Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Asilama adet zamanimida hesaplarsam 15-20 gune olur buyuk ihtimal. Ama ben asilama yaptirmak istemiyorum pek. Daha da yorulmak istemiyorum. Esimde diyorki en azindan deneyelim
Ne diyeyim canim hakkında hayirlisi,aşilama zamani da letu,femara,klomen gibi ilaçlar kullanacaksın
Kendini hazir hiss etmiyorsan yapma bence
Zaten yaşın az, akışına biraksaniz olur elbet

Pöfff yetti gari merak ediyoz yaa. Bebeğim sen de mi hasta oluyorsun ya dikkat et kendine
Bende merak ediyorum aşkım ya geçen sefer hepsi aynı gün çıkmıştı nerdeyse bugün yok delirmemek elde değil yani hem e nabız dan hem kendi sitesinden bakıyorum yok malesef sen nasıl oldun kuzum iyi misin?
Bilmiyorum ki aşko galiba bende hasta oluyorum çok halsizim az biraz da başım dönüyo kanama da çok 3. gün hala ikinci gün gibi ondan oldu böyle sanırım aşkım

Ne diyeyim canim hakkında hayirlisi,aşilama zamani da letu,femara,klomen gibi ilaçlar kullanacaksın
Kendini hazir hiss etmiyorsan yapma bence
Zaten yaşın az, akışına biraksaniz olur elbet
Kuzum ben 33 oldum esim yakinda 41 olacak cokta küçük sayilmayiz. Ben zaten sırf bu yuzden yumurta gelistirici verecek diye istemiyorum aşılama olmak yani buna hazir degilim sanirim istan etmek istemiyorum bu kadar kisa sürede kimi arkadaslarimiz senelerdir yaptilar bu surecleri özür dileyerek söylüyorum uzunca zamandir bebek isteyip bi cok tedavi goren arkadaşlarimizdan. Ama ben galiba cok güçlü degilim bu konuda. Bide hep sandimki gebelik hemen olusacak kendimi sartladim sanirim. Bide benim 2 tane istemsiz gebeligim var kurtajim var sagliksizdi biri. Biride kalbi durdu aldilar. Yani oyle olunca ne bileyim hemen olur sandim. Sanmiyorum ki bu ayda hamile olayim. Çünkü vucut 4 sefer gebelik gecirdi ve ben bu sekilde hic kasık agrisi meme sancisi ağrısı yasamadim. Bu arada annemde diyoki, 2 aşılama hakkin var demisti doktor, kızım git yaptir imkanin varken diyor. Cunku bizde erken menopoz var teyzem 29 diger teyzem 35 annemde 40 kusur yasinda menapoza girdi beni 32 yasinda yapmis annem diyorki seni dogurmasaydim bende erkenden menapoza girerdim hormonlarim yenilendigi icin daha gec girdim diyor.

Evet her zaman aynı şekilde ilerlemiyor süreç maalesef. Neyse stres yapmayalım, güzel sonuçlar alacağız ben kafamı kaldırır duruma geldim ama ciğerlerim sökülüyor öksürükten ve sürekli buz gibi terliyorum. Yarın daha iyi olurum inşallah. Bence de kuzum kanama da tetikliyordur mutlaka.

Ayy aşkoşum inşallah kendiliğinden gelir bebişin ya ama hazır değilsen hiç zorlama kendini aşko belirtin mi var seniiinn ben mi yanlış okudum yoksa.. kendini erken menapoza şartlamasan mı bebeğim yapma etme evet belki onlar erken girmiş üzüldüm ama neden sende erkenden giresin sil at o kısmı kafandan çabıııhh çabııhh

Askim bende evdeyim yarın gün var hazirlik yaptik biraz. Dağ gibi ütüyü yegenlerim burdaydi onlar bitirmisler banada 2-3 gomlek birakmislar onu hallettim kahve yapmislar ictik. Eşim cok rahatsiz igne falan yaptirdi yatiyor grip yarin sabahta Ankara da toplantisi var toplu gidecekler mecbur gitmek zorunda. Herkes hasta yaa ne oluyo böyle bugun evden cikarken üşüdüm. Merkezde gezerken piştim sonra markete girdim ciktim arabaya giderken yine üşüdüm. 4 mevsim bi arada yasiyoruz sanirim ondan bu kadar hasta oluyoruz. Cok cok gecmis olsun best kankam benim

İnşallah aşkım ❤
Aşkoşum terlemek iyidir hastalığı daha kolay atarsın ❤ en azından ateşin çıkmıyo çok şükür buda bişey ayy kuzum bu salgın ya mahfetti herkesi zaten bu ay hepimize bişeyler oluyo

Kuzum amh degerim 0,95 cokta iyi degil. Anne tarafimdanda baba tarafimdanda erken menopoz skntmz var ve bunu bana doktor da soyledi zaten.

Kuzum belirti derken, her ay olanlar aslinda asiri sancılı bu ay gogus ve kasık agrisi yani bugun bi ara oturup agliycaktim o derece

Ayy bebeğim sizede çok geçmiş olsun ❤ sende dikkat et aşkı koru kendini aman diyim ❤ aşko valla bugün öğlen kızı okula yollarken hava çok iyiydi 1 saat sonra hastaneye gittik buz gibiydi dönerken daha da üşüdüm geldim kombiyi açtım ama hala daha üşüyorum havalar bitirdi hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…