Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay kuzum kötü birşey yoktur bence iyi düşünelim sonuçlar ne zaman çıkacakmış kuzucum

Aşkoşum belki erken adet olduğum için istedi her ihtimale karşı ama darlandım ya ne biliyim
Aşkım adet zamanın gelmediği için belki yerleşme kanaması diye düşündü. Darlanma sakin ol. Ya bide ben de troid ilacı kullanıyorum ya benim de akıntılarımda ara ara kahverengi lekeler görüyorum. Acaba sende troid ilacından dolayı mı erken regl oldun ki. Seninkinin mg yüksekti yanlış hatırlamıyorsam

75 mg aşkım olabilir aşkım ama yerleşme imkanı yok musluk gibi mübarek yılmadan hala geliyo bilmem ki aşkım ilaçtan midir acaba sanmıyorum ondan olduğunu ben bide geçen ayda kısa oldum 3 gün sürdü belki ondan erken geldi dayanamadı daha fazla içerde demekki

Minimal serbest sıvı ne ola ki deyü googlea sordumHer kadında olabilirmiş minimalse korkmaya gerek yokmuş. Ama enfeksiyondan da olabilirmiş o bakımdan ötürü ki doktor diğer kan değerlerine bakıp antibiyotik de verebilir. O yüzden hcg istemiştir. Bebiş varsa antibiyotik vermez. Ya bi sürpriz olsa ne güzel olurdu

Çok sevindim kuzum iyi olduğuna hep iyi ol inşallah olacak olacak inşallah en yakın zamanda güzel haberler alacağız bebeğim
Tamam hocam örnekler üzerinde çalışacağım ovülasyon testinde özel ders almıştım senden şimdi ikinci ders gebelik testleri
Ahahah çalış evladım çalış ahahah Estağfirullah aşko olur mu ben de bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum

Ay kuzum kötü birşey yoktur bence iyi düşünelim sonuçlar ne zaman çıkacakmış kuzucum
Beta bi saate falan çıkar aşko diğerleri içinde yarın cıkıcak dediler çıktığında gelirsin dedi ama yarın nasıl giderim bilemiyorum kaba salak evde yok yarın çalışıyo

Evet aşkım bende baktım ama enfeksiyondan bıktım ben eğer oysa ya ☹☹ keşke olsa bebeğim ama imkanı yok malesef☹

Eklentiler

• Screenshot_20221018-155312_e-Nabz.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 40
Beta bi saate falan çıkar aşko diğerleri içinde yarın cıkıcak dediler çıktığında gelirsin dedi ama yarın nasıl giderim bilemiyorum kaba salak evde yok yarın çalışıyo
Aşkım e nabızdan bakarız biz ya gidemezsen de burda bir sürü tecrübeli arkadaşlarımız var Ay deme öyle aşko ya barışın artıkkkk

Kaba sakal yazmaya çalışırken bilinçaltından gelen kaba salak çok manidar uzak mı kuzum hastane bi boşluk bulursun aslında. Hatun bu hormon testleri açken olmuyor mu. Sabah saatlerine randevu bulucam diye uğraşıyorum ben de
Evet aşkım bende baktım ama enfeksiyondan bıktım ben eğer oysa ya ☹☹ keşke olsa bebeğim ama imkanı yok malesef☹
Tabiki enfeksiyon olmasın kuzum zaten minimalmiş dur bakalım belki kendi akışına bıraktığında geçen türden bişeydir. Baksana hep oluyormuş yumurtlama öncesi sonrası falan. Biz burada kafamızdan yorum yapıyoruz Şu betayı niye acil olarak istedi ki o da bana anlamlı geldi

Sakal yazdığıma yemin edebilirim ama kanıtlayamam klavyenin oyunları bunlar aşko inanma
Aşkım yarı açtım zaten evet erken ve aç oluyo ama doktor bişey demedi valla bende ses etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…