- 17 Nisan 2021
- 4.407
- 4.211
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #2.341
Benin bir ayım bir ayımı tutmuyor ya o yüzden bıraktım akıntı falan takibiniYok ben hiç görmedim böyle akıntım olmazdı bide bata 3-4 gün var normalde şimdi beyaz pütürlü akıntı gelirdi adet belirtisi olaraktı bu değişik
Bende bu ay bişey yoksa bende bırakırım takibiBenin bir ayım bir ayımı tutmuyor ya o yüzden bıraktım akıntı falan takibini
Günaydın Hayır canım daha gebelik oluşmaya çalışırken tehlikeli değil ama adete bikaç gün yakın günlerde ben ilişkiyi bırakıyorum açıkçası ne olur ne olmazKızlar günaydın
Gebelik şüphesiyle ililşkiye girmek tehlikeli mi ?
Ayyy cok sevindimmBenim ki 5 haftalik ellerinden oper teyzesi
Amin canim hersey Allah'tan. Rabbim verdinmi herşey olur.Allah hayırlısını versin canım inşallah hayırlı haberler alırız bizde. Yeni denemeye başladın o zaman
Kekik suyu ne ise yariyo acaba adei sokturuyor mu gunde kac kez icmek lazimBuyur aşko hepberaber izleyelim senin kekik suyu içerken aldığın şekli
Bilmiyom ki kuzum burda arkadaşlar içiyordu galiba enfeksiyon içinKekik suyu ne ise yariyo acaba adei sokturuyor mu gunde kac kez icmek lazim
Ben kırmızı kart yedim@bilemegec @1fafeyla veecevekedileri canlarim sizin bat günleriniz gecmis ne durumdasiniz ben kacirmis olabilirim merak ettim sormak istedim
Günaydın tatlimAşkoom misafirlerim var anca girebildim ya çok heycan yaptım diğer sıcaklık 37 dediğin mesajları okuyunca. Hayırlısı olsun aşko daha gününe vardı diye hatırlıyorum inşallah güzel haberler alırsın
Kizlar adetin ilk gunu gebe kalinir mi kanamam cok azdi sonlara gelince azalir ya öyleydi 2 aydir tam adet olamiyorum esimin israri uzerine iliskiye girdik ama ben hsg randevusu aldim 2 Eylül e yaGünaydın tatlim
Evet öncesi heyecanli gibi oluyor ama sonrasi yine hüsran
Bu sabaha ölçtüm 37den biraz inmiş
36.95 çıktı vücudumu tanıyorum regle doğru gidiyor ishal belirtileri bile başladi
Bizde ayni şekilde 13. Ayimiza girdik ama hiçbir gelişme yok hâlâ kimyasak gebelik dahiHiçbir sorunumuz yok her ay yumurtlama çatlama görüyorum ama döllenmiyor artık umutsuzluğa kapılıyorum
Beynimde aynı metabolik hareketler üşüme hafif ağrıGünaydın tatlim
Evet öncesi heyecanli gibi oluyor ama sonrasi yine hüsran
Bu sabaha ölçtüm 37den biraz inmiş
36.95 çıktı vücudumu tanıyorum regle doğru gidiyor ishal belirtileri bile başladi
Güzel geçti yaa çok keyifliydi ama evimin rahatlığını çok özledim 11 saat uyumuşum vallaBir saat önce seni düşündüm aceba kampda neler yapti diyehoş geldin sefalar getirdin
Asıl sen söyle yeni haberler varmı?
Bilmem ki kuzum o konuda hiç malumatim yokKizlar adetin ilk gunu gebe kalinir mi kanamam cok azdi sonlara gelince azalir ya öyleydi 2 aydir tam adet olamiyorum esimin israri uzerine iliskiye girdik ama ben hsg randevusu aldim 2 Eylül e ya
Tabii ya insanin evi gibisi yokturGüzel geçti yaa çok keyifliydi ama evimin rahatlığını çok özledim 11 saat uyumuşum vallayok tatlım benim için daha çok erken. 3 Eylül bat. Ama bu ay bi beklentim yok zaten. Senden naber?
Iyi bari gerci benim sansima gebe kalacağım tutarBilmem ki kuzum o konuda hiç malumatim yok
Adetin 8ci günü yumurtlama olduğunu duymuştum ama adetli halde hiç duymadim
Evet üşümem vardi dün , ama karnimin içi gümbür gümbürBeynimde aynı metabolik hareketler üşüme hafif ağrı
Bizde ayni şekilde 13. Ayimiza girdik ama hiçbir gelişme yok hâlâ kimyasak gebelik dahi
Kizlar adetin ilk gunu gebe kalinir mi kanamam cok azdi sonlara gelince azalir ya öyleydi 2 aydir tam adet olamiyorum esimin israri uzerine iliskiye girdik ama ben hsg randevusu aldim 2 Eylül e yaGüzel geçti yaa çok keyifliydi ama evimin rahatlığını çok özledim 11 saat uyumuşum vallayok tatlım benim için daha çok erken. 3 Eylül bat. Ama bu ay bi beklentim yok zaten. Senden naber?
Ne zamanki bat kuzum test yaptım?Tabii ya insanin evi gibisi yokturiyi etmişsin yarasınnnn bende yine hüsran lekelenme olmuştu bi hayli umutlandirdi beni, dün test yaptim negatif bugün itibariyle de vücut ısım düşüyor,yeniden sipariş edicem eş paketini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?