- 17 Nisan 2021
- 4.408
- 4.213
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #23.781
Kızzzz neler görüyorum benim niye haberim yok
İnşallah aşkım haber et duruma göre inşallah iyisindirAzdı aşko ya azar azar 5 6 gün sürdü bitti. Nasip bakalım inşallah böbrek kumu taşı falan değildir. Babam çok çekti taştan gerçekten çok acı verici olduğunu biliyorum. İnşallah üşütmüşümdür
Aşkom naptın gittin mi?
kimyager iyiydi ya çok güldüm
Hayırlısı inşallah
Kızlar ben bi delilik yaptım iş çağrımerkezi işine başvuru yapmıştım az önce aradılar yarın mülakat daveti yaptılar. Ama ben online mülakat ile ilgili sıfır bilgim ve tecrübesizliğim ile şimdiden taşikardi geçirmeye başladım. Gerilimin aşkolarım bana tavsiye versenize bilgili olanlarınız varsa
Aşko çok ciddi bişey olduğunu düşünmüyorum kuzum bilgim yok bu konuda ama hcg her türkü istetiyorlar hormonlar Sonucu çıktımı aşko ne dediİnşallah aşkım haber et duruma göre inşallah iyisindir❤❤
Gittim bebeğim hormon baktı hem tiroid hem diğerlerine bide acilden beta istemiş onu neden istemiş anlamadımkarından ultrasonla baktı minimal serbest sıvı yazalım dedi asistana ne demekki anlamadım canım kızlar ses verer misiniz sizde
_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 R raainbow Lale95 M Mavimiresl bitliKedi R Random3 diğer kızlarım ayy kafam durdu artık ya
Geçmiş olsun canim,Allah şifa versin
Serum bitdi mi?ne zaman çıkarsın?
Valla bizde sabırsızlanıyoruzzzzİyiyim kuzum çok şükür sen ne yaptın asıl yaaa hasta mı oldunnn inşallah serumla birlikte atlatırsın hastalığı Çok dikkat et bebeğim
Hadi ya aşkım yok mu oralarda bi devlet hastanesine gideydinNeyse sen nasıl oldun serum rahatlattı mı biraz ter artırır şimdi
2-3 gun once de ben oyleydim biliyomusun cabuk toparladm ama cok şükür dikkat et kendine
Ben de test okuma tekniklerini yeni öğreniyorum üstatlardan sağolsunlarMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 R Random3
Canım kızlar mis gibi bir negatifle geldim yineİnşallah aşkım haber et duruma göre inşallah iyisindir❤❤
Gittim bebeğim hormon baktı hem tiroid hem diğerlerine bide acilden beta istemiş onu neden istemiş anlamadımkarından ultrasonla baktı minimal serbest sıvı yazalım dedi asistana ne demekki anlamadım canım kızlar ses verer misiniz sizde
_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 R raainbow Lale95 M Mavimiresl bitliKedi R Random3 diğer kızlarım ayy kafam durdu artık ya
Ahahaha sağol kuzum benimki olamaz yani aşko yumurtlama yeni bitti kuzum ya hani_Umutlu_Pozitif_
Off arkadaşının bebişiymiş çok sevinmiştim yaaa
Neyse Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin arkadaşına
Aşkım daha önceki doktor istememiştiAşko çok ciddi bişey olduğunu düşünmüyorum kuzum bilgim yok bu konuda ama hcg her türkü istetiyorlar hormonlar Sonucu çıktımı aşko ne dedi
Negatif olduğuna emin miyizCanım kızlar mis gibi bir negatifle geldim yinedeli gibi terliyorum 3 kez t-shirt değiştirdim. Daha iyiyim ama şimdi. Negatifin de huzuruyla yattım dinleniyorum partalina_
Minimal sıvı iyi bir şey diye düşünüyorum. Sonuçlar da güzel çıksın inşallahAşkım daha önceki doktor istememişti
Sonuçlar yarına çıkar dediler çıkınca gelirsin dedi aşko
Canım kızlar mis gibi bir negatifle geldim yinedeli gibi terliyorum 3 kez t-shirt değiştirdim. Daha iyiyim ama şimdi. Negatifin de huzuruyla yattım dinleniyorum partalina_
Valla test kabak gibi negatif diyor. Erken gebelik testi aldım, miratechNegatif olduğuna emin miyiz
İnşallah öyledir aşkım netten baktım ama tam olarak sıvının nerde olduğu raporda yazmadığı için bilemiyorum ama netten baktığıma göre ya enfeksiyon diyo yada yumurta çatlamışsa olur diyoMinimal sıvı iyi bir şey diye düşünüyorum. Sonuçlar da güzel çıksın inşallah
Ama sıvı fazlaysa dediğin gibi olur. Sende sıvı azmış anladığım kadarıylaİnşallah öyledir aşkım netten baktım ama tam olarak sıvının nerde olduğu raporda yazmadığı için bilemiyorum ama netten baktığıma göre ya enfeksiyon diyo yada yumurta çatlamışsa olur diyo
Ben aynı nasıl bıraktıysan öyleyim canımın içiAy bende unutmuşum kızzz bi değişik geldiaynen aynen çok iyi geldi son ay kafama çok takmıştım biraz moral olarak kötüydüm bakalım bu bana detox olacak sen ne yapıyorsun kuzummmm nasılsın
Aşkom önce bi sakinleş kafanda teoriler kurma belki güzel bişey gördü de seni ümitlendirmek istemedi hemen söylemedi o yüzden beta istemiş olabilir diye aklıma geldiİnşallah aşkım haber et duruma göre inşallah iyisindir❤❤
İyi bak bakalım ben çizgi görüyorum vallaValla test kabak gibi negatif diyor. Erken gebelik testi aldım, miratech
Tamam hocam örnekler üzerinde çalışacağımAhahahh ilk başlarda toyken bende göremiyordum aşkoama artık Prof olduk biz test örneklerine bak çocuuummm öğrenirsin hemen evladımmm
Aşkoşum belki erken adet olduğum için istedi her ihtimale karşı ama darlandım ya ne biliyimAşkom önce bi sakinleş kafanda teoriler kurma belki güzel bişey gördü de seni ümitlendirmek istemedi hemen söylemedi o yüzden beta istemiş olabilir diye aklıma geldi
Bu ay o ay olur inşallah hepimiz için aşkomAhahaha sağol kuzum benimki olamaz yani aşko yumurtlama yeni bitti kuzum ya hani
Aşko valla bu sefer ışık tutunca bile yok o kadar temiz.İyi bak bakalım ben çizgi görüyorum valla
Minimal serbest sıvı yazıyo aşkım işteAma sıvı fazlaysa dediğin gibi olur. Sende sıvı azmış anladığım kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?