Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Askim testin varsa idrara sıkış tekrar yap

_Umutlu_Pozitif_ kuş ne alemde aşko kanaman ne durumda
Aşko kanama durmuştu bugün hiç gelmedi az önce küçük kahve leke geldi belim çok ağrıyor göğüslerimin hassasiyeti başladı hafiften aynı adet olacakmışım gibi acaba erkenden adet mi olcam ben sen nasılsın kuzum

Cok daraldim bunaldim. Ben göğüslerimin agridigini acıdıgıni hic bilmezdim. Asla akıntım olmazdi ne zaman bebek istemeye basladim ozamandan bu yana ne akintidan ne meme agrisindan kurtulabildim. Kasık agrim zaten aşırı fazla bugun bisey alirken kasada kivrandim resmen acı cekiyodum ayakta kaldikca. Ne olacak bu halimiz böyle isyan etmiyorum ama şuan resmen goguslerimin agrisindan oturup agliycm yani.

_Umutlu_Pozitif_ aynen boyleyim kuzum

İyiyim kuzum sen nasılsın? Ay evde evet yattı habire simdi de bana sarıyo mutfakta oturuyorum diye oh dinlen bebeğim bende bulaşık yıkayıp dizimi izliycem
Enişte kaşiniyo ama işi gücü bırakmiş sana takmiş kafayi
Boş ver kuzum sen umursamadıkca baya sinirleniyor oh olsun
Kolay gelsin sana iyi seyirler

Keşke sebebini bilseydik aşko,psikolojik mi ne bi bitmedi ,bende senin gibiyim üstüne bide öfke sinir krizleri geldi
Tüm gün pili çekilmiş bomba gibi dolandim durdum çikolataya sardım biraz sinirim geçsin diye

Bu ay erken başlamış ozaman lekelenmeler
Adetin kaç günü?

Keşke sebebini bilseydik aşko,psikolojik mi ne bi bitmedi ,bende senin gibiyim üstüne bide öfke sinir krizleri geldi
Tüm gün pili çekilmiş bomba gibi dolandim durdum çikolataya sardım biraz sinirim geçsin diye
Neden böyle olduk ya psikolojik oldugunu düşünmüyorum bence hormonlarin bize oynadigi oyun. Valla nefret ettim spermdende letudanda yumurtadanda klomendende hormondanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…