- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #23.941
Olsun söylemiş olabilir ne olucağını Allahtan başka kimse bilemez bebeğim tıp ta her zaman doğruyu söylemez ❤❤ unut o bilgileri yok et belleğindenKuzum amh degerim 0,95 cokta iyi degil. Anne tarafimdanda baba tarafimdanda erken menopoz skntmz var ve bunu bana doktor da soyledi zaten.
Hadi ya e aşkoşum belki bu kez bebiş belirtisidir nerden biliyoruz olmadığınıKuzum belirti derken, her ay olanlar aslinda asiri sancılı bu ay gogus ve kasık agrisi yani bugun bi ara oturup agliycaktim o derece
Anladim canim,sizin de yaş farkınız bizimki gibiKuzum ben 33 oldum esim yakinda 41 olacak cokta küçük sayilmayiz. Ben zaten sırf bu yuzden yumurta gelistirici verecek diye istemiyorum aşılama olmak yani buna hazir degilim sanirim istan etmek istemiyorum bu kadar kisa sürede kimi arkadaslarimiz senelerdir yaptilar bu surecleri özür dileyerek söylüyorum uzunca zamandir bebek isteyip bi cok tedavi goren arkadaşlarimizdan. Ama ben galiba cok güçlü degilim bu konuda. Bide hep sandimki gebelik hemen olusacak kendimi sartladim sanirim. Bide benim 2 tane istemsiz gebeligim var kurtajim var sagliksizdi biri. Biride kalbi durdu aldilar. Yani oyle olunca ne bileyim hemen olur sandim. Sanmiyorum ki bu ayda hamile olayim. Çünkü vucut 4 sefer gebelik gecirdi ve ben bu sekilde hic kasık agrisi meme sancisi ağrısı yasamadim. Bu arada annemde diyoki, 2 aşılama hakkin var demisti doktor, kızım git yaptir imkanin varken diyor. Cunku bizde erken menopoz var teyzem 29 diger teyzem 35 annemde 40 kusur yasinda menapoza girdi beni 32 yasinda yapmis annemdiyorki seni dogurmasaydim bende erkenden menapoza girerdim hormonlarim yenilendigi icin daha gec girdim diyor.
Sicak su torbasi yap kendine yada havluyu ısıt ütüyleAyy bebeğim sizede çok geçmiş olsun❤ sende dikkat et aşkı koru kendini aman diyim ❤ aşko valla bugün öğlen kızı okula yollarken hava çok iyiydi 1 saat sonra hastaneye gittik buz gibiydi dönerken daha da üşüdüm geldim kombiyi açtım ama hala daha üşüyorum havalar bitirdi hepimizi
Uzan kuzum dinlenmene bak, yarın çıkar herhaldeYerüm❤ aşkım yok daha çıkmamış uzanıyorum halim yok hiç
Üşütme deme baanaaAşkım şimdi baktım ya çıkmamış inat gibi çıkmıyo bu sonuçlarLale95 _Umutlu_Pozitif_ M Mavimiresl Demgey3 annabelica aşkolar hiç halim yok uzanıyorum ya hem üşüyorum hem halsizim siz napıyosunuz ?
Yarın sabah ben de yapacağım kuzum bat aynıymış bizimBilmiyorum ya en sağlıklısı ilk idrarla yapmak bakalım
Ay ne dizisi izliyor gelsin buraya burası daha eğlenceli
Aşko o ancak yarına çıkacak belliki bazılarıda doktor sistemden bakmayınca sisteme düşmüyor kuzum, heh sendemi hasta oluyorsun ki aşko ya birer birer dökülüyoruz al battaniyeyi üstüne sıcak bişeyler içAşkım şimdi baktım ya çıkmamış inat gibi çıkmıyo bu sonuçlarLale95 _Umutlu_Pozitif_ M Mavimiresl Demgey3 annabelica aşkolar hiç halim yok uzanıyorum ya hem üşüyorum hem halsizim siz napıyosunuz ?
Bekliyoruz ya ondan çıkmaz o sonuçlarAşkım şimdi baktım ya çıkmamış inat gibi çıkmıyo bu sonuçlarLale95 _Umutlu_Pozitif_ M Mavimiresl Demgey3 annabelica aşkolar hiç halim yok uzanıyorum ya hem üşüyorum hem halsizim siz napıyosunuz ?
Dün bende titreyerek uyudum nedense anlamadm sana noldu hastamısın ya üşüttün mü ay noluyo bu ay bize dökülüyoruz resmenÜşütme deme baanaadonuyoring tüm kemiklerim soguktan sızlıyo sanki
Ben birazdan uyuyucam uykum çok ,bugün sinirli geçti günüm hala etkisindeyim
İnşallah pozitifleri görürüz canımYarın sabah ben de yapacağım kuzum bat aynıymış bizim
Bu ay belimi çektirdim ,3. Eş paketini içiyorum değerlendirmelere devam 22.güne geçtim sayılırAy ne dizisi izliyor gelsin buraya burası daha eğlencelisen naptn bu ay aşko kaçırdm valla baya konuları
Evet aşko üşütdüm öglen fırında tavuk yaptim tüm kokusu dumanı eve çöktü,eşim sağolsun tüm camları açtı cereyanda kaldimDün bende titreyerek uyudum nedense anlamadm sana noldu hastamısın ya üşüttün mü ay noluyo bu ay bize dökülüyoruz resmen
canim iyim cok sukur sen nasilsin ? iki gun once bir test yaptim innovita dan yani negatif duruyor ciplak gozle hafif golge var gibiydi ama bilirsin tetsin kendisinin yeride olabilir bir de sende de silik cizgiler cikardi emin olamam baya koyu olmadan o yuzdenMy_Moonlight06 aşko nassın?sesin soluğun kesildi naaptin test işini?
Yaa sen bu ay bayaaa çalışmışsınBu ay belimi çektirdim ,3. Eş paketini içiyorum değerlendirmelere devam 22.güne geçtim sayılırçatlamaya göre bata 6gün var
Takvime göre 10 gün var
Afernn sanaa baya bile bile lades demişsin senEvet aşko üşütdüm öglen fırında tavuk yaptim tüm kokusu dumanı eve çöktü,eşim sağolsun tüm camları açtı cereyanda kaldim
Titriyorum şu an
gruba giremiyorum girsem de çok detaylı bakamıyorum çıktı mı sonuçlar güzellik?
Kuzum valla çok net çıkmışşşşş hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler yaaaKızlar yapalı beş dk oldu çok silik bi çizgi görüyorum ilk defa böyle görüyorum acaba kendi çizgisimi yoksa var mıbata 6 var ilk idrar değil
Var aşko varBelki fotodan dolayı bişey görüyosundur. Işık tutunca görünürdü en azından bi şeyler. Sizin gözleriniz hatrına olaydı bari bee
Yok aşkım çıkmadı ya yarına kalcak sanırım...gruba giremiyorum girsem de çok detaylı bakamıyorum çıktı mı sonuçlar güzellik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?