- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #23.901
20. Gün Aşko 10 gün var adete bilemedim bekleyip görcez artık ne olursa Allah’tan diyerek devam ediyoruz yolumuzaBu ay erken başlamış ozaman lekelenmeler
Adetin kaç günü?
Bebis olsaydi cikardi asko aksam yaptim test artimed kaset vardi cikmadi bat 5 kaldi. 14. Gune 3 gün kaldi. Yani 11. Gunundeyim bugun pikin ciksaydi cikardiKuzum belki psikolojik değildir niye hemen karabulutları üzerine çekiyorsun
Ben erken adet olmak geldi aklıma sonra aman boşver dedim belki bebiş bilemeyiz Allah bilir diyorum artık aşko
Nebilim kuzum ya ben psikoloji.oldugunu düşünüyorum geçenlerdeNeden böyle olduk ya psikolojik oldugunu düşünmüyorum bence hormonlarin bize oynadigi oyun. Valla nefret ettim spermdende letudanda yumurtadanda klomendende hormondanda
Oyy gecmis olsun. Kuzum benim dengemi letu klomen bozdu onun sonrasinda böyle oldum. Hatta dusunmeye basladim bu ay kistmi oldu.Nebilim kuzum ya ben psikoloji.oldugunu düşünüyorum geçenlerdeGinnys da çok iyi açıklama yazmışdı bu konu hakkında
Bende üşütdüm galiba titriyorum battaniye sarılıp oturdum ama isınamıyorum
Yine ayniyız aşko20. Gün Aşko 10 gün var adete bilemedim bekleyip görcez artık ne olursa Allah’tan diyerek devam ediyoruz yolumuzasen napıyosun kuzum
Amin canim teşekkürler.Hormonlarin etkisi hepsiOyy gecmis olsun. Kuzum benim dengemi letu klomen bozdu onun sonrasinda böyle oldum. Hatta dusunmeye basladim bu ay kistmi oldu.
Asilama adet zamanimida hesaplarsam 15-20 gune olur buyuk ihtimal. Ama ben asilama yaptirmak istemiyorum pek. Daha da yorulmak istemiyorum. Esimde diyorki en azindan deneyelimAmin canim teşekkürler.Hormonlarin etkisi hepsiaşılama ne zaman yaptiricaksin?
Kötüyü düşünme tatlum kist olmamıştır
Evet Aşko ben konuşmadıkça sataşıyo oohh canıma değsinEnişte kaşiniyo amaişi gücü bırakmiş sana takmiş kafayi
Boş ver kuzum sen umursamadıkca baya sinirleniyor oh olsun
Kolay gelsin sana iyi seyirler
Ay güldürdün aşko beni he rüyalar rüyalarYine ayniyız aşkobenimde 21.günüm sivilceden bolum,hafif göğüs hassasiyeti ağırlığı var, bugün baya sinirliydim adet öncesi gibi ara ara bulantim oluyor psikolojik mi bilmiyorum
Allah hakkimizda hayırlı olani nasip etsin bize
Bide dün rüyamda babam sarı kayısı verdi bana yemem için,poşetin içinde küçük küçük sarı kayısılar,bende içinden 5-6 tane sert olanların seçip yiyorum kalaninda ablama veriyorum
Annem hemen bebeğe yorduhemde kız bebe
Dedim yeter aney yeter 6 yıldır rüyalarda yemedigim şey kalmadıbaşka yorum yap
Aşko bata 5 kala kaset teste çıkıyorsa biz neden etken test alıyoruz iyimisin senBebis olsaydi cikardi asko aksam yaptim test artimed kaset vardi cikmadi bat 5 kaldi. 14. Gune 3 gün kaldi. Yani 11. Gunundeyim bugun pikin ciksaydi cikardi
Onu da at kız bakalımBen size sadece ovulasyon testi atabilirim
İnşallah pozitif çıkar kuzumO heycanla hemen paylaşıverdiminşallah vardı tekrarlayacağım
Ayy hadi inşallah bebiş haberiyle gelirsin bunun sonucunda kuzumKızlar ben bu ay tüp bebeğe başladım bugün İğnemin 2. Günü
Ya kuzummmmmmKızlar ben bu ay tüp bebeğe başladım bugün İğnemin 2. Günü
Erkek milleti işte aşko iyi yapıyorsunEvet Aşko ben konuşmadıkça sataşıyo oohh canıma değsin
İnşaallah kuzum hayirlisi bakalimAy güldürdün aşko beni he rüyalar rüyalarişte inşallah bu sefer malum olur rüyaların kuzum benim 6-7 gün kala başlıyor bunlar normalde ama işte dediğim gibi düşünmeyeceğim neyse o bilemeyiz
Daha çıkmamış galibaMucizemmm16 aşko bana cevap vermemişsn gözünden kaçmışım kocaya kızcam diye bizi atlama noldu sonuçlar şuan net bişey yokmu ? Bu atada kocan napıyo hala seni delirtiyormu
Aynen aşko ben artık saymıyorum günleriİnşaallah kuzum hayirlisi bakalim
Evet ya düşünme,ben takvime baktim sonra bildim kaç günüm olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?