- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #23.821
İnşaallah diğer sonuçlarin iyi çıkar kuzumİnşallah aşkım haber et duruma göre inşallah iyisindir❤❤
Gittim bebeğim hormon baktı hem tiroid hem diğerlerine bide acilden beta istemiş onu neden istemiş anlamadımkarından ultrasonla baktı minimal serbest sıvı yazalım dedi asistana ne demekki anlamadım canım kızlar ses verer misiniz sizde
@000umutlu000Demgey3 @raainbow Lale95 M Mavimiresl @bitliKedi R Random3 diğer kızlarım ayy kafam durdu artık ya
Sakal yazdığıma yemin edebilirim ama kanıtlayamamklavyenin oyunları bunlar aşko inanma
Aşkım yarı açtım zatenevet erken ve aç oluyo ama doktor bişey demedi valla bende ses etmedim
Ya valla bilerek olmadı ama haketti boşveristemsiz çıkar bazı kelimeler Bakalım yarın güzel sonuçlar bekliyoruz senden aşkoşum. E nabıza düşünce yolla yorumlayalım hemen
Tamam aşkım bende çok giremiyorum bugün bişey olursa sende etiketle ❤İnşaallah diğer sonuçlarin iyi çıkar kuzum
Minimal sıvı normal bişey aslında korkma erken adet olduğun için hcg istemiş ola bilir
Diğer sonuçlarin çıksın etiketle aşko
Ben bugün yoğunum pek giremiycem
Hâlâ inanmıyorumyada inanmak istemiyorum emin değilim
Bence görmek istiyorsunuz aşkolarAy ben yine niye görüyorum yaaaa benim gözlerde mi sorun var acaba kızlar siz gördünüz mü @000umutlu000Mucizemmm16
Işık da tuttum her bişeyi de yaptım yokk amacım yokkE sen buna Işık falan tutmamışsın iyice bi bakaydın içine dışına
Sen iyi ol da kuzucum bebiş de gelir arkasından. Yeter ki sağlığın yerinde olsunBende bende
Beta çıkmış aşkolar tabiki gebe değilim <0.100 na böyle sonuc
R Random3annabelica @000umutlu000 @Veziir miraclebeyb Lale95 Demgey3
Neyse şimdi bebe ye trip atmıycam aşko durBence görmek istiyorsunuz aşkolar
Işık da tuttum her bişeyi de yaptım yokk amacım yokk
Sen iyi ol da kuzucum bebiş de gelir arkasından. Yeter ki sağlığın yerinde olsun
Diğerini sabah ilk çişinle yapmamış mıydın. Bunu geç saatte yaptığın için böyle çıkmış olmasınBence görmek istiyorsunuz aşkolar
Sen iyi ol da kuzucum bebiş de gelir arkasından. Yeter ki sağlığın yerinde olsun
Sağlık olsun aşkım bir dahaki aya inşallahBende bende
Beta çıkmış aşkolar tabiki gebe değilim <0.100 na böyle sonuc
R Random3annabelica @000umutlu000 @Veziir miraclebeyb Lale95 Demgey3
Sakal yazcaktım salak yazmışımAşkım e nabızdan bakarız biz ya gidemezsen de burda bir sürü tecrübeli arkadaşlarımız varAy deme öyle aşko ya barışın artıkkkk
Nasip kuzum doktor kendi istemiş erken regli oldum ya o yüzden baktı sanırım ❤Sağlık olsun aşkım bir dahaki aya inşallah
Bende aşko vallaBende inanılmaz net görüyorum yakendimden şüphe ediyorum artık
Bebeğim defalarca ışık tuttum baktım cıkkss en ufacık bir gölge yok. Yarın son kez bi bakarımNeyse şimdi bebe ye trip atmıycam aşko durnasıl görmezsin o çizgiyi diye sana trip aticam
Evet o sabah ilk idrardı. Serum falan takıldı ondan mı dicem ama önceki kaset testti, şimdiki erken gebelik. Belki de kocam haklıdır, testin kendi çizgisidir o ışık tutunca görünmüştür. Yarın sabah son kez denerim şansımıDiğerini sabah ilk çişinle yapmamış mıydın. Bunu geç saatte yaptığın için böyle çıkmış olmasın
Hala inanmıyorum anlıyomuçunBebeğim defalarca ışık tuttum baktım cıkkss en ufacık bir gölge yok. Yarın son kez bi bakarım
Evet o sabah ilk idrardı. Serum falan takıldı ondan mı dicem ama önceki kaset testti, şimdiki erken gebelik. Belki de kocam haklıdır, testin kendi çizgisidir o ışık tutunca görünmüştür. Yarın sabah son kez denerim şansımı
AhahahahBuda bişey aşko herhalde hiç böyle çıkmamıştınasip aşkım bakalım❤
Evet ya en çok onları merak ediyorum aşko betadan geçtik sıra onlardaAhahahahaynen aşkım nasip inşallah Şu diğer testlerde çıksaydı ahhhh
Gördüğüm yeri göstercem size de az bekleyinBence görmek istiyorsunuz aşkolar
Ahahah bende niye salak diyorsa diyorumSakal yazcaktım salak yazmışımama hala sinirliyim yolda yine bl ton söylendi barışmıycam aşko kendine gelsin babasının uşağı değilim ben onun
Kesinlikle görüyorum aşkoBende aşko vallagözlerimi ovuşturup bi daha baktım görüyorum işteeğğ
Çok güzel çıkacak aşko sen e nabızda takıl bu sürede açıklanan değeri at bizeEvet ya en çok onları merak ediyorum aşko betadan geçtik sıra onlarda
Noldu kuzu sonuc çıkmadımiİnşallah aşkım haber et duruma göre inşallah iyisindir❤❤
Gittim bebeğim hormon baktı hem tiroid hem diğerlerine bide acilden beta istemiş onu neden istemiş anlamadımkarından ultrasonla baktı minimal serbest sıvı yazalım dedi asistana ne demekki anlamadım canım kızlar ses verer misiniz sizde
@000umutlu000Demgey3 @raainbow Lale95 M Mavimiresl @bitliKedi R Random3 diğer kızlarım ayy kafam durdu artık ya
Olsun guzum, negatif olsun sen yeter ki iyi olCanım kızlar mis gibi bir negatifle geldim yinedeli gibi terliyorum 3 kez t-shirt değiştirdim. Daha iyiyim ama şimdi. Negatifin de huzuruyla yattım dinleniyorum partalina_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?