Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum belki psikolojik değildir niye hemen karabulutları üzerine çekiyorsun
Ben erken adet olmak geldi aklıma sonra aman boşver dedim belki bebiş bilemeyiz Allah bilir diyorum artık aşko
Bebis olsaydi cikardi asko aksam yaptim test artimed kaset vardi cikmadi bat 5 kaldi. 14. Gune 3 gün kaldi. Yani 11. Gunundeyim bugun pikin ciksaydi cikardi

Neden böyle olduk ya psikolojik oldugunu düşünmüyorum bence hormonlarin bize oynadigi oyun. Valla nefret ettim spermdende letudanda yumurtadanda klomendende hormondanda
Nebilim kuzum ya ben psikoloji.oldugunu düşünüyorum geçenlerde Ginnys da çok iyi açıklama yazmışdı bu konu hakkında
Bende üşütdüm galiba titriyorum battaniye sarılıp oturdum ama isınamıyorum

Oyy gecmis olsun. Kuzum benim dengemi letu klomen bozdu onun sonrasinda böyle oldum. Hatta dusunmeye basladim bu ay kistmi oldu.

20. Gün Aşko 10 gün var adete bilemedim bekleyip görcez artık ne olursa Allah’tan diyerek devam ediyoruz yolumuza sen napıyosun kuzum
Yine ayniyız aşkobenimde 21.günüm sivilceden bolum,hafif göğüs hassasiyeti ağırlığı var, bugün baya sinirliydim adet öncesi gibi ara ara bulantim oluyor psikolojik mi bilmiyorum
Allah hakkimizda hayırlı olani nasip etsin bize
Bide dün rüyamda babam sarı kayısı verdi bana yemem için,poşetin içinde küçük küçük sarı kayısılar,bende içinden 5-6 tane sert olanların seçip yiyorum kalaninda ablama veriyorum
Annem hemen bebeğe yordu hemde kız bebe
Dedim yeter aney yeter 6 yıldır rüyalarda yemedigim şey kalmadı başka yorum yap

Amin canim teşekkürler.Hormonlarin etkisi hepsi aşılama ne zaman yaptiricaksin?
Kötüyü düşünme tatlum kist olmamıştır
Asilama adet zamanimida hesaplarsam 15-20 gune olur buyuk ihtimal. Ama ben asilama yaptirmak istemiyorum pek. Daha da yorulmak istemiyorum. Esimde diyorki en azindan deneyelim

Ay güldürdün aşko beni he rüyalar rüyalar işte inşallah bu sefer malum olur rüyaların kuzum benim 6-7 gün kala başlıyor bunlar normalde ama işte dediğim gibi düşünmeyeceğim neyse o bilemeyiz

Ay güldürdün aşko beni he rüyalar rüyalar işte inşallah bu sefer malum olur rüyaların kuzum benim 6-7 gün kala başlıyor bunlar normalde ama işte dediğim gibi düşünmeyeceğim neyse o bilemeyiz
İnşaallah kuzum hayirlisi bakalim
Evet ya düşünme,ben takvime baktim sonra bildim kaç günüm olduğunu

Mucizemmm16 aşko bana cevap vermemişsn gözünden kaçmışım kocaya kızcam diye bizi atlama noldu sonuçlar şuan net bişey yokmu ? Bu atada kocan napıyo hala seni delirtiyormu
Daha çıkmamış galiba
Mucizemmm16 dizisi başlamış herhalde o yüzden bizim pabuçlar dama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…