- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.001
Aşko benim ki afyona bi gitmiş iki gündür orda ilerlemiyorAynı gün verdik benimkiler geldi ya aşkoşum. Yarın gelir seninkiler de. Sonra her sabah gelsin testler. Ayy çok heyecanlı
Ya aşkım o valla yalan söyleyemiycem bağırıp çalışmamak için kendimi zor tutuyorumAh ah hep o enişte yüzünden demiiiiisana kıyamam ben yaaa modun düşmesin bebeğim biz seni gülerken görmek istiyoruz
Ahahaha aşkoooo vakit geçmiyor az testlerle oyalanırımTest canavarı ayağınıza geldiiiiiiaşkım yaaaa test delisiiiii yerim seniiii ne yapıyorsun kuzummmmm nasılsın
Doğumdan önce gelir inşallahAşko benim ki afyona bi gitmiş iki gündür orda ilerlemiyorinşallah orda durmuyordur yollardan gelmeye çalışıyordur geliyorsa evet yarın gelir aşko evet ya yapmam lazım boşluktayım test bari yapalım ahahaha
Bilmiyorum aşko dövelim miAhahaha inanmak istemiyorlar bize aşko gördüğümüzü söylemesek kızarlar söylesek kızıyorlar napalım biz bu kızçelerle
Ne zaman gelecekmiş aşkoAşko valla ya en azından şu testler gelsede vakit geçirsem
Üst üste geldi aşko çünkü biri bitmeden diğeri başlıyoGeçen de dolunay diyodunuz aşko. Oysaki evrene enerjimi fışkırtmıştım ben
Evren de hep bizimle uğraşıyo be aşkoÜst üste geldi aşko çünkü biri bitmeden diğeri başlıyo
Allah Allah topikçe size bir okusak mı ne yapsak bu böyle olmaz ki iki gün sonra yumurtlama günleri geldiğinde ne olacakkkkYa aşkım o valla yalan söyleyemiycem bağırıp çalışmamak için kendimi zor tutuyorum
Beklemeye geçtin mi aşkoAhahaha aşkoooo vakit geçmiyor az testlerle oyalanırımnapayım oturdum balkona test bekliyorum dermişim uzanıyorum canısı sen napıyosun nasılsın nasıl hissediyorsun kendini kuzum
Kalk kız ben geldimAy ne güzel yatıyordum nerden getirdin aklıma aşko ahahaha
Bu saatten sonra kim yakar yumurtayı spermi aşkoAllah Allah topikçe size bir okusak mı ne yapsak bu böyle olmaz ki iki gün sonra yumurtlama günleri geldiğinde ne olacakkkk
Beklemeye geçtin mi aşkoahahah internette bir resim varya kedi camdan bakıyor kargomu bekliyorum diye ona döndün galiba aşko bende uzanıyorum aşkım tv izliyoruz kocişimle iyiyim çok şükür bebeğim yaaa kendime geldim
İnşallah ya ahahahaDoğumdan önce gelir inşallahyav ne işi var afyonda gönderin testlerimizi test krizine giriyoruz burada
Dövelim istiyorlar galibaBilmiyorum aşko dövelim mi
Aşko yola çıkalı iki gün oldu en son afyondan aktarmada görünüyor yarın gelir muhtemelen inşallahNe zaman gelecekmiş aşko
Oh maşallah iyi ol aşko sevindimAllah Allah topikçe size bir okusak mı ne yapsak bu böyle olmaz ki iki gün sonra yumurtlama günleri geldiğinde ne olacakkkk
Beklemeye geçtin mi aşkoahahah internette bir resim varya kedi camdan bakıyor kargomu bekliyorum diye ona döndün galiba aşko bende uzanıyorum aşkım tv izliyoruz kocişimle iyiyim çok şükür bebeğim yaaa kendime geldim
Hiiiç kusura bakma aşko şimdi içtim yattım sen içKalk kız ben geldim
Olabilir aşkoİnşallah ya ahahahayarına gelir inşallah
Dövelim istiyorlar galiba
Aşko yola çıkalı iki gün oldu en son afyondan aktarmada görünüyor yarın gelir muhtemelen inşallah
Seni o kadar iyi anlıyorum kiYok yok knk umudumu kaybetmedim bu aylar daha bir umutluyum yakinda olacak gibi hissediyorum ama stresi biraktim artik testler silik çıkınca gebe havalarina gitmiyorum
Bende evren olayı yanlış anlamış aşkoEvren de hep bizimle uğraşıyo be aşkoDur ben bi kez daha fışkırtayım enerjimi. Sanırım anlaşılmamış
İşten geç çıktım bugün yine giremedim burayaHiiiç kusura bakma aşko şimdi içtim yattım sen iç
Valla biz eşimin iş yeri satışa göre hediyeler dağıtıyorlar nalbur firması toptan satışÇok memnunum kuzum eminim sende çok memnum kalacaksınelin ayağın oluyor birden misafir çıksa hemen evin mis gibi oluyor iyi yapmışsın kuzum daha da zamlanmadan almışsın benim 1 sene olacak alalı benim aldığım fiyat şuan komik kaldı ooo birde çalışıyorsan valla bayılırsın bu robota demiştim derim ama tavsiyem her ay bakımını yap kuzum temizle içini felan videolar var izleyerek detaylı temizliğini yaparsan uzun süre rahatça kullanırsın
Yumurtlama gününden itibaren sayarak 12.gün test yapabilirsin kuzum varsa çıkar benceO yüzden az kalmış olması lazım bir iki güne pozitif testini görürüz inşallah
Bende hastayım ama hala balkonda sigara içiyorumDün bende titreyerek uyudum nedense anlamadm sana noldu hastamısın ya üşüttün mü ay noluyo bu ay bize dökülüyoruz resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?