- 18 Temmuz 2022
- 6.422
- 10.830
- 198
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #23.841
Kesinlikle bi kez daha yapalım sabah kuzu. Serum falan diyosun bi de ohoo o çişte hcg ne arasınBebeğim defalarca ışık tuttum baktım cıkkss en ufacık bir gölge yok. Yarın son kez bi bakarım
Evet o sabah ilk idrardı. Serum falan takıldı ondan mı dicem ama önceki kaset testti, şimdiki erken gebelik. Belki de kocam haklıdır, testin kendi çizgisidir o ışık tutunca görünmüştür. Yarın sabah son kez denerim şansımı
Kızzzzz var vallla bu erken gebelik miKızlar yapalı beş dk oldu çok silik bi çizgi görüyorum ilk defa böyle görüyorum acaba kendi çizgisimi yoksa var mıbata 6 var ilk idrar değil
Belki fotodan dolayı bişey görüyosundur. Işık tutunca görünürdü en azından bi şeyler. Sizin gözleriniz hatrına olaydı bari beeGördüğüm yeri göstercem size de az bekleyinbenim gözler Şahin gözleri gibidir görürüm aşko normalde de öyle maşallahı var gözlerimin benden kaçmaz
Ay ellerim titriyor ağlayacağım evet erken gebelik şimdi geldi kargodan hemen yapayım dedim ilk 3 dk wcde baktım ışık kötüydü yine yok diye üzüldüm sonra daha ışık olam biyere geldim ve bu çizgiyi gördümKızzzzz var vallla bu erken gebelik mi
Gözün aydın canım basbaya görünüyorKızlar yapalı beş dk oldu çok silik bi çizgi görüyorum ilk defa böyle görüyorum acaba kendi çizgisimi yoksa var mıbata 6 var ilk idrar değil
Canım ben bu ay yumurtlamayı görmedim gibi bişey ovülasyon testlerini çok dikkat etmeden yaptım sıvı alımına falan tam kıpkırmızı iki çizgi göremedim ovülasyonda yaniGözün aydın canım basbaya görünüyoryumurtlamadan kaç gün sonra biliyo musun?
Çıkmış canım evetKızlar yapalı beş dk oldu çok silik bi çizgi görüyorum ilk defa böyle görüyorum acaba kendi çizgisimi yoksa var mıbata 6 var ilk idrar değil
Şimdi eşime göstersem olduğuna inanmazÇıkmış canım evetkan ver hemen de yanıltmasın seni. Kesinleşsin biz de mutlu olalım seninle
Oy oy. Batımız aynıydı senleeee kozlar ne yaptı diye bakım ddim senın testini gördünmm insss koyulaşır takip et bakalımAy ellerim titriyor ağlayacağım evet erken gebelik şimdi geldi kargodan hemen yapayım dedim ilk 3 dk wcde baktım ışık kötüydü yine yok diye üzüldüm sonra daha ışık olam biyere geldim ve bu çizgiyi gördüm
Aşko adetsin normal ya haniBende bende
Beta çıkmış aşkolar tabiki gebe değilim <0.100 na böyle sonuc
R Random3annabelica _Umutlu_Pozitif_ @Veziir @Safiye19 @Lale95 @Demgey3
İnşallah teşekkür ederimOy oy. Batımız aynıydı senleeee kozlar ne yaptı diye bakım ddim senın testini gördünmm insss koyulaşır takip et bakalım
İnşallah aşkoBu ay o ay olur inşallah hepimiz için aşkom
Bata 6 varsa 2 gün sonra tekrar yap canım daha belirgin olurKızlar yapalı beş dk oldu çok silik bi çizgi görüyorum ilk defa böyle görüyorum acaba kendi çizgisimi yoksa var mıbata 6 var ilk idrar değil
Kız bu ay belirti neelr yaşadın anlat bizeİnşallah teşekkür ederim
Sadece 2 gün önce 2 gün süren sol kasık bel ve bacağıma vuran bir ağrı oldu ayaklarım hiç bir şekilde ısınmadı dün gecede uyumak için yattım gözlerimi kapatınca başım döner gibi oldu midem bulandı sanki sarhoşmuşum gibi bugünde saffaf bi akıntım varKız bu ay belirti neelr yaşadın anlat bize
Ben dayanamam yarında yaparım öbür günde yaparım 5 tane sipariş verdim 4 tane kaldıBata 6 varsa 2 gün sonra tekrar yap canım daha belirgin olur
Ay cok iyi yaaa benzer şeyler bende de olduSadece 2 gün önce 2 gün süren sol kasık bel ve bacağıma vuran bir ağrı oldu ayaklarım hiç bir şekilde ısınmadı dün gecede uyumak için yattım gözlerimi kapatınca başım döner gibi oldu midem bulandı sanki sarhoşmuşum gibi bugünde saffaf bi akıntım varburda biriyle konuşmuştuk pozisyon olarak diz dirsek denedik ve yüz üstü denedik 1 kerede ve diğer aylara göre biraz daha fazla birliktelik oldu
Sat 22 eylül 7 fün sürüyor pek düzenli değildir 30-35 günde olur bat 24 ekim. Allahım inşallah en kısa zamanda nasip etsin hepimizeAy cok iyi yaaa benzer şeyler bende de oldutövbe yarabbı beklıyoruz senın bat neydi ben en son 21 Eylül de adet oldum kuzum yA su pozisyonları bulabırlısen özelden bana da atsana sende bana vesile ol vallla
Cansın kuzum teşekkür ederimSat 22 eylül 7 fün sürüyor pek düzenli değildir 30-35 günde olur bat 24 ekim. Allahım inşallah en kısa zamanda nasip etsin hepimizebulayım hemen atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?