Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle bi kez daha yapalım sabah kuzu. Serum falan diyosun bi de ohoo o çişte hcg ne arasın zaten kızlar çok emin gördüklerinden yarın netleşmiş olur

Gördüğüm yeri göstercem size de az bekleyin benim gözler Şahin gözleri gibidir görürüm aşko normalde de öyle maşallahı var gözlerimin benden kaçmaz
Belki fotodan dolayı bişey görüyosundur. Işık tutunca görünürdü en azından bi şeyler. Sizin gözleriniz hatrına olaydı bari bee

Gözün aydın canım basbaya görünüyor yumurtlamadan kaç gün sonra biliyo musun?
Canım ben bu ay yumurtlamayı görmedim gibi bişey ovülasyon testlerini çok dikkat etmeden yaptım sıvı alımına falan tam kıpkırmızı iki çizgi göremedim ovülasyonda yani

Kızlar yapalı beş dk oldu çok silik bi çizgi görüyorum ilk defa böyle görüyorum acaba kendi çizgisimi yoksa var mı bata 6 var ilk idrar değil
Çıkmış canım evet kan ver hemen de yanıltmasın seni. Kesinleşsin biz de mutlu olalım seninle

Oy oy. Batımız aynıydı senleeee kozlar ne yaptı diye bakım ddim senın testini gördünmm insss koyulaşır takip et bakalım

Kız bu ay belirti neelr yaşadın anlat bize
Sadece 2 gün önce 2 gün süren sol kasık bel ve bacağıma vuran bir ağrı oldu ayaklarım hiç bir şekilde ısınmadı dün gecede uyumak için yattım gözlerimi kapatınca başım döner gibi oldu midem bulandı sanki sarhoşmuşum gibi bugünde saffaf bi akıntım var burda biriyle konuşmuştuk pozisyon olarak diz dirsek denedik ve yüz üstü denedik 1 kerede ve diğer aylara göre biraz daha fazla birliktelik oldu

Ay cok iyi yaaa benzer şeyler bende de oldu tövbe yarabbı beklıyoruz senın bat neydi ben en son 21 Eylül de adet oldum kuzum yA su pozisyonları bulabırlısen özelden bana da atsana sende bana vesile ol vallla

Ay cok iyi yaaa benzer şeyler bende de oldu tövbe yarabbı beklıyoruz senın bat neydi ben en son 21 Eylül de adet oldum kuzum yA su pozisyonları bulabırlısen özelden bana da atsana sende bana vesile ol vallla
Sat 22 eylül 7 fün sürüyor pek düzenli değildir 30-35 günde olur bat 24 ekim. Allahım inşallah en kısa zamanda nasip etsin hepimize bulayım hemen atıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…