Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı gün verdik benimkiler geldi ya aşkoşum. Yarın gelir seninkiler de. Sonra her sabah gelsin testler. Ayy çok heyecanlı
Aşko benim ki afyona bi gitmiş iki gündür orda ilerlemiyor inşallah orda durmuyordur yollardan gelmeye çalışıyordur geliyorsa evet yarın gelir aşko evet ya yapmam lazım boşluktayım test bari yapalım ahahaha

Test canavarı ayağınıza geldiiiiii aşkım yaaaa test delisiiiii yerim seniiii ne yapıyorsun kuzummmmm nasılsın
Ahahaha aşkoooo vakit geçmiyor az testlerle oyalanırım napayım oturdum balkona test bekliyorum dermişim uzanıyorum canısı sen napıyosun nasılsın nasıl hissediyorsun kendini kuzum

Doğumdan önce gelir inşallah yav ne işi var afyonda gönderin testlerimizi test krizine giriyoruz burada

Ya aşkım o valla yalan söyleyemiycem bağırıp çalışmamak için kendimi zor tutuyorum
Allah Allah topikçe size bir okusak mı ne yapsak bu böyle olmaz ki iki gün sonra yumurtlama günleri geldiğinde ne olacakkkk
Ahahaha aşkoooo vakit geçmiyor az testlerle oyalanırım napayım oturdum balkona test bekliyorum dermişim uzanıyorum canısı sen napıyosun nasılsın nasıl hissediyorsun kendini kuzum
Beklemeye geçtin mi aşko ahahah internette bir resim varya kedi camdan bakıyor kargomu bekliyorum diye ona döndün galiba aşko bende uzanıyorum aşkım tv izliyoruz kocişimle iyiyim çok şükür bebeğim yaaa kendime geldim

Bu saatten sonra kim yakar yumurtayı spermi aşko herkes kendi yoluna zaten yol mol bulamıyo onlar dedi ve 3 gün sonra test yaptı

Oh maşallah iyi ol aşko sevindim o kedi gibi olmamak için elimden geleni yapıyorum yarın dağıtımda diye msj gelirse o kedi eşittir ben

Valla biz eşimin iş yeri satışa göre hediyeler dağıtıyorlar nalbur firması toptan satış
Bunu kelepir aldık 5 bine
Normalde baktık 12 binmiş
Valla calısıyorum aynen prensesler gibi bakcam kız ona darıla kurutma makinesine cano
Az kaldı ya cumartesiye felan test yaparım bende bakalım ne olacak kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…