Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşaallah diğer sonuçlarin iyi çıkar kuzum
Minimal sıvı normal bişey aslında korkma erken adet olduğun için hcg istemiş ola bilir
Diğer sonuçlarin çıksın etiketle aşko
Ben bugün yoğunum pek giremiycem

Sakal yazdığıma yemin edebilirim ama kanıtlayamam klavyenin oyunları bunlar aşko inanma
Aşkım yarı açtım zaten evet erken ve aç oluyo ama doktor bişey demedi valla bende ses etmedim
istemsiz çıkar bazı kelimeler Bakalım yarın güzel sonuçlar bekliyoruz senden aşkoşum. E nabıza düşünce yolla yorumlayalım hemen

Tamam aşkım bende çok giremiyorum bugün bişey olursa sende etiketle ❤ kolay gelsin bebeğim

Hâlâ inanmıyorum yada inanmak istemiyorum emin değilim

Ay ben yine niye görüyorum yaaaa benim gözlerde mi sorun var acaba kızlar siz gördünüz mü @000umutlu000 Mucizemmm16
Bence görmek istiyorsunuz aşkolar
E sen buna Işık falan tutmamışsın iyice bi bakaydın içine dışına
Işık da tuttum her bişeyi de yaptım yokk amacım yokk
Bende bende
Beta çıkmış aşkolar tabiki gebe değilim <0.100 na böyle sonuc
R Random3 annabelica @000umutlu000 @Veziir miraclebeyb Lale95 Demgey3
Sen iyi ol da kuzucum bebiş de gelir arkasından. Yeter ki sağlığın yerinde olsun

Sen iyi ol da kuzucum bebiş de gelir arkasından. Yeter ki sağlığın yerinde olsun
Diğerini sabah ilk çişinle yapmamış mıydın. Bunu geç saatte yaptığın için böyle çıkmış olmasın

Aşkım e nabızdan bakarız biz ya gidemezsen de burda bir sürü tecrübeli arkadaşlarımız var Ay deme öyle aşko ya barışın artıkkkk
Sakal yazcaktım salak yazmışım ama hala sinirliyim yolda yine bl ton söylendi barışmıycam aşko kendine gelsin babasının uşağı değilim ben onun

Neyse şimdi bebe ye trip atmıycam aşko dur nasıl görmezsin o çizgiyi diye sana trip aticam
Bebeğim defalarca ışık tuttum baktım cıkkss en ufacık bir gölge yok. Yarın son kez bi bakarım
Diğerini sabah ilk çişinle yapmamış mıydın. Bunu geç saatte yaptığın için böyle çıkmış olmasın
Evet o sabah ilk idrardı. Serum falan takıldı ondan mı dicem ama önceki kaset testti, şimdiki erken gebelik. Belki de kocam haklıdır, testin kendi çizgisidir o ışık tutunca görünmüştür. Yarın sabah son kez denerim şansımı

Hala inanmıyorum anlıyomuçun

Gördüğüm yeri göstercem size de az bekleyin benim gözler Şahin gözleri gibidir görürüm aşko normalde de öyle maşallahı var gözlerimin benden kaçmaz

Sakal yazcaktım salak yazmışım ama hala sinirliyim yolda yine bl ton söylendi barışmıycam aşko kendine gelsin babasının uşağı değilim ben onun
Ahahah bende niye salak diyorsa diyorum amannnn bu erkeklerde biraz kibar olun yaaaa valla bak sinirleniyorum artık neyini eksik yapıyormuşsunda sinirleniyor enişte beyyyyy
Bende aşko valla gözlerimi ovuşturup bi daha baktım görüyorum işteeğğ
Kesinlikle görüyorum aşko
Evet ya en çok onları merak ediyorum aşko betadan geçtik sıra onlarda
Çok güzel çıkacak aşko sen e nabızda takıl bu sürede açıklanan değeri at bize

Noldu kuzu sonuc çıkmadımi

Kızlar yapalı beş dk oldu çok silik bi çizgi görüyorum ilk defa böyle görüyorum acaba kendi çizgisimi yoksa var mı bata 6 var ilk idrar değil

Eklentiler

• D18150E5-B03A-4E69-A006-8E7347438432.webp
    11 KB · Görüntüleme: 67
  • 7D974DCB-5F14-414F-ACBB-C4DA721A1D18.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…