- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #23.981
Zaten robot dan sonra kurutma makinesi geçtik sı annda sıradakı alacağımız da o çocuk olunca cok cok cok kolaylık oluyprmusRoborock en iyisi aşko güle güle kullan hayırlı olsun kuzumben geçen sene çok araştırdım sonra almaktan vaz geçtim yerine kurutma makinesi almaya karar verdik oyüzden hamiş kalınca alırız onuda dedik çok kişiye önerdim aldılar kullanıyorlar memnunlar
Yazmamıştın galiba aşkısı bende var diyorum inanmıyo bana küsüciğimKız ben buna baktım ya yazdım mı hatırlayamıyorum ama aşko evet bende görüyorum o gölgeyi bence tekrarla aşko iki güne@Random3
Hepinize şans getiricem dedm hasta olmayın bebişlerim yaaaEvet aşko üşütdüm öglen fırında tavuk yaptim tüm kokusu dumanı eve çöktü,eşim sağolsun tüm camları açtı cereyanda kaldim
Titriyorum şu an
Ovu yap cano takip edelim hep bırlıkteAşko benim kafam yerinde değil hiç ya modum acayip düşükyok aşkım yeni bitti ya reglim o yüzden dedim anma diye bu kez unutmadım
Güneş tutulurken bizi de tutuyo aşko bi salsa iyi olcakAşkom çıkmaz o akşam zaten yarın sabaha kaldı. Sen de mi hasta oldun ya kıyamam. Nazarlar mı değiyor benim arkadaşlarıma ya niye böyle oldunuz siz
Aşko hiç bir fikrim yok nötrümAşko yaa çok heyecanlanıyorum bak bebiş belirtisi olabilir bunlarkoycam aşkım ❤
Çok memnunum kuzum eminim sende çok memnum kalacaksınben su an burdakıelrı izliyorum
Hepsi gitti aldı valla helalke
Cano memnunsun dimi valla cok şükür geldı benımkı de valla bebek olmadan ne aldırsak kar
Calısıyorum hem iyi oldu bana
Ben genelde d 28/30 arası adet oluyorum gecen ay 26 da ılkndefa erken oldum
Bu ay da geç yumurtladın o yüzden kestiremıyorum cetlama sonrası 8 ci güne girdim ama
Ayyy kime ne yazdım ne yazmadım biliyorum aşko cevap vermişmiydim vermedimse de uyumadan önce koyarım aşkısı kalkmıycam ya üşümem tekrar❤Kuzum ayak üşüyünce ısınması zor oluyor ve ayaktan soğuğu alırsan Allah korusun hasta olursun ayağını sıcak tutman lazım havluyu ısıt ayağına koy bebeğim o iyi gelir
canim iyim cok sukur sen nasilsin ? iki gun once bir test yaptim innovita dan yani negatif duruyor ciplak gozle hafif golge var gibiydi ama bilirsin tetsin kendisinin yeride olabilir bir de sende de silik cizgiler cikardi emin olamam baya koyu olmadan o yuzden
lekelenmem cok haafif ve 4 gun surdu en fazla adet filan olmadim bilmiyorum vucudum yine neler pesinde acaba
sen ne yaptin
Yaa beben bizi ortadan ikiye çatlatcak desene aşkoAşko hiç bir fikrim yok nötrüm
İnşallah öyledir ama yumurtlama yeni bitti lekeler peşine geldi bi moralimi bozdum biraz ama sonra çok şükür azaldı bugün bir kere geldi leke dün gece çoktu az önce çok az şeffaf akıntı vardı amaan dedim bekle bakalım kızım bu işin sonunda ne çıkacak
Aşko kurutma var robot süpürge yerine onu aldırdım işte evet çoook rahat yazın kullanmadım şimdi kış geldi tekrar kullanmaya başladım rahatlığını özlemişim ahahahaZaten robot dan sonra kurutma makinesi geçtik sı annda sıradakı alacağımız da o çocuk olunca cok cok cok kolaylık oluyprmus
Aynen. Takipçilerime artık öneririm bunu
Kız aynen roborock en iyiysiymıs ama Beko da iyi He
Sende kurutma dan sonra hemen aldır
Kız ben adet olmadım He beklıyorum bekleemdeyim 28 döngü bitti
Ah ah hep o enişte yüzünden demiiiiiAşko benim kafam yerinde değil hiç ya modum acayip düşükyok aşkım yeni bitti ya reglin o yüzden dedim anma diye bu kez unutmadım
Ahahaha inanmak istemiyorlar bize aşko gördüğümüzü söylemesek kızarlar söylesek kızıyorlar napalım biz bu kızçelerleYazmamıştın galiba aşkısı bende var diyorum inanmıyo bana küsüciğim
Aşko valla ya en azından şu testler gelsede vakit geçirsemYaa beben bizi ortadan ikiye çatlatcak desene aşko
Geçen de dolunay diyodunuz aşko. Oysaki evrene enerjimi fışkırtmıştım benGüneş tutulurken bizi de tutuyo aşko bi salsa iyi olcak
Aman aman üşütme bebeğimAyyy kime ne yazdım ne yazmadım biliyorum aşko cevap vermişmiydim vermedimse de uyumadan önce koyarım aşkısı kalkmıycam ya üşümem tekrar❤
Aynı gün verdik benimkiler geldi ya aşkoşum. Yarın gelir seninkiler de. Sonra her sabah gelsin testler. Ayy çok heyecanlıAşko valla ya en azından şu testler gelsede vakit geçirsem
İyiyim aşko leke bu gün azaldı sabah falan hiç yoktu akşam üstü bir kere hafif kahve leke geldi başka gelmedi aşko az önce çok az şeffaf akıntı vardı bel ağrım var adetteki gibi hafif göğüs hassasiyeti başladı bilemiyorum canısı bekliyoruzKızlar napıyorsunuz kim test yaptı ya valla okuyamadım ne ara bu kadar yazıştınızMucizemmm16 kan testi mi verdin _Umutlu_Pozitif_ akıntılar ne alemde
Test canavarı ayağınıza geldiiiiiiAşko valla ya en azından şu testler gelsede vakit geçirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?