- 15 Mayıs 2022
- 3.611
- 2.943
- 83
- 29
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #23.861
Ayy çok net belli kuzum tebrik ederimKızlar yapalı beş dk oldu çok silik bi çizgi görüyorum ilk defa böyle görüyorum acaba kendi çizgisimi yoksa var mıbata 6 var ilk idrar değil
Çok teşekkür ederim inşallah test yanıltmazAyy çok net belli kuzum tebrik ederim
Ay hayırlısı olsun aşkım yaa çok garip75 mg aşkım olabilir aşkım ama yerleşme imkanı yok musluk gibi mübarek yılmadan hala geliyobilmem ki aşkım ilaçtan midir acaba sanmıyorum ondan olduğunu ben bide geçen ayda kısa oldum 3 gün sürdü belki ondan erken geldi dayanamadı daha fazla içerde demekki
Olsun aşkobi kere geliyoruz şu dünyaya tek zevkime laf etme irkek annesisin irkek annesi irkek annesisin irkek annesi irkek annesi anladın mı
Şimdi gördüm kuzum hiç bilgim yokki keşke olsa sana açıklama yapmadımı doktor pekiİnşallah aşkım haber et duruma göre inşallah iyisindir❤❤
Gittim bebeğim hormon baktı hem tiroid hem diğerlerine bide acilden beta istemiş onu neden istemiş anlamadımkarından ultrasonla baktı minimal serbest sıvı yazalım dedi asistana ne demekki anlamadım canım kızlar ses verer misiniz sizde
@000umutlu000 @Demgey3 R raainbowLale95 @Mavimiresl @bitliKedi @Random3 diğer kızlarım ayy kafam durdu artık ya
Kız şu testlere etiketleyn bari valla kaçırıyorm üzülüyorm çokKızlar yapalı beş dk oldu çok silik bi çizgi görüyorum ilk defa böyle görüyorum acaba kendi çizgisimi yoksa var mıbata 6 var ilk idrar değil
O heycanla hemen paylaşıverdimKız şu testlere etiketleyn bari valla kaçırıyorm üzülüyorm çokkız ben 2. Fotoda çizgimi gördm belli belirsizlik batada 6 gün varmş daha sen bi bat günü yap test bence pozitif çıkck
Yok yok knk umudumu kaybetmedim bu aylar daha bir umutluyum yakinda olacak gibi hissediyorum ama stresi biraktim artik testler silik çıkınca gebe havalarina gitmiyorumOhoo umudunu kaybedersen senle işimiz var kuzusu olmaz böyle
Canim ikinci cizgi var ama bu test cok yaniltiyot beni de yaniltti bu ayKızlar yapalı beş dk oldu çok silik bi çizgi görüyorum ilk defa böyle görüyorum acaba kendi çizgisimi yoksa var mıbata 6 var ilk idrar değil
Ben size sadece ovulasyon testi atabilirim
Aynen bizi etiketlemeyi unutma
Bende bundan korkuyorum hayırlısı neyse o olsun inşallahCanim ikinci cizgi var ama bu test cok yaniltiyot beni de yaniltti bu ay
Tebrik ederim kuzum inşaallah gebeliktir,testde net görünüyor çizgiBende bundan korkuyorum hayırlısı neyse o olsun inşallah
Çok teşekkür ederim inşallahhTebrik ederim kuzum inşaallah gebeliktir,testde net görünüyor çizgi
Nasilsin canim?senin kocanda mi evdeAşkım bakıyorum sürekli cıkmamış ya hiç biri eşim evde ya giremiyorum çok o yüzden
Aa aynı benim kafa bende öyle düşünüyorum vallaİyi adam o halde filmin bitmesini beklemiş bari, bizim filmler hep yarım yamalak kalıyorben de hayatta eşimle öyle şeyler izleyemem bebeğim işin şakası o. Elalemin karısını niye çıplak izleteyim yaa kendini öldürtmesin bak sinirlendim düşününce spermiogram için gittiğimizde bile beni hayal edeceğine yemin ettiriyorum hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?