- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #23.801
Hâlâ inanmıyorumAşko valla bu sefer ışık tutunca bile yok o kadar temiz.
Ay kuzum kötü birşey yoktur bence iyi düşünelimİnşallah aşkım haber et duruma göre inşallah iyisindir❤❤
Gittim bebeğim hormon baktı hem tiroid hem diğerlerine bide acilden beta istemiş onu neden istemiş anlamadımkarından ultrasonla baktı minimal serbest sıvı yazalım dedi asistana ne demekki anlamadım canım kızlar ses verer misiniz sizde
_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 @raainbow Lale95 M Mavimiresl bitliKedi R Random3 diğer kızlarım ayy kafam durdu artık ya
Aşkım adet zamanın gelmediği için belki yerleşme kanaması diye düşündü. Darlanma sakin ol. Ya bide ben de troid ilacı kullanıyorum ya benim de akıntılarımda ara ara kahverengi lekeler görüyorum. Acaba sende troid ilacından dolayı mı erken regl oldun ki. Seninkinin mg yüksekti yanlış hatırlamıyorsamAşkoşum belki erken adet olduğum için istedi her ihtimale karşı ama darlandım ya ne biliyim
Ay ben yine niye görüyorum yaaaa benim gözlerde mi sorun var acaba kızlar siz gördünüz müCanım kızlar mis gibi bir negatifle geldim yinedeli gibi terliyorum 3 kez t-shirt değiştirdim. Daha iyiyim ama şimdi. Negatifin de huzuruyla yattım dinleniyorum @partalina_
75 mg aşkım olabilir aşkım ama yerleşme imkanı yok musluk gibi mübarek yılmadan hala geliyoAşkım adet zamanın gelmediği için belki yerleşme kanaması diye düşündü. Darlanma sakin ol. Ya bide ben de troid ilacı kullanıyorum ya benim de akıntılarımda ara ara kahverengi lekeler görüyorum. Acaba sende troid ilacından dolayı mı erken regl oldun ki. Seninkinin mg yüksekti yanlış hatırlamıyorsam
Ben düpedüz görüyorum aşkoAy ben yine niye görüyorum yaaaa benim gözlerde mi sorun var acaba kızlar siz gördünüz mü_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16
Minimal serbest sıvı ne ola ki deyü googlea sordumİnşallah aşkım haber et duruma göre inşallah iyisindir❤❤
Gittim bebeğim hormon baktı hem tiroid hem diğerlerine bide acilden beta istemiş onu neden istemiş anlamadımkarından ultrasonla baktı minimal serbest sıvı yazalım dedi asistana ne demekki anlamadım canım kızlar ses verer misiniz sizde
_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 @raainbow Lale95 M Mavimiresl bitliKedi R Random3 diğer kızlarım ayy kafam durdu artık ya
Çok sevindim kuzum iyi olduğuna hep iyi ol inşallahBen aynı nasıl bıraktıysan öyleyim canımın içiGayet iyiyim çok şükür sağlığım iyi moralim iyi İş güç arasında test mest sokuşturup şafak sayıyorum adete napayım her ay aynı rutin
Ahahah çalış evladım çalışTamam hocam örnekler üzerinde çalışacağımovülasyon testinde özel ders almıştım senden şimdi ikinci ders gebelik testleri
Beta bi saate falan çıkar aşko diğerleri içinde yarın cıkıcak dediler çıktığında gelirsin dedi ama yarın nasıl giderim bilemiyorum kaba salak evde yok yarın çalışıyoAy kuzum kötü birşey yoktur bence iyi düşünelimsonuçlar ne zaman çıkacakmış kuzucum
E sen buna Işık falan tutmamışsın iyice bi bakaydın içine dışınaCanım kızlar mis gibi bir negatifle geldim yinedeli gibi terliyorum 3 kez t-shirt değiştirdim. Daha iyiyim ama şimdi. Negatifin de huzuruyla yattım dinleniyorum @partalina_
Evet aşkım bende baktım ama enfeksiyondan bıktım ben eğer oysa ya ☹☹ keşke olsa bebeğim ama imkanı yok malesef☹Minimal serbest sıvı ne ola ki deyü googlea sordumHer kadında olabilirmiş minimalse korkmaya gerek yokmuş. Ama enfeksiyondan da olabilirmiş o bakımdan ötürü ki doktor diğer kan değerlerine bakıp antibiyotik de verebilir. O yüzden hcg istemiştir. Bebiş varsa antibiyotik vermez. Ya bi sürpriz olsa ne güzel olurdu
Bende inanılmaz net görüyorum ya
Bende bendeBende inanılmaz net görüyorum yakendimden şüphe ediyorum artık
M MavimireslBende bende
Beta çıkmış aşkolar tabiki gebe değilim <0.100 na böyle sonuc
R Random3annabelica _Umutlu_Pozitif_ Veziir miraclebeyb Lale95 Demgey3
Aşkım e nabızdan bakarız biz ya gidemezsen de burda bir sürü tecrübeli arkadaşlarımız varBeta bi saate falan çıkar aşko diğerleri içinde yarın cıkıcak dediler çıktığında gelirsin dedi ama yarın nasıl giderim bilemiyorum kaba salak evde yok yarın çalışıyo
Kaba sakal yazmaya çalışırken bilinçaltından gelen kaba salak çok manidarBeta bi saate falan çıkar aşko diğerleri içinde yarın cıkıcak dediler çıktığında gelirsin dedi ama yarın nasıl giderim bilemiyorum kaba salak evde yok yarın çalışıyo
Tabiki enfeksiyon olmasın kuzum zaten minimalmiş dur bakalım belki kendi akışına bıraktığında geçen türden bişeydir. Baksana hep oluyormuş yumurtlama öncesi sonrası falan. Biz burada kafamızdan yorum yapıyoruzEvet aşkım bende baktım ama enfeksiyondan bıktım ben eğer oysa ya ☹☹ keşke olsa bebeğim ama imkanı yok malesef☹
PüüüüüBende bende
Çok çabuk geldi yorum yazıyordum ben dahaBende bende
Sakal yazdığıma yemin edebilirim ama kanıtlayamamKaba sakal yazmaya çalışırken bilinçaltından gelen kaba salak çok manidaruzak mı kuzum hastane bi boşluk bulursun aslında. Hatun bu hormon testleri açken olmuyor mu. Sabah saatlerine randevu bulucam diye uğraşıyorum ben de
Tabiki enfeksiyon olmasın kuzum zaten minimalmiş dur bakalım belki kendi akışına bıraktığında geçen türden bişeydir. Baksana hep oluyormuş yumurtlama öncesi sonrası falan. Biz burada kafamızdan yorum yapıyoruzŞu betayı niye acil olarak istedi ki o da bana anlamlı geldi
Buda bişey aşko herhalde hiç böyle çıkmamıştıPüüüüüneyse aşkım ne güzel hormonlarına bakılacak inşallah diğer ay daha güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?