- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #23.961
Ayy uyurken yaparım aşkoşumSicak su torbasi yap kendine yada havluyu ısıt ütüyle
Ay bende donuyoring aşkoÜşütme deme baanaadonuyoring tüm kemiklerim soguktan sızlıyo sanki
Ben birazdan uyuyucam uykum çok ,bugün sinirli geçti günüm hala etkisindeyim
Yarın zabağnan çıkar herhalde aşkom lazım ya cıkmıyoUzan kuzum dinlenmene bak, yarın çıkar herhalde
İyiyim kuzu annem burda ya çok gelemiyorum sohbet muhabbet derkenYok aşkım çıkmadı ya yarına kalcak sanırım...
Sen iyi misin?
Ayacıklarım donuyo aşko yeterlik patik çorap hepsi tam üstüm iki kat yine ayaklarım buz kesiyoAşko o ancak yarına çıkacak belliki bazılarıda doktor sistemden bakmayınca sisteme düşmüyor kuzum, heh sendemi hasta oluyorsun ki aşko ya birer birer dökülüyoruz al battaniyeyi üstüne sıcak bişeyler iç
Kız ben buna baktım ya yazdım mı hatırlayamıyorum ama aşko evet bende görüyorum o gölgeyi bence tekrarla aşko iki güne_Umutlu_Pozitif_ aşko bi bakar mısın negatif diyooğ
Neyse kuzum moralini bozma yarın sabahtan açıklanır bence hepsiAşkım şimdi baktım ya çıkmamış inat gibi çıkmıyo bu sonuçlar @Lale95_Umutlu_Pozitif_ @Mavimiresl Demgey3 annabelica aşkolar hiç halim yok uzanıyorum ya hem üşüyorum hem halsizim siz napıyosunuz ?
Oohh mis gibi anne sohbeti bayılırım çok selam söyle öp benim yerime yerim onu ben❤İyiyim kuzu annem burda ya çok gelemiyorum sohbet muhabbet derkeniyi ol canımın içi önce sen lazım herkese
Kuzum ayak üşüyünce ısınması zor oluyor ve ayaktan soğuğu alırsan Allah korusun hasta olursun ayağını sıcak tutman lazım havluyu ısıt ayağına koy bebeğim o iyi gelirAyacıklarım donuyo aşko yeterlik patik çorap hepsi tam üstüm iki kat yine ayaklarım buz kesiyosen napıyosun?
Oyy kuzum benim ya sıcak su torban varsa ayaklarına koy aşko o ısıtırAyacıklarım donuyo aşko yeterlik patik çorap hepsi tam üstüm iki kat yine ayaklarım buz kesiyosen napıyosun?
Dur aşko adet olamazsın yapma etme anma adınıNeyse kuzum moralini bozma yarın sabahtan açıklanır bence hepsiaman bebeğim dikkat et hastalanma sendee zaten vücudun hassas Bende iyiyim bebeğim yavaş yavaş iyi olmaya başlıyorum kasıklarım ağrıyor galiba yumurtlama oluyor akıntım da yoğunlaştı bugün kasığım baya ağrıdı Allah Allah adet mi oluyorum acaba diyorum kafamdan tamamen çıkmış yumurtlama değerlendirme felan ne güzel günlermiş
Ben kullanıyorum canım çok memnunum hayırlı olsun güle güle kullanTest yapmayan bı ben kaldım
Kozlar eşim robot aldı bana geldi bugun roborock kullanan varmı heyecanlıyım28 ci gğn bitti
29 cu dongudeyim bakalım ne olacak bana bu ay
Aşkom çıkmaz o akşam zaten yarın sabaha kaldı. Sen de mi hasta oldun ya kıyamam. Nazarlar mı değiyor benim arkadaşlarıma ya niye böyle oldunuz sizAşkım şimdi baktım ya çıkmamış inat gibi çıkmıyo bu sonuçlar @Lale95_Umutlu_Pozitif_ @Mavimiresl Demgey3 annabelica aşkolar hiç halim yok uzanıyorum ya hem üşüyorum hem halsizim siz napıyosunuz ?
Roborock en iyisi aşko güle güle kullan hayırlı olsun kuzumTest yapmayan bı ben kaldım
Kozlar eşim robot aldı bana geldi bugun roborock kullanan varmı heyecanlıyım28 ci gğn bitti
29 cu dongudeyim bakalım ne olacak bana bu ay
Aşko bu ay ben mola verdim ya yine mi unuttun regl olcam tabi Allah korusun olmazsam daha çok korkarımDur aşko adet olamazsın yapma etme anma adınıayy iyi olmana sevindim aşkım çok şükür ya ❤
Ben kullanıyorum canım çok memnunum hayırlı olsun güle güle kullanDöngün kaç gün ki kuzum normalde baya olmuş döngü günün test yapmak seninde hakkın artık
Aşko yaa çok heyecanlanıyorum bak bebiş belirtisi olabilir bunlarOyy kuzum benim ya sıcak su torban varsa ayaklarına koy aşko o ısıtırben iyi kuzum uzanıyorum dinleniyorum bazen leke geliyor bazen az şeffaf akıntı geliyor ama bel ağrım var göğüs hassasiyeti başlıyor ufaktan yani adet belirtisi gibi ama on gün var bilmiyorum valla aşko testlerimi bekliyorum gelemediler bi kargodan
Yaa bebeğim noluyonuz. Kıyamam dikkat edin kendinize. Ah ben sizin güzel enerjinize nazarlar mı ettim gruba gelir gelmezDün bende titreyerek uyudum nedense anlamadm sana noldu hastamısın ya üşüttün mü ay noluyo bu ay bize dökülüyoruz resmen
Aşko benim kafam yerinde değil hiç ya modum acayip düşükAşko bu ay ben mola verdim ya yine mi unuttun regl olcam tabi Allah korusun olmazsam daha çok korkarımçok şükür bebeğim yaaaa ama bu seferde sen kötü gibisin yaaaa havalar çok soğudu dikkat et kuzummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?