine bide acilden beta istemiş onu neden istemiş anlamadım karından ultrasonla baktı minimal serbest sıvı yazalım dedi asistana ne demekki anlamadım canım kızlar ses verer misiniz sizde
_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 R raainbow Lale95 M Mavimiresl bitliKedi R Random3 diğer kızlarım ayy kafam durdu artık ya

Aşko çok ciddi bişey olduğunu düşünmüyorum kuzum bilgim yok bu konuda ama hcg her türkü istetiyorlar hormonlar Sonucu çıktımı aşko ne dedi

Geçmiş olsun canim,Allah şifa versin
Serum bitdi mi?ne zaman çıkarsın?

Valla bizde sabırsızlanıyoruzzzz İyiyim kuzum çok şükür sen ne yaptın asıl yaaa hasta mı oldunnn inşallah serumla birlikte atlatırsın hastalığı Çok dikkat et bebeğim

Hadi ya aşkım yok mu oralarda bi devlet hastanesine gideydin Neyse sen nasıl oldun serum rahatlattı mı biraz ter artırır şimdi

2-3 gun once de ben oyleydim biliyomusun cabuk toparladm ama cok şükür dikkat et kendine

Ben de test okuma tekniklerini yeni öğreniyorum üstatlardan sağolsunlar Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 R Random3

Canım kızlar mis gibi bir negatifle geldim yine deli gibi terliyorum 3 kez t-shirt değiştirdim. Daha iyiyim ama şimdi. Negatifin de huzuruyla yattım dinleniyorum partalina_

Eklentiler

• IMG20221018152658.webp
    95,4 KB · Görüntüleme: 49
Minimal sıvı iyi bir şey diye düşünüyorum. Sonuçlar da güzel çıksın inşallah
İnşallah öyledir aşkım netten baktım ama tam olarak sıvının nerde olduğu raporda yazmadığı için bilemiyorum ama netten baktığıma göre ya enfeksiyon diyo yada yumurta çatlamışsa olur diyo

İnşallah öyledir aşkım netten baktım ama tam olarak sıvının nerde olduğu raporda yazmadığı için bilemiyorum ama netten baktığıma göre ya enfeksiyon diyo yada yumurta çatlamışsa olur diyo
Ama sıvı fazlaysa dediğin gibi olur. Sende sıvı azmış anladığım kadarıyla

Ay bende unutmuşum kızzz bi değişik geldi aynen aynen çok iyi geldi son ay kafama çok takmıştım biraz moral olarak kötüydüm bakalım bu bana detox olacak sen ne yapıyorsun kuzummmm nasılsın
Ben aynı nasıl bıraktıysan öyleyim canımın içi Gayet iyiyim çok şükür sağlığım iyi moralim iyi İş güç arasında test mest sokuşturup şafak sayıyorum adete napayım her ay aynı rutin

Aşkom önce bi sakinleş kafanda teoriler kurma belki güzel bişey gördü de seni ümitlendirmek istemedi hemen söylemedi o yüzden beta istemiş olabilir diye aklıma geldi

Ahahahh ilk başlarda toyken bende göremiyordum aşko ama artık Prof olduk biz test örneklerine bak çocuuummm öğrenirsin hemen evladımmm
Tamam hocam örnekler üzerinde çalışacağım ovülasyon testinde özel ders almıştım senden şimdi ikinci ders gebelik testleri

Aşkom önce bi sakinleş kafanda teoriler kurma belki güzel bişey gördü de seni ümitlendirmek istemedi hemen söylemedi o yüzden beta istemiş olabilir diye aklıma geldi
Aşkoşum belki erken adet olduğum için istedi her ihtimale karşı ama darlandım ya ne biliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…