Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaten robot dan sonra kurutma makinesi geçtik sı annda sıradakı alacağımız da o çocuk olunca cok cok cok kolaylık oluyprmus
Aynen. Takipçilerime artık öneririm bunu
Kız aynen roborock en iyiysiymıs ama Beko da iyi He
Sende kurutma dan sonra hemen aldır
Kız ben adet olmadım He beklıyorum bekleemdeyim 28 döngü bitti

Evet aşko üşütdüm öglen fırında tavuk yaptim tüm kokusu dumanı eve çöktü,eşim sağolsun tüm camları açtı cereyanda kaldim
Titriyorum şu an
Hepinize şans getiricem dedm hasta olmayın bebişlerim yaaa Geriden okuyorum mesajları da herkes üşütmüş

Aşko yaa çok heyecanlanıyorum bak bebiş belirtisi olabilir bunlar koycam aşkım ❤
Aşko hiç bir fikrim yok nötrüm
İnşallah öyledir ama yumurtlama yeni bitti lekeler peşine geldi bi moralimi bozdum biraz ama sonra çok şükür azaldı bugün bir kere geldi leke dün gece çoktu az önce çok az şeffaf akıntı vardı amaan dedim bekle bakalım kızım bu işin sonunda ne çıkacak

Çok memnunum kuzum eminim sende çok memnum kalacaksın elin ayağın oluyor birden misafir çıksa hemen evin mis gibi oluyor iyi yapmışsın kuzum daha da zamlanmadan almışsın benim 1 sene olacak alalı benim aldığım fiyat şuan komik kaldı ooo birde çalışıyorsan valla bayılırsın bu robota demiştim derim ama tavsiyem her ay bakımını yap kuzum temizle içini felan videolar var izleyerek detaylı temizliğini yaparsan uzun süre rahatça kullanırsın
Yumurtlama gününden itibaren sayarak 12.gün test yapabilirsin kuzum varsa çıkar bence O yüzden az kalmış olması lazım bir iki güne pozitif testini görürüz inşallah

Kuzum ayak üşüyünce ısınması zor oluyor ve ayaktan soğuğu alırsan Allah korusun hasta olursun ayağını sıcak tutman lazım havluyu ısıt ayağına koy bebeğim o iyi gelir
Ayyy kime ne yazdım ne yazmadım biliyorum aşko cevap vermişmiydim vermedimse de uyumadan önce koyarım aşkısı kalkmıycam ya üşümem tekrar❤

Lale95 Bu arada karıştırdim o sen değilsin M Mavimiresl di innvotia da silik çizgiler çıkan unuttum

Yaa beben bizi ortadan ikiye çatlatcak desene aşko

Aşko kurutma var robot süpürge yerine onu aldırdım işte evet çoook rahat yazın kullanmadım şimdi kış geldi tekrar kullanmaya başladım rahatlığını özlemişim ahahaha hamiş kalıncada robot süpürge inşallah aynen kuzum iyi yapmışsın

Ayyy kime ne yazdım ne yazmadım biliyorum aşko cevap vermişmiydim vermedimse de uyumadan önce koyarım aşkısı kalkmıycam ya üşümem tekrar❤
Aman aman üşütme bebeğim Hep üşüdüğümüzden hasta oluyoruz zaten artık bütün kızlar iyileşip güzel günler görelim yaaa bu hastalıklar çok oldu

Kızlar napıyorsunuz kim test yaptı ya valla okuyamadım ne ara bu kadar yazıştınız Mucizemmm16 kan testi mi verdin _Umutlu_Pozitif_ akıntılar ne alemde
İyiyim aşko leke bu gün azaldı sabah falan hiç yoktu akşam üstü bir kere hafif kahve leke geldi başka gelmedi aşko az önce çok az şeffaf akıntı vardı bel ağrım var adetteki gibi hafif göğüs hassasiyeti başladı bilemiyorum canısı bekliyoruz sen nasılsın napıyosun kuzum nasıl gidiyor beklemeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…