Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum amh degerim 0,95 cokta iyi degil. Anne tarafimdanda baba tarafimdanda erken menopoz skntmz var ve bunu bana doktor da soyledi zaten.
Olsun söylemiş olabilir ne olucağını Allahtan başka kimse bilemez bebeğim tıp ta her zaman doğruyu söylemez ❤❤ unut o bilgileri yok et belleğinden

Kuzum belirti derken, her ay olanlar aslinda asiri sancılı bu ay gogus ve kasık agrisi yani bugun bi ara oturup agliycaktim o derece
Hadi ya e aşkoşum belki bu kez bebiş belirtisidir nerden biliyoruz olmadığını ayy bana sancı deme aşko bazen öyle bi ağrım oluyo ki bende o derece ye geliyorum

Anladim canim,sizin de yaş farkınız bizimki gibierken menapoz fikrini çıkar aklından,kendini şartlandırma, eşinle konuş önümüzdeki yıl yaptır aşilamayi daha korunmayi bırakali ne kadar oldu ki,kafaya taktiğin için olmuyor bence stres tetikliyo hormonlari
İnşaallah en kısa zamanda gelecek

Sicak su torbasi yap kendine yada havluyu ısıt ütüyle

Dün bende titreyerek uyudum nedense anlamadm sana noldu hastamısın ya üşüttün mü ay noluyo bu ay bize dökülüyoruz resmen
Evet aşko üşütdüm öglen fırında tavuk yaptim tüm kokusu dumanı eve çöktü,eşim sağolsun tüm camları açtı cereyanda kaldim
Titriyorum şu an

My_Moonlight06 aşko nassın?sesin soluğun kesildi naaptin test işini?
canim iyim cok sukur sen nasilsin ? iki gun once bir test yaptim innovita dan yani negatif duruyor ciplak gozle hafif golge var gibiydi ama bilirsin tetsin kendisinin yeride olabilir bir de sende de silik cizgiler cikardi emin olamam baya koyu olmadan o yuzden

lekelenmem cok haafif ve 4 gun surdu en fazla adet filan olmadim bilmiyorum vucudum yine neler pesinde acaba
sen ne yaptin

Bu ay belimi çektirdim ,3. Eş paketini içiyorum değerlendirmelere devam 22.güne geçtim sayılır çatlamaya göre bata 6gün var
Takvime göre 10 gün var
Yaa sen bu ay bayaaa çalışmışsın pozitif gelir inşallah yaa neler yapmşsn azda kalmış bata
Evet aşko üşütdüm öglen fırında tavuk yaptim tüm kokusu dumanı eve çöktü,eşim sağolsun tüm camları açtı cereyanda kaldim
Titriyorum şu an
Afernn sanaa baya bile bile lades demişsin sen

Kızlar yapalı beş dk oldu çok silik bi çizgi görüyorum ilk defa böyle görüyorum acaba kendi çizgisimi yoksa var mı bata 6 var ilk idrar değil
Kuzum valla çok net çıkmışşşşş hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler yaaa
Belki fotodan dolayı bişey görüyosundur. Işık tutunca görünürdü en azından bi şeyler. Sizin gözleriniz hatrına olaydı bari bee
Var aşko var bir sürü efekt yaptım ama benim gördüğüm yer daha belirgin olmadı bence sen 2 gün sonra tekrarla kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…