- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #23.881
Askim testin varsa idrara sıkış tekrar yapAy ellerim titriyor ağlayacağım evet erken gebelik şimdi geldi kargodan hemen yapayım dedim ilk 3 dk wcde baktım ışık kötüydü yine yok diye üzüldüm sonra daha ışık olam biyere geldim ve bu çizgiyi gördüm
İyiyim kuzum sen nasılsın? Ay evde evetNasilsin canim?senin kocanda mi evde
Bizimki de tüm gün evdeydi pek giremedim şimdi biraz dinleniyorum girip bakayim dedim
Aaa hayırlı olsun canım çok sevindim, güzelce geçsin sürecin, minnoşu al da gel teyzoşlarına haber verKızlar ben bu ay tüp bebeğe başladım bugün İğnemin 2. Günü
İnsallah kuzum ya İstanbul'a geldik burda yapıyoruz Allah kısmet ederse Mersin'e 3 kişi gelecezAaa hayırlı olsun canım çok sevindim, güzelce geçsin sürecin, minnoşu al da gel teyzoşlarına haber ver
Ay yarını beklemeyeyim mi 4 tane var erken gebelikAskim testin varsa idrara sıkış tekrar yap
Evet netlessin eger ondada silik cikarsa bilki vardirAy yarını beklemeyeyim mi 4 tane var erken gebelik
O zaman 1-2 saat sonra tekrar yaparımEvet netlessin eger ondada silik cikarsa bilki vardir
Ayyy hadi inşallah canım benim aminİnsallah kuzum ya İstanbul'a geldik burda yapıyoruz Allah kısmet ederse Mersin'e 3 kişi gelecez
Aşko kanama durmuştu bugün hiç gelmedi az önce küçük kahve leke geldi belim çok ağrıyor göğüslerimin hassasiyeti başladı hafiften aynı adet olacakmışım gibi acaba erkenden adet mi olcam ben_Umutlu_Pozitif_ kuş ne alemde aşko kanaman ne durumda
Cok daraldim bunaldim. Ben göğüslerimin agridigini acıdıgıni hic bilmezdim. Asla akıntım olmazdi ne zaman bebek istemeye basladim ozamandan bu yana ne akintidan ne meme agrisindan kurtulabildim. Kasık agrim zaten aşırı fazla bugun bisey alirken kasada kivrandim resmen acı cekiyodum ayakta kaldikca. Ne olacak bu halimiz böyle isyan etmiyorum ama şuan resmen goguslerimin agrisindan oturup agliycm yani.
Çok sevindim canimKızlar ben bu ay tüp bebeğe başladım bugün İğnemin 2. Günü
Ayyy hadi inşallah canım benim amin
Amiin kuzum inşallahÇok sevindim caniminşaallah bebişine kavuşursun en kısa zamanda
Enişte kaşiniyo amaİyiyim kuzum sen nasılsın? Ay evde evetyattı habire simdi de bana sarıyo mutfakta oturuyorum diye oh dinlen bebeğim bende bulaşık yıkayıp dizimi izliycem
Keşke sebebini bilseydik aşko,psikolojik mi ne bi bitmedi ,bende senin gibiyim üstüne bide öfke sinir krizleri geldiCok daraldim bunaldim. Ben göğüslerimin agridigini acıdıgıni hic bilmezdim. Asla akıntım olmazdi ne zaman bebek istemeye basladim ozamandan bu yana ne akintidan ne meme agrisindan kurtulabildim. Kasık agrim zaten aşırı fazla bugun bisey alirken kasada kivrandim resmen acı cekiyodum ayakta kaldikca. Ne olacak bu halimiz böyle isyan etmiyorum ama şuan resmen goguslerimin agrisindan oturup agliycm yani.
Bu ay erken başlamış ozaman lekelenmelerAşko kanama durmuştu bugün hiç gelmedi az önce küçük kahve leke geldi belim çok ağrıyor göğüslerimin hassasiyeti başladı hafiften aynı adet olacakmışım gibi acaba erkenden adet mi olcam bensen nasılsın kuzum
Neden böyle olduk ya psikolojik oldugunu düşünmüyorum bence hormonlarin bize oynadigi oyun. Valla nefret ettim spermdende letudanda yumurtadanda klomendende hormondandaKeşke sebebini bilseydik aşko,psikolojik mi ne bi bitmedi ,bende senin gibiyim üstüne bide öfke sinir krizleri geldi
Tüm gün pili çekilmiş bomba gibi dolandim durdumçikolataya sardım biraz sinirim geçsin diye
Kuzum belki psikolojik değildir niye hemen karabulutları üzerine çekiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?