Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayacıklarım donuyo aşko yeterlik patik çorap hepsi tam üstüm iki kat yine ayaklarım buz kesiyo sen napıyosun?

Neyse kuzum moralini bozma yarın sabahtan açıklanır bence hepsi aman bebeğim dikkat et hastalanma sendee zaten vücudun hassas Bende iyiyim bebeğim yavaş yavaş iyi olmaya başlıyorum kasıklarım ağrıyor galiba yumurtlama oluyor akıntım da yoğunlaştı bugün kasığım baya ağrıdı Allah Allah adet mi oluyorum acaba diyorum kafamdan tamamen çıkmış yumurtlama değerlendirme felan ne güzel günlermiş

Test yapmayan bı ben kaldım
Kozlar eşim robot aldı bana geldi bugun roborock kullanan varmı heyecanlıyım 28 ci gğn bitti
29 cu dongudeyim bakalım ne olacak bana bu ay

Ayacıklarım donuyo aşko yeterlik patik çorap hepsi tam üstüm iki kat yine ayaklarım buz kesiyo sen napıyosun?
Kuzum ayak üşüyünce ısınması zor oluyor ve ayaktan soğuğu alırsan Allah korusun hasta olursun ayağını sıcak tutman lazım havluyu ısıt ayağına koy bebeğim o iyi gelir

Oyy kuzum benim ya sıcak su torban varsa ayaklarına koy aşko o ısıtır ben iyi kuzum uzanıyorum dinleniyorum bazen leke geliyor bazen az şeffaf akıntı geliyor ama bel ağrım var göğüs hassasiyeti başlıyor ufaktan yani adet belirtisi gibi ama on gün var bilmiyorum valla aşko testlerimi bekliyorum gelemediler bi kargodan

Dur aşko adet olamazsın yapma etme anma adını ayy iyi olmana sevindim aşkım çok şükür ya

Kozlar eşim robot aldı bana geldi bugun roborock kullanan varmı heyecanlıyım 28 ci gğn bitti
Ben kullanıyorum canım çok memnunum hayırlı olsun güle güle kullan Döngün kaç gün ki kuzum normalde baya olmuş döngü günün test yapmak seninde hakkın artık

Roborock en iyisi aşko güle güle kullan hayırlı olsun kuzum ben geçen sene çok araştırdım sonra almaktan vaz geçtim yerine kurutma makinesi almaya karar verdik oyüzden hamiş kalınca alırız onuda dedik çok kişiye önerdim aldılar kullanıyorlar memnunlar

Dur aşko adet olamazsın yapma etme anma adını ayy iyi olmana sevindim aşkım çok şükür ya
Aşko bu ay ben mola verdim ya yine mi unuttun regl olcam tabi Allah korusun olmazsam daha çok korkarım çok şükür bebeğim yaaaa ama bu seferde sen kötü gibisin yaaaa havalar çok soğudu dikkat et kuzummmmm

Ben kullanıyorum canım çok memnunum hayırlı olsun güle güle kullan Döngün kaç gün ki kuzum normalde baya olmuş döngü günün test yapmak seninde hakkın artık
ben su an burdakıelrı izliyorum
Hepsi gitti aldı valla helalke
Cano memnunsun dimi valla cok şükür geldı benımkı de valla bebek olmadan ne aldırsak kar
Calısıyorum hem iyi oldu bana
Ben genelde d 28/30 arası adet oluyorum gecen ay 26 da ılkndefa erken oldum
Bu ay da geç yumurtladın o yüzden kestiremıyorum cetlama sonrası 8 ci güne girdim ama

Aşko yaa çok heyecanlanıyorum bak bebiş belirtisi olabilir bunlar koycam aşkım ❤

Aşko bu ay ben mola verdim ya yine mi unuttun regl olcam tabi Allah korusun olmazsam daha çok korkarım çok şükür bebeğim yaaaa ama bu seferde sen kötü gibisin yaaaa havalar çok soğudu dikkat et kuzummmmm
Aşko benim kafam yerinde değil hiç ya modum acayip düşük yok aşkım yeni bitti ya reglin o yüzden dedim anma diye bu kez unutmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…